Jelen Super Liga - sezona 2015/16

Locked
salefkv

Re: Jelen Super Liga - sezona 2015/16

Post by salefkv »

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... eg-fudbala" onclick="window.open(this.href);return false;
Scepanovic wrote:- Покушаћу да уразумим људе.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=mtAMSIncxUY[/video]
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

I ja podrzavam ostavku, i nadam se da ona ujedno znaci i distanciranje od Terze&Kokeze.

Ne kaze nas narod dzabe "s kim si onaki si".
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Ja bas mislim da ne treba da podnosi ostavku, vec da se otvoreno suprotstavi postojecem sistemu i bori se protiv istog, uz stvaranje atmosfere kod ostalih klubova kako je to jedini put za boljitak naseg fudbala...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Kakva crna smena trenera. Ovde kod nas, sta se radi menjaju se treneri, igraci za sve krivi,... Zagorcic neka radi bar dve sezone pa da se moze dati neki zakljucak. Da on dovodi igrace za koje misli da ce nam trebati, a ne da mu se dovode...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Milan wrote:Ja bas mislim da ne treba da podnosi ostavku, vec da se otvoreno suprotstavi postojecem sistemu i bori se protiv istog, uz stvaranje atmosfere kod ostalih klubova kako je to jedini put za boljitak naseg fudbala...
I da nastupi protiv Kokeze i Terze...nemojmo se tako grubo saliti :mrgreen:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Treba da da ostavku i da se okrene klubu i sredi ga organizaciono, da pocisti interesne grupe od kojih je uzeo pare za licencu i da radi na prosperitetu kluba kao jedinom cilju. Nema on sta da se bori sa pozicije na kojoj je trenutno. Ima da ga izmuzu ko sansku kozu il' jedni, il' drugi il' i jedni i drugi. Drugo, ako slusa glas navijaca pod hitno treba da se vrati u klub i kroz klub da se bori za bolji fudbal i to pre svega u interesu FK Vojvodine.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Ево,црна :shit: и против Јагодине стрпаше три комада за 20 минута... :whistler:
ДушанСП

Post by ДушанСП »

С обзиром какву Јагодина има екипу,не би ме чудило да добију десет комада
1892

Post by 1892 »

ДушанСП wrote:С обзиром какву Јагодина има екипу,не би ме чудило да добију десет комада
Pa otprilike toliko su i mogli da im utrpaju u prvom, Jagodina se bukvalno raspada, i ne bi me čudilo da ispadnu iz lige.Inače crni blizanac je uradio na žalost vrhunski posao ovaj prelazni rok, doveli su kvalitetne strance ( što smo mogli, da smo imali sposobnije sportske direktore , i mi uraditi ) na deficitarnim pozicijama a zadržali su malog Živkovića koji će sigurno eksplodirati ove sezone, posle onako odigranog svetskog na N.Zelandu
Come on you Reds!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mislim da Partizan nikad nije imao dominantniji tim u odnosu na ostale kao ove godine.Po iskustvu u ligi rekao bih da je Cuka odmah iza njih,a onda mi ili Zvezda,trenutno mislim da smo mi kvalitetniji.Od ostalih mi se dopada sastav Javora,dosta iskusan i kompaktan,maltene ceo tim koji je napustio super ligu,sada je ponovo na okupu.Ostalo sve buranija.... jedino mi je Cacak nepoznanica,nisam ih ispratio kako su uradili prelazni rok i pripreme
Image
Salvador

Post by Salvador »

Voja wrote:Mislim da Partizan nikad nije imao dominantniji tim u odnosu na ostale kao ove godine.Po iskustvu u ligi rekao bih da je Cuka odmah iza njih,a onda mi ili Zvezda,trenutno mislim da smo mi kvalitetniji.Od ostalih mi se dopada sastav Javora,dosta iskusan i kompaktan,maltene ceo tim koji je napustio super ligu,sada je ponovo na okupu.Ostalo sve buranija.... jedino mi je Cacak nepoznanica,nisam ih ispratio kako su uradili prelazni rok i pripreme
Nisam siguran da je Čuka tako dobra, oni imaju solidan tim, igraju čvrst fudbal i dobri su u odbrani, ali nemaju neku posebnu igru i vezni red.
Po meni smo mi bolji od njih (uprkos skorašnjem rezultatu) kada nam je vezni red povezan, kao što jelda uopšte nije bio prošle nedelje.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Salvador wrote: Nisam siguran da je Čuka tako dobra, oni imaju solidan tim, igraju čvrst fudbal i dobri su u odbrani, ali nemaju neku posebnu igru i vezni red.
Prva i osnovna prednost u odnosu na nas je njihova uigranost i dug zajednicki staz.Golman mislim da je bolji od Zaksa,Brezancic i Stojkovic su bolji od Nastica i Vasilica,Matic,Regan i Srnici bogme... ne bih rekao da su Sekulic,Maksimovic,Ivanic... bolji.... a napad necu ni da komentarisem
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:
Salvador wrote:Nisam siguran da je Čuka tako dobra, oni imaju solidan tim, igraju čvrst fudbal i dobri su u odbrani, ali nemaju neku posebnu igru i vezni red.
Prva i osnovna prednost u odnosu na nas je njihova uigranost i dug zajednicki staz.Golman mislim da je bolji od Zaksa,Brezancic i Stojkovic su bolji od Nastica i Vasilica,Matic,Regan i Srnici bogme... ne bih rekao da su Sekulic,Maksimovic,Ivanic... bolji.... a napad necu ni da komentarisem
Sustina :!:

Poceli smo da menjamo igrace kao najgori onaj kukuruzligaski prosek...
Turija

Post by Turija »

Šta ti je verna filijala - ne da se drugom blizancu :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sasvim ocekivana igra Metalca ocekivan i rezultat.Steta samo sto sudije ostetise Metalac za bar dva ofsajda,mozda cak i za penal,a o "pe*erskim faulovima" igraca Zvezde za koje ne dobijaju ni usmene opomene da ne pricam.Takvih faulova se nagledamo i protiv nas,tako da znate o cemu pricam. Bice zanimljiv i sledeci mec na Marakani,dolaze Nislije jedina ekipa koja proslu sezonu nije ispostovala onu Zvezdinu shemu izmedju dva derbija,tako da gledajuci kvalitete timova,odnose klubova,ali i domaci teren,ocekujem jos jedan iks Zvezde
Image
Locked