Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope Q4R: Viktoria Plzen-Vojvodina, četvrtak 20:5
Neka nam je srecno veceras. Ne bojim se njih, bojim se nas.
-
Hrabro!
Na pobedu!
Na pobedu!
Auu ala smo slabo krenuli. Nastic vec tri puta gubi loptu bez razloga, samo zatonsto je neiskusan. Mnogo ne kompletiranih pasova. Uh kako čuka udara... AJDE BRE KIDAJ!
Ajde ko moze neka povremeno da neki komentar na sta to lici, ja na poslu danas imam samo livescore kao jedinu opciju.
E jbg livescore kaze da smo ga primili...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ne lici ni na sta. Umalo da primimo jos jedan.
Česi igraju kao mi protiv Sampdorije. Ne daju nam da otvorimo oci. Stisli nas. Na momente nesto pokusavamo alo slabo.
Česi igraju kao mi protiv Sampdorije. Ne daju nam da otvorimo oci. Stisli nas. Na momente nesto pokusavamo alo slabo.
Nešto mora da se menja. Ispucavanje Žakule na centar pa grčevita odbrana ne vodi ničemu.
sporo,tromo,nepovezano,takticki unisteni totalno,jedna polusansa...Radoye wrote:Ajde ko moze neka povremeno da neki komentar na sta to lici, ja na poslu danas imam samo livescore kao jedinu opciju.
curi kroz bekove.....
imaju milion kombinacija iz kornera
zakula nas spasio
Mislim da Zagorcic nepotrebno insistira na ovom sastavu - on jeste bio dobitna kombinacija protiv Italijana, ali treba malo mesati karte.
Voleo bih u drugom videti Stamenica ili Palocevica umesto Puske, da se malo poveze ta leva i zaigra vise napadacki.
Voleo bih u drugom videti Stamenica ili Palocevica umesto Puske, da se malo poveze ta leva i zaigra vise napadacki.
Last edited by Salvador on Thu Aug 20, 2015 9:41 pm, edited 1 time in total.
NA RTV-u prenosi grobar, na RTS-u Čeh iz Plzenja. Njegovi zemljaci bunare i igraju karambol da uđe u korner. Naši nisu tvrdi dovoljno, i lako ispadaju. Nije loše, bar su sudija i Žakula na nivou.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Pre primljenog gola UŽAS. Usrali se neverovatno... ja ne mogu da verujem da protiv jedne Sampdorije odigraju muški, a protiv ovih Čeha se useru kao nikad do sad. Posle primljenog gola smo i pokušavali nešto ali to je slabo. Fali nam mnogo Ivanić u igri... nisam siguran da je pipnuo loptu uopšte.
Mora u drugom poluvremenu to mnogo bolje, siguran sam da možemo!!!
PS: pohvale za Žakulu, sjajna odbrana pred kraj prvog poluvremena.
Mora u drugom poluvremenu to mnogo bolje, siguran sam da možemo!!!
PS: pohvale za Žakulu, sjajna odbrana pred kraj prvog poluvremena.
-
Česi bolji u svim elementima. Mi se malo probudili posle gola ali ništa nije izašlo iz toga. Žakula najbolji na terenu... Moramo manje čekati kontru a pokušati da kontrolišemo loptu, inače popićemo još koji
Sad se vidi koliko nam fali ta desetka koju nemamo pa nemamo.Nepovezani smo totalno.Nemozemo da zadrzimo loptu dva tri pasa i vec greska,imam utisak previse smo bojazljivi,mora to hrabrije u fazi napada.
Sad se vidi koliko nam treba veznjak koji ume da zadrzi loptu. Ovi nasi panice cim se malo pritisnu i onda se na silu oslobadjaju lopte i tako cesto pogresno dodaju. Vidi se trema. Za razliku od utakmice sa Italijanima ovde se od njih ocekivao neki rezultat i to je ocigledno uticalo na psihu igraca.
Mora ih neko razdrmati na poluvremenu. Samo jedan gol i ja sam zadovoljan i porazom. Moraju se osloboditi pritiska.
Edit: exlimanac napisa pre mene skoro identican post.
Mora ih neko razdrmati na poluvremenu. Samo jedan gol i ja sam zadovoljan i porazom. Moraju se osloboditi pritiska.
Edit: exlimanac napisa pre mene skoro identican post.

Last edited by Stexman on Thu Aug 20, 2015 9:45 pm, edited 1 time in total.
- Протомајстор
Резултат није лош. Међутим поставка игре где Жакула организује напад испуцавањем лопте у ваздух донеће још пар комада у нашој мрежи.
Зага је овде потпуно омашио, али понављам резултат није лош.
Зага је овде потпуно омашио, али понављам резултат није лош.
Probudimo se
Kada smo spustili loptu na zemlju, dosli smo do njihovog gola. Jace slobodno u taj duel udjite, ajde Voso

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.