Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
Junior

Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5

Post by Junior »

:thankyou: :thankyou: :thankyou:
Igrajte za sve one koji će vas gledati i biti uz vas kraj TV ekrana, igrajte za one koji su zajedno kisnuli na Trgu dok su na video-bimu gledali onu tužnu utakmicu iz Tiraspolja, igrajte za onog klinca koji je plakao kad je Vojvodina izgubila od Vaduca, igrajte i za dete koje sakuplja lopte, a koje vam je, u svoj onoj euforiji, pohrlilo u zagrljaj kada ste dali gol protiv Partizana, igrajte za sve one ljude koji će biti tu uz Vojvodinu i onda kad joj u Superligi bude gostovao tim za koji do te sezone još nisu ni čuli, igrajte za sve one ljude čije ste simpatije pobrali prethodnih nekoliko nedelja, igrajte za one koji su navijali za taj klub i dok su gledali kako im razni Železnici, Zete i ostali sa „Karađorđa“ odnose bodove dok se klub borio za opstanak, igrajte i za one koji su se gurali na stepenicama protiv Bastije i Verdera i koji i dalje čekaju na jednu evropsku Vošinu priču sa srećnim završetkom, igrajte za sve one koji su deo sebe i svog života poklonili Vojvodini, a nažalost nisu više među živima, igrajte za nekog novog klinca koji će isto tako jednom zaplakati zbog Vošinog poraza, ili oduševljen, srećan što sakuplja lopte, nekim novim crveno-belima posle gola euforično skočiti u zagrljaj…
Igraj Vošo!!!
laki

Post by laki »

Nemam predstavu sta ce sutra biti, ali igrao sam duplu pobedu na Vosu! Kad je bal nek je faking maskembal!! :devil:
Image
kravoguster

Post by kravoguster »

Pratim fudbal i jako dobro znam sta je Viktoria Plzen.. Ali pratim i ovu nasu ludu Vojvodinu jako dugo.. I da me ebete svi redom ako znam da vam tacno objasnim sta i kako.. Ali neki djavo ima u ovim momcima.. Nesto sto dugo nisam osetio.. Kad vidim Zakulu ludaka kako trci na sredinu terena da se raduje sa ekipom posle treceg gola sa MTK, kad vidim ludog Sekulu kako jase Stanisavljevica posle gola sa Sampdorijom.. (slomices kicmu i sebi i njemu ebem te ludog! :mrgreen: ) Kad vidim Ozeglog kako pali masu posle gola.. Ma cela ekipa! Svi su bre nesto poludeli, raduju se kao ludi posle svakog gola.. I nekako su slozni i spremni da poginu jedan za drugog.. Jebem li ga.. :P Sta god da se desi sutra i za nedelju dana ovde, meni je srce vec puno.. Ali imam neki osecaj.. Neki dobar osecaj.. :devil: :devil: :devil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Stexman

Post by Stexman »

Obicno dan pred mec, napisem nesto sto se nadam da ce procitati neko od momaka u svetom dresu, i da ce shvatiti post kao neki motivacioni boost, kao gorivo koje ce ih napaliti.
Onda shvatim da ovim momcima to ne treba posle onakve igre protiv Dorije i partizana. Ako ponove onakvu igru, ja cu biti zadovoljan i porazom(lazem, kako se moze biti zadovoljan porazom :) ).
Hocu da vam kazem momci, da ako date sve od sebe kao sto ste to radili do sada, bez obzira na to sta pisalo na semaforu, vi za mene ne mozete biti porazeni.

Za neke od vas, majica crveno-bele boje u kojoj igrate je samo dres. A za sve nas je to sveta odora!
Za mnoge od vas je Vojvodina samo prolazna stanica. A za sve nas je dom!
Zato ne zamerite ako smo ponekad grublji u pisanju, sve je to zbog emocija prema Vojvodini. Jer joj zelimo sve najbolje. A kada je Vojvodini dobro samim tim ce i vama biti dobro!

Zato sutra samo hrabro ali pametno! A cini mi se da vam ne fali ni jedno od ta dva! Srecno!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Maminho wrote:Da izvucemo aktivan tj povoljan rezultat iz prvog meca. Da napunimo jos jednom Karadjordje. Sta bude bice. Samo hrabro momci sutra..! :cheers:
Karadjordje bi morao biti pun i da prvu puknemo 3:0. Momci su to zasluzili svojim igrama ove sezone.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Jebena aritmija vec uveliko drma !!!
Milan

Post by Milan »

Uh, kakav tekst!

Ovo dati igracima da procitaju pred utakmicu!

Stojim u klubu u Bratislavi i hvatam sebe kako samo mislim na tekmu, ulazim na forum, citam ove tekstove... Sta reci, ludi zbog nje...
POŠTO OBRAZ ???!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

Jebi sutra Zagore!
0.0625
Liman 1

Post by Liman 1 »

Ne znam ko je pravio ove kvote ali mislim da je vreme da se pare sutra udevetostruče :mafia:
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
severozapad

Post by severozapad »

Momci, ajde da se i sutra svi probudimo ponosno. Mislim da smo istrošili praćke za početak sezone, neka udju danas neke šmrlje na gurku ako može i da se radujemo.
Istrči danas tamo kao protiv Dorije u gostima, bez respekta i sa verom u sebe i svoje mogućnosti.
Nisi grlica, prevazilaziš svoje okvire, pokaži to večeras i sledeći četvrtak ćeš biti dočekan kako dolikuje bez obzira na rezultat.

PAZI VOŠA GAZI
ultra komsa

Post by ultra komsa »

E :beg: U :dance2: F :lala: O :cheers: R :greenbutt: I :mafia: J :deal: A :!:
Robi_D_Slanna

Post by Robi_D_Slanna »

Jel zna neko kad je FIRMA krenula iz NS? :cheers:

Vidimo se na Doosan Areni :lala:
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
Tancha

Post by Tancha »

Image

Ajmooo :cheers:
laki

Post by laki »

ultra komsa wrote:E :beg: U :dance2: F :lala: O :cheers: R :greenbutt: I :mafia: J :deal: A :!:
Da upotpunim ovaj post, komso moj lepi :* :dance2: :devil: :rolll: :rolll:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=wt970NaRNMc[/video]
Image
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

X-2 u kombinaciji sa 2-4 gola

Momci, danas se ide pravo u istoriju!
Locked