Transferi
Re: Transferi
Jasta uz transfer besplatne karte za park sa tekucinom, muzej svecanih figura uz razgledanje svetlucave fontane i vodopada. U aFtobusu vodja puta Jovanca Micic uz muziku Baha i Betovena.
- gospodinFKV
lik je ubio kolima decka nekog, potplatio svedoke, koji su sad ipak promenili izjavu pod pritiskom i rekli istinu...usput je i pobegao kad se to desilo...Box wrote:Bilo bi vrhunski kada bi doveli Nemanju Mihajlovica iz Rada... Opasno levo krilo.
nesto mi govori da nece jos dugo igrati...probao je sad da pobegne u 3. svajcarsku ligu, ali mislim da je transfer bas zbog toga propao...
neka me neko ispravi, ako sam pogresio igraca...

To je Stefan Mihajlovic uradiogospodinFKV wrote:lik je ubio kolima decka nekog, potplatio svedoke, koji su sad ipak promenili izjavu pod pritiskom i rekli istinu...usput je i pobegao kad se to desilo...Box wrote:Bilo bi vrhunski kada bi doveli Nemanju Mihajlovica iz Rada... Opasno levo krilo.
nesto mi govori da nece jos dugo igrati...probao je sad da pobegne u 3. svajcarsku ligu, ali mislim da je transfer bas zbog toga propao...
neka me neko ispravi, ako sam pogresio igraca...
- gospodinFKV
Hvalasrkins wrote:To je Stefan Mihajlovic uradio

Znam da je neki Mihajlovic, a nije SLinisa

izgleda da se radi o velikom potencijau, koji nam nebi bio na odmet. Zago reaguj!Box wrote:Bilo bi vrhunski kada bi doveli Nemanju Mihajlovica iz Rada... Opasno levo krilo.

Mali Nemanja Mihajlovic obecava, ali on je zlatna koka Rada. Jbg, nisu ni oni mutavi i sigurno ocekuju da ce ga prodati za dobre novce. A sigurno ce ga pre prodati u cz ili partizan, a ne kod nas.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ma ovaj mali ide samo u inostranstvo...nisu ludi nama da prodaju najboljeg igraca, sumnjam da bi ga i bg govnima dali
Mislim da ni mi ni Ozegovic nismo svesni kakvu nam je uslugu ucinio sa ovim izjavama u novinama u poslednje 2-3 nedelje. Definitivno je da se neke stvari menjaju i da cz i partizan sve vise gube ulogu velikih klubova o kome klinci mastaju. Ognjen je zivi primer i svedok toga da mlad fudbaler moze mnogo lakse da se dokaze u zdravijem okruzenju i bolje proda u klubu kao sto je Vojvodina.Neka on bude primer kako drugima tako i nekim nasim klincima koji i dalje veruju u bajke o velikim srpskim velikanima.
Ovako male stvari napravice jednom veliku a tada cemo se mi vratiti na mesto koje nam i pripada.
Ovako male stvari napravice jednom veliku a tada cemo se mi vratiti na mesto koje nam i pripada.
Mile Savkovic bi bio dobro pojacanje. Djidjani iz nase struke su ga konacno primetili. Ima jos dve godine ugovora sa Jagodinom, tamo je Palma pustio klub niz vodu. Savkovic je iz Zrenjanina i ima veliku zelju da dodje u klub, za pravo cudo nema menadzera pa ga treba drzati podalje od Vavinja koji sa Simom istinom vrbuje igrace za Majamija. Jagodina trazi neke pare, javljali se i neki turci, ali nista konkretno. Do 25-og bi trebao da se zna ceo rasplet transfera.
Bilo bi dobro ovo sto citam za Mileta, odlican igrac i ekstra bi bio pojacanje za nas.
Drzim fige da dodje, e sad koliko ima istine, ne znam
Drzim fige da dodje, e sad koliko ima istine, ne znam
Matador, da li ima jos potencijalnih pojacanja?
-
Aahaa, kako da ne...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 34548.html" onclick="window.open(this.href);return false;
PA JEDINO AKO STE BLESAVI!
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 34548.html" onclick="window.open(this.href);return false;
PA JEDINO AKO STE BLESAVI!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Lepa ponuda... 2.7 miliona je ozbiljna cifra, ali ne bi se trebalo upuštati u pregovore do sledećeg četvrtka. Ako uđemo u Evropu, trebalo bi probati iščupati veće pare i zatvoriti finansijske probleme do kraja.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Za ivanica samog traziti ovoliko, a ne za 2 igraca iz 1. postave...ovi se bas bahate, to sto ne stojimo savrseno sa finansijama ne znaci da treba na sve pristajati...mi nemamo zamenu za ivanica, i njega bar do zime ne smemo prodati...sto se pankova tice, ne znamo kako stojimo sa pekaromm, tako da smo na bekovima slabo pokriveni, a njega ne moramo prodavati jos bar godinu dana