Jelen Super Liga - sezona 2015/16
Re: Jelen Super Liga - sezona 2015/16
Bas tako, kakvi crni smekerski aplauzi, lik se pokenjao po nama, presao u klub koji ga je 2011te nehumano opljackao, i sad mi treba da mu tapsemo i da saljemo poruku ostalim igracima da ne vidimo nista lose u tome da predju u blizance, cak ce biti i nagradjeni aplauzima...limanfkv wrote:Pitati ga za mamicku, kako je i tako to.

Iako me razočarao prelaskom u partizan, ne bih imao problema i da ga pozdravim aplauzom. Ipak sam od onih koji pamte dobre i pozitivne stvari, i jednostavno ne mogu ga ni vredjati ni zviždati (za sada). Pa i pre nas je igrao za drugog blizanca, pa kad je obukao naš dres i borio se za njega, skandirali smo mu. Sad, posle nas igra za drugog blizanca... jbg, ne podržavam, ali opet siguran sam da smo ga mi zvali da se vrati kod nas i dali mu jednake uslove kao što ima kod crnih, da bi pre odabrao nas, nego njih. Ovako verovatno nije imao izbora. Zato kažem, ako su ostali spremni da ga dočekaju aplauzom, vrlo rado ću se pridružiti tom aplauzu. Više volim njegove golove protiv blizanaca nego što mrzim njegov potpis za njih. Kredit u ovom slučaju mu daje samo to što je stranac.
E sad, ako nam slučajno da gol i ako se pri istom bude radovao kao malo dete... prvi ću početi da zviždim i kao što neko reče da mu pozdravim mamičku.
I još nešto: Voša je gospodski klub, gospoda je osnovala klub, i mi navijači moramo biti oličenje gospode, a ne primitivci i seljačine kao neki drugi navijači. Srce mi je bilo puno kada smo aplaudirali igraču Čukaričkog koji nas je razbio prilikom izmene... i kada smo aplaudirali igraču Spartaksa prilikom izmene. Tako to radi gospoda. Znam da je situacija da crnima i crvenima ne možemo aplaudirati kao ekipi, ali ako su oni mogli Moreiri aplaudirati kad je igrao za nas, valjda možemo i mi Abuu, zar ne?
E sad, ako nam slučajno da gol i ako se pri istom bude radovao kao malo dete... prvi ću početi da zviždim i kao što neko reče da mu pozdravim mamičku.
I još nešto: Voša je gospodski klub, gospoda je osnovala klub, i mi navijači moramo biti oličenje gospode, a ne primitivci i seljačine kao neki drugi navijači. Srce mi je bilo puno kada smo aplaudirali igraču Čukaričkog koji nas je razbio prilikom izmene... i kada smo aplaudirali igraču Spartaksa prilikom izmene. Tako to radi gospoda. Znam da je situacija da crnima i crvenima ne možemo aplaudirati kao ekipi, ali ako su oni mogli Moreiri aplaudirati kad je igrao za nas, valjda možemo i mi Abuu, zar ne?
Moram reci da sam ponosan na ove aplauze.Cak je komentator u prenosu pohvalio novosadsku publiku i nazvao ih pravim fudbalskim znalcima,dok su aplaudirali igracu Cukarickog.N13 wrote:Srce mi je bilo puno kada smo aplaudirali igraču Čukaričkog koji nas je razbio prilikom izmene... i kada smo aplaudirali igraču Spartaksa prilikom izmene.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ako hoće da reše slučaj, sve aktere na poligraf. Igračima OFK pružiti pravnu zaštitu, pošto su oni naterani da ne igraju drugo poluvreme. Pižon i onaj tzv. Grof doživotna suspenzija, terzić zatvor maksimalna kazna, oba kluba u poslednju ligu. To je jedino ispravno u ovom slučaju.
http://www.mozzartsport.com/vesti/sokan ... ici/111146" onclick="window.open(this.href);return false;
Опаа...јел` то почело да се одмотава, овај би требало да зна много тога.
Ако пропева, биће весело...
Само, лако је њему сада да прича, из далеког Конга...и откуд њему докази оданде шта је тачно било у свлачионици на Врачару?!
У сваком случају, добро је да се ствари не стишавају, нека се прича, нек` новине објављују. 
Опаа...јел` то почело да се одмотава, овај би требало да зна много тога.

Da li je moguce da Scepanovic cuti i pravi se mutav dok mu terzic urinira po glavi, a samim tim i nasoj Vojvodini?! Pritom obavlja i funkciju predsednika zajednice. Pa ga vi ugoscavajte i dalje u lozi na Evro utakmicama...
Sto se abua tice, poserem nam se na gospodstvo i toleranciju u njegovom slucaju. Od mene moze dobiti samo porciju najgorih uvreda!!!
Sto se abua tice, poserem nam se na gospodstvo i toleranciju u njegovom slucaju. Od mene moze dobiti samo porciju najgorih uvreda!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mozda jos nije cuo ili procitao...Milan wrote:Da li je moguce da Scepanovic cuti i pravi se mutav dok mu terzic urinira po glavi, a samim tim i nasoj Vojvodini?! Pritom obavlja i funkciju predsednika zajednice. Pa ga vi ugoscavajte i dalje u lozi na Evro utakmicama...
0.0625
Covek je fudbalska verzija Babica, Sline, Vulina, NS gradonacelnika i slicnih.
Nema on misljenje ni o cemu dok mu ne doture obavestenje sta i kako treba da misli.
Nema on misljenje ni o cemu dok mu ne doture obavestenje sta i kako treba da misli.
Ja prosto neverujem sta citam ovde!!! crveni i crni sad lome koplja oko toga ko ce uzeti titulu. Svaki pocetak godine je ista prica i sta se vi sad tu lozite? Ko dobije ovaj rat, taj na kraju uzima titulu, kakvi sudovi kakvi bakraci???
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
- Forza Voša
http://www.mozzartsport.com/vesti/polic ... ena/111214" onclick="window.open(this.href);return false;
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Bianco Rosso
+1.Nevernik wrote:Covek je fudbalska verzija Babica, Sline, Vulina, NS gradonacelnika i slicnih.
Најгора врста људи- улизице, друкаре, бескичмењаци! Гори од најгорег непријатеља.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...