Zadovoljan i igrom i rezultatom, a i pomalo promešanom postavom.
Ono šta se danas videlo je da je Kordić materijal za trećeg golmana i ništa više, da je Mogli Lakićević mnogo bolji igrač od Vasilića i zaslužuje prvu postavu. Zna da centrira i dosta je brži. Nino se vraća, nije još skroz fit, po meni treba ga sačuvati protiv Dorije. Paločević ponovo najslabiji, svaki put mi izgleda kao da je juče upoznao saigrače a ovo je bio osmi takmičarski meč.
U revanšu ne bih nepotrebno forsirao ni Nina ni Mrdakovića, sezona je duga i trebaće nam. Ako bez njih dvojice ne možemo da prođemo, onda ko nas šljivi...
Moram se posebno osvrnuti na Ožegovića. Više od golova koje je dosad postigao moram da pohvalim njegovo izgaranje. Svuda ga ima, otvara se, trči, traži loptu...doći će i period kada ga golovi neće hteti, ali sa ovakvim stavom biće i tada od velike koristi timu. Samo pamet u glavu i ne dozvoli da te medijska pažnja sludi!
p.s. E, da, Laki me podseti. Ađuru je kralj, nisam prežalio njegov odlazak. Pozdravio ga je i zapad kako zaslužuje. Veza i napad bi imali odrešene ruke kad bi iza njih orali Maksimović i Đura