7. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 4:1
7. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 4:1
Nakon povratka iz Češke Republike, naši momci će pre revanš-meča sa ekipom Vikorije iz Plzenja odigrati i meč 7. kola domaće lige, u kojem će u nedelju od 19h na Karađorđu naš gost biti tim FK Novi Pazar.
Naši rivali iz Raške stžu nam kao tim koji nakon odigranih 6 prvenstvenih kola trenutno na tabeli zauzima sedmu poziciju, uz osvojen, uz utakmicu više, samo bod manje od nas. Do svojih 9 bodova, Pazarci su došli sa dve ostvarene pobede (3:2 u Pazaru nad izmešanom postavom partizana u trećem kolu i 1:2 na gostovanju u Jagodini u narednom kolu), tri nerešena ishoda (1:1 u drugom kolu u Lučanima, 2:2 u petom kolu kod kuće sa Metalcem i 0:0 na istom mestu prošle subote u susretu sa Spartakom) te uz samo jedan ovogodišnji poraz, na samom startu prvenstva od Javora na svome stadionu rezultatom 0:1.
Kako smo juče poraženi u češkoj pivskoj prestonici, na našem stadionu u nedelju se očekuje ona prava Voša: pred trocifrenim brojem privrženih ludaka, protiv bunkeraški nastrojenih gostiju, uz vreme blago kišovito.
Da bi se vratili na pobednički kolosek i nadu u potencijalno čudo u četvrtak podgrejali dodatno u svojim ludim glavama, idemo svi da pokisnemo i pomognemo timu koji volimo da sa nova tri boda na svom saldu još rasterećeniji krene u četvrtak u bitku za čudo u plej-ofu Lige Evrope.
Nama bilbordi, pozivnice i medijska pompa ne trebaju. U nedelju naveče, bez suvišnih slavojurilačkih statista na našim tribinama, idemo da pomognemo momcima da poljuljano samopouzdanje ponovo podignu na nivo na kojem mogu ravnopravno da se nose i sa mnogo većim, bogatijim i opasnijim gostima. Idemo da pobedimo sa par golova razlike, pripremimo teren za dolazak Čeha i Pazarce ispratimo nazad u Rašku kao prvi puta ove sezone poražene na gostovanju.
Naši rivali iz Raške stžu nam kao tim koji nakon odigranih 6 prvenstvenih kola trenutno na tabeli zauzima sedmu poziciju, uz osvojen, uz utakmicu više, samo bod manje od nas. Do svojih 9 bodova, Pazarci su došli sa dve ostvarene pobede (3:2 u Pazaru nad izmešanom postavom partizana u trećem kolu i 1:2 na gostovanju u Jagodini u narednom kolu), tri nerešena ishoda (1:1 u drugom kolu u Lučanima, 2:2 u petom kolu kod kuće sa Metalcem i 0:0 na istom mestu prošle subote u susretu sa Spartakom) te uz samo jedan ovogodišnji poraz, na samom startu prvenstva od Javora na svome stadionu rezultatom 0:1.
Kako smo juče poraženi u češkoj pivskoj prestonici, na našem stadionu u nedelju se očekuje ona prava Voša: pred trocifrenim brojem privrženih ludaka, protiv bunkeraški nastrojenih gostiju, uz vreme blago kišovito.
Da bi se vratili na pobednički kolosek i nadu u potencijalno čudo u četvrtak podgrejali dodatno u svojim ludim glavama, idemo svi da pokisnemo i pomognemo timu koji volimo da sa nova tri boda na svom saldu još rasterećeniji krene u četvrtak u bitku za čudo u plej-ofu Lige Evrope.
Nama bilbordi, pozivnice i medijska pompa ne trebaju. U nedelju naveče, bez suvišnih slavojurilačkih statista na našim tribinama, idemo da pomognemo momcima da poljuljano samopouzdanje ponovo podignu na nivo na kojem mogu ravnopravno da se nose i sa mnogo većim, bogatijim i opasnijim gostima. Idemo da pobedimo sa par golova razlike, pripremimo teren za dolazak Čeha i Pazarce ispratimo nazad u Rašku kao prvi puta ove sezone poražene na gostovanju.
Re: 7. kolo: Vojvodina-Novi Pazar, nedelja 19h
Momke treba podržati sad, ipak su nam doneli mnogo radosti ovog leta! Bilo bi nezahvalno od strane nas navijaca da stadion bude prazan. Ocekujem minimum 5000-6000 ljudi. Svi na Karadjordje!
Biće nas 1000-1500 najgorih, neizlečivih...N13 wrote:Momke treba podržati sad, ipak su nam doneli mnogo radosti ovog leta! Bilo bi nezahvalno od strane nas navijaca da stadion bude prazan. Ocekujem minimum 5000-6000 ljudi. Svi na Karadjordje!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Neizlecivi
Vidim da me na forumu prizivate sve cesce
Momcima ce znaciti aplauz dok budu izlazili na teren samo tako! Posto je cela Srbija koja ih je dizala u nebesa,sada jedva docekala da se spotaknu, kako bi se nasladila nasom nesrecom, pravi je trenutak da im pokazemo zahvalnost i da pokazemo za koga su zaista igrali ovih mesec i nesto dana!
Vidimo se...

Momcima ce znaciti aplauz dok budu izlazili na teren samo tako! Posto je cela Srbija koja ih je dizala u nebesa,sada jedva docekala da se spotaknu, kako bi se nasladila nasom nesrecom, pravi je trenutak da im pokazemo zahvalnost i da pokazemo za koga su zaista igrali ovih mesec i nesto dana!

Vidimo se...
Predlažem da, poput onog "This is Anfield" ili "Welcome to hell", postavimo tablu sa onim Budinim: "Ovo je dom bolesnih!" 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Nije moje, neke druge mudre glave su to ranije smislile... Ali za tablu se slažem, suština je u tomeMarcello wrote:Predlažem da, poput onog "This is Anfield" ili "Welcome to hell", postavimo tablu sa onim Budinim: "Ovo je dom bolesnih!"

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Meni stoji i dalje knedla u grlu posle Ceske, siguran sam da je igracima jos gore. Kako ce se oni dici za Novi Pazar nemam pojma. Nije Pazar nista specijalno ove sezone, ali ce psiholoska priprema nasih igraca odluciti kako ce se zavrsiti ovaj mec.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Trebalo bi protiv Pazara malo promešati karte u svim linijama našeg sastava.
Voleo bih da vidimo Pavkova na terenu, kao i osveženi vezni red i odbranu.Prilika je da se svi raspoloživi igrači pripreme za meč sa Česima (a i ako nas napuste Ivanić i Ožegović, krajem meseca).Time ćemo imati bolji presek stanja i potreba za instant doselekcijom.
Naravno, očekujem sutra našu pobedu.
Voleo bih da vidimo Pavkova na terenu, kao i osveženi vezni red i odbranu.Prilika je da se svi raspoloživi igrači pripreme za meč sa Česima (a i ako nas napuste Ivanić i Ožegović, krajem meseca).Time ćemo imati bolji presek stanja i potreba za instant doselekcijom.
Naravno, očekujem sutra našu pobedu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Neizlecivi
Ja bih voleo da vidim Perica na golu, Stamenica na krilu, mozda i Babica na drugom. Mada ako Stanisavljevic ne moze igrati revans, neka odigra sutra. Takodje u vezi mora biti promena... Palocevic verovatno od pocetka.
Bio sam tužan u četvrtak uveče...... I u petak ceo dan..... Ali danas već nisam. Shvatio sam da je bilo sasvim dovoljno ovo zadovoljstvo što su nam priredili naši ovog leta.
Kad bi prošli u grupe LE bilo bi već previše....
Nešto drugo sam hteo da kažem. Sedim na terasi svog stana na Limanu 3.
Desetak klinaca svakodnevno igraju fudbal na male goliće na košarkaškom terenu.
9 klinaca navijaju za Vošu (među njima i moja dvojica) i samo 1 za cz.
Svih 9 imaju dresove ili majice našeg kluba. Skoro pa su uniformisani.
Ovog jednog jadnog Aleksu što navija za cz, svi zezaju da je izrod pa često zove roditelje da izađu na terasu da im se žali. Plače, suze roni.... Ko mu je kriv? Sam je tražio....
Igraju po ceo dan fucu a kad padne gol, čuje se Ožegovićććććć, Ivanićććććć, Stanisavljevićććććć.
To je za mene velika pobeda ovog tima. Dobili su mnogo novih navijača i regrutovaće nove "bolesnike"....
Nas trojica jedva čekamo nedelju i utakmicu sa Pazarom.
Voša se voli kad pobeđuje, ali još više kada gubi!!!!!
Kad bi prošli u grupe LE bilo bi već previše....
Nešto drugo sam hteo da kažem. Sedim na terasi svog stana na Limanu 3.
Desetak klinaca svakodnevno igraju fudbal na male goliće na košarkaškom terenu.
9 klinaca navijaju za Vošu (među njima i moja dvojica) i samo 1 za cz.
Svih 9 imaju dresove ili majice našeg kluba. Skoro pa su uniformisani.
Ovog jednog jadnog Aleksu što navija za cz, svi zezaju da je izrod pa često zove roditelje da izađu na terasu da im se žali. Plače, suze roni.... Ko mu je kriv? Sam je tražio....
Igraju po ceo dan fucu a kad padne gol, čuje se Ožegovićććććć, Ivanićććććć, Stanisavljevićććććć.
To je za mene velika pobeda ovog tima. Dobili su mnogo novih navijača i regrutovaće nove "bolesnike"....
Nas trojica jedva čekamo nedelju i utakmicu sa Pazarom.
Voša se voli kad pobeđuje, ali još više kada gubi!!!!!
- gospodinFKV
Ako Stanisavljevic ne moze igrati revans, onda bi bila fenomenalna prilika da se odigra sa dva napadaca. Mi tu utakmicu moramo odigrati ludacki, kako samo Vosa ume. Cak bih stavio Pusku umesto Sekulica, a na bokove Ivanica i Stamenog. Spicevi Ozegovic i Mrdakovic. Makar nam opet 3 gola zabili, mi moramo zabiti 4Neizlecivi wrote: Mada ako Stanisavljevic ne moze igrati revans, neka odigra sutra.

Stanisavljević ima ipak tri kartona.
http://int.soccerway.com/teams/serbia/f ... 0/matches/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://int.soccerway.com/teams/serbia/f ... 0/matches/" onclick="window.open(this.href);return false;
Last edited by slanina on Sat Aug 22, 2015 3:15 pm, edited 2 times in total.
- gospodinFKV
Onda jos boljeslanina wrote:Stanisavljević ima dva kartona.

Ova taktika me podseća na čuvenu "poruku" Toze Veselinovića nedavno preminulom Lazaru Vasiću: "Ne možeš ti primiti golova kol'ko ih ja mogu dati"!gospodinFKV wrote:Makar nam opet 3 gola zabili, mi moramo zabiti 4

-
Druzenje se nastavlja