Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
Radoye
Administrator

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Radoye »

Pekaric je tu najbitniji, s njim i bez njega nasa odbrana sasvim drugacije izgleda. Djuka je dobar ali on radi svoj posao, dakle ono sto stoper treba da radi, Pekara radi i to i komanduje svima ostalima, on je onaj igrac pored koga svi oko njega postaju bolji nego sto realno jesu, tojest u stanju su da u svakom momentu izvuku maksimum bez oscilacija i padova u igri. Kada je on tu i Pankov i Nastic manje brljaju, sto opet i Zakuli uliva dodatnu sigurnost. Kompletno drugacija slika na terenu.

Kako stoji Mrdak sa povredom, ako slucajno Ozegli ne bude spreman? Sto se Comija tice ako ne moze celu utakmicu da izvuce neka startuje Palocevic pa sta nam Bog da, ako ne ide s njim ubaciti Comija makar i rovitog, ako je rezultat povoljan sacuvati Comija za revans neka Palocevic izgura celu utakmicu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
stormer

Post by stormer »

http://mondo.rs/a821570/Sport/Fudbal/Vi ... odinu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1892

Post by 1892 »

Minja wrote:Sjajna vest. Meni je delovalo da su imali samo krizu rezultata, ali ne i igre. Nisu oni bas tako velik klub kao sto ovde predstavljamo.
Evidentno je da su bili u krizi rezultata, ali ja sam se nadao da se ovo nece desiti pre naseg meca jer se zna da promene trenera obicno pozitivno uticu na igrace bar u tom prvom momentu. Ocekivao sam da mi iznudimo tu smenu :mrgreen: ! Ovo je definitivno pokazatelj da oni ovaj dvomec ozbiljno shvataju i da im je dogorelo do noktiju.
Come on you Reds!
lala1914

Post by lala1914 »

Ovo moze biti nezgodno...sad mozemo da skautiramo koliko hocemo kad ce drugacije igrati
Kontao sam da cemo mi iznuditi smenu al ajde, nadam se da cemo mi iskoristiti sad to njihovo ne poznavanje sa trenerom i ne uigranost sa njegovim zahtevima...SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!!!
Maminho

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, 20. avgust

Post by Maminho »

Maminho wrote: Bas sam ispratio na forumima nezadovoljstvo neko izgleda da su kivni na trenera i traze njegovu smenu. Mislim da im dolazimo u pravi trenutak malo su poljuljani, samo da se ne sredi situacija do naseg meca. :beg:
Upravo se desilo ono o cemu sam pricao pre par dana. Samo sto ta smena nikako nije smela da dodje pre naseg meca. Ovde samo oni mogu biti na dobitku.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

To da smo dzabe skautirali, po meni je glupost. Skautira se i igra svakog pojedinca, da se uvide slabosti i sposobnosti. Za 3dana bilo koji trener ne mozemo promeniti ekipu toliko da skautiranje bude za dzabe.
E sada, ta promena trenera moze da nam ide na ruku, ali i ne mora. Mogu se trgnuti i da ih krene, a opet mogu pasti u bedak i da ih dokusurimo. Moje misljenje je to da moramo pokazati muda i borbenost, a iznad svega moramo biti namazani i na foru igrati. Bez lucidnosti ce biti tesko.
Ko će dočekati četvrtak...
Stexman

Post by Stexman »

Iz nekog mog iskustva, retko se desava da trener izgubi prvu utakmicu posle preuzimanja ekipe. Remiji su najcesci na pocetku. Verujem da ce ovo prodrmati ekipu Viktorije ali vise verujem nasim momcima ako budu igrali kao zadnjih par utakmica!
Jole

Post by Jole »

Neznam zasto, ali meni ovo mirise na Zakulinih 5 minuta slave. 4 nule na dvomecu i kao poslastica Zakuline odbrane ispod severne tribine.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nema sanse da ce biti dve nule sa fudbalom koji mi igramo ove godine.

Samo treba da udjemo u mec kao i do sada, sa velikim motivom i presingom od prvog minuta i da nas bog pogleda da ga prvi zabijemo :mrgreen: To ce nam dati vise prostora da igramo nas fudbal. Cesi ce igrati kao Dorija u NS. Tuci ce nas od prvog minuta.
FALCAO 09

Post by FALCAO 09 »

Imam osecaj da ce Palocevic kad tad zablistati. Mozda to bude ovaj najvazniji dvomec. Decko zna fudbala, vidi se da ima stofa i znanje. Lepo se videlo na nekoliko utakmica, posebno kad je usao protiv crnih :shit: .
Sto neko rece, Pekara je ne samo stub odbrane, vec i celog tima. Pravi vodja na terenu. Po informacijama koje sam cuo, kaze taman je poceo lepo da igra i da se oslobodio prtitiska zbog bola u ledjima ali eto opet ta ista povreda. Drzi se i brzo oporavi Nino kapitenu nas!!! :cheers:
budababa

Post by budababa »

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/23272 ... -za-plzenj

Fortuna vs. FCV, već 100 godina...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Matador

Post by Matador »

Svi u Cesku, izgovora bez!!! Jedinstvena prilika da ostvarimo san i da se izvucemo iz finansijskih problema. U Srbiji je samo Evropa merilo vrednost. Djumi je to odavno isticao.
мализека

Post by мализека »

http://www.mozzartsport.com/vesti/vojvo ... ije/113214" onclick="window.open(this.href);return false;

Шта је ово...?! :shock: Изгледа да ће баксузи преносити Вошу у четвртак, али неће гробље?! :shock: Јбт...не свиђа ми се ово...јел` ово добро или лоше, не могу да проценим. :| Када би бар Лаза коментарисао... :)
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja bas gledao danas, pise da ce biti i na RTV-u...

Hahaha koja bi to pobeda bila - nas prenose na dva javna servisa, a groblje na areni :greenbutt:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

A kanda ce tako i da bude :lol:
Locked