Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Oasis

Re: Transferi

Post by Oasis »

To bi bila najbolja prodaja još od Bosketa.
Turija

Post by Turija »

Ljudi šta vam je?Nije poenta pokloniti igrača, već prodati.
Da mi imamo valjanog desnog beka, koji može da odigra i napad po boku, a Nastiću zabraniti prelazak preko polovine, tj dati mu striktno igrača, drugu priču bi pričali ovde.
Nastić se izgubi u prostoru, ali striktnu markaciju odigra vrlo dobro, a još uvek je mlad.Tako da ne bojte se - neće ga vratiti (a 2m za Bosketa i 200k za Nastića se ne mogu nikako porediti).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Willian

Post by Willian »

Ovo je dobra cena za Nastica.On ne moze da pruza bolje partije, a to je za klub kao sto je Vojvodina malo :!:
limanfkv

Post by limanfkv »

Nagrdite ga jos malo, da ako procita neko iz Legije. Ko sam djavo da je, a ne DETE Vojvodine. Imajte malo postovanja!!
0.0625
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ma koje crno poštovanje. Užas, užas igrač. Samo nek ode više...
Io odio Belgrado
Roki

Post by Roki »

Nastic je opticka varka za kratkovide,jedan od razloga zasto je izgledao lose je Vasilic,on je dosao kao pojacanje,a zapravo je prosecni defanzivni bek,koji prave ofanzive video nije,a uz to i iskusniji od njega,morao je mnogo toga da preuzme na sebe,ali nema on taj kapacitet...nije imao ni adekvatnu zamenu u rotaciji,treba uzeti u obzir i njegove godine,vise sam voleo da vidim njega kako barem pokusava da igra ofanzivno,i borbeno nego onog sa druge strane sto je iskopo rov u desnom kutu...ipak je on poniko u nasoj skoli,ispasce ovako da ga teramo,ko Gaucosi stoku u Argentini...
pedjans

Post by pedjans »

Ne vidim da teramo Nastica, naprotiv - mislim da su svi zadovoljni: on, klub i navijaci, sto je zaista redak slucaj.

Cini mi se da je sasvim sigurno da ce otici Ivanic (kome ugovor istice za godinu dana) i Ozegovic ( za koga je ponuda po svemu sudeci jako dobra). Naravno da ce se tu kojekakve njuske i ogrebati, ali to je u fudbalu, pogotovo kod nas, apsolutno neizbezno.

Steta je sto idu, ali mi se cini da postoje zamene, koliko dobre - videcemo.

Palocevic se jako popravio i bar za uslove nase lige moze biti dobra zamena za Ivanica, mada je naravno Ivanic bolji. Babic je po meni odlican spic (ili poluspic) a tu je i Pavkov, naravno i Mrdakovic.

U regularnim uslovima bili bismo kandidati za titulu u nasoj ligi. U uslovima nase lige i drzave, videcemo.

Treba dati puno poverenje sfrucnom stabu, koji po meni odlicno radi, kao i timu koji je zaista mnogo pokazao do sada.
srkins

Post by srkins »

http://butasport.rs/fudbal/saznajemo-bu ... -sekulica/" onclick="window.open(this.href);return false; ako stvarno daju 400.000 za Sekulica treba prodati decka. A kazu da zelimo Antica iz Jagodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Vidim i ovde je pustila koren klasična malograđanština :) Jel se to malo ugledate na ove "velike" klubove iz prestonice? Ono što je Buda napisao za nabeđene fejsbuk navijače, može lako da se primeni i na dobar deo ljudi na ovom forumu. Milioni, kamioni, nekoga smo prevarili što smo mu uvalili NAŠEG OMLADINCA i najstandardnijeg igrača u prethodnih dve sezone... Jadno, momci. Uistinu jadno.

Nasto, srećno u Poljskoj i da uskoro zablistaš onim sjajem kojim sigurno možeš.

A tada, prijatelji sa foruma će sigurno divaniti neku drugu priču...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Po meni Nastic nije toliko los igrac, cak je bolji i od vulicevica o kome se ovde pisalo kao da je Gari Nevil, a onda se bekcina fino zahvalila i presla u crne. Na neke od prethodnih uprava ste se zalili, ponavljajuci kao papagaji da je Vojvodina nekom majka, a nekom maceha, a isti taj odnos sada vi uspostvljate.
Srecno Nala!
Akcent

Post by Akcent »

Mozda je dobar, mozda i nije. Ali Nastic je Slaninarcina!!!! Srecno mali!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Ja ne znam sta glumite vi koji prozivate ostale forumase sto su za prodaju Nastica? Svako ima pravo na svoje misljenje.
A to misljenje smo stekli gledaju godinama sve tekme nase Vose i Nastica u njoj. Obecavao je, stvarno bio odlican ocekivalo se mnogo, medjutim decko je strasno stagnirao da ne kazem nazadovao a za to nismo krivi mi navijaci.
Bekovi su nam losi to se videlo u Ceskoj, prolazili su nas kako su hteli pogotovo Nastica, po meni klub mu se oduzio maksimalno jer je uvek igrao prvu a vec godinu dana je najgori pojedinac, njegov centarsut nisam video mesec dana.
I uvek je imao podrsku navijaca ima je i sada, samo jednostavno nije dovoljno dobar za Vosu a to sto je nas omladinac ne treba da trpi klub.
Sve najbolje u nastavku karijere !
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Zaista, posle ovoliko godina praćenja kluba, slobodno mogu reći da smo teška g**** od navijača sa jednim od najjadnijih mentaliteta koji postoje. Ovo važi za sve kategorije naših navijača, od "ultrasa" do simpatizera, naravno uz časne izuzetke.

Uvek smo bili pozersko smeće koje se povodilo prolaznim trendovima i ljudima, uzdizali smo teški talog, a pljuvali po provereno našim ljudima. Ovo važi za sve, od tribina do terena. Zbog toga smo tako jadni.

Uzdržavanjem od ovako jadnih komentara iskažite poštovanje prema ovom dečku koji je izginuo za dres svaki put kad ga je nosio, koji nikad nije bio fucoški pederčić kakva je većina njegovih vršnjaka koji se bave tim sportom, koji je vaspitano dete za razliku od većine njegovih retardiranih kolega i koji se nikad nije ogrešio o instituciju u kojoj je bio. Nije neki fudbaler, iz aviona se vidi, ali poštujte ono kako se odnosio prema dresu majku mu jebem.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Danilo

Post by Danilo »

Nastic je nase dete i zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri.
lexa

Post by lexa »

Brick Liman wrote:Zaista, posle ovoliko godina praćenja kluba, slobodno mogu reći da smo teška g**** od navijača sa jednim od najjadnijih mentaliteta koji postoje. Ovo važi za sve kategorije naših navijača, od "ultrasa" do simpatizera, naravno uz časne izuzetke.

Uvek smo bili pozersko smeće koje se povodilo prolaznim trendovima i ljudima, uzdizali smo teški talog, a pljuvali po provereno našim ljudima. Ovo važi za sve, od tribina do terena. Zbog toga smo tako jadni.

Uzdržavanjem od ovako jadnih komentara iskažite poštovanje prema ovom dečku koji je izginuo za dres svaki put kad ga je nosio, koji nikad nije bio fucoški pederčić kakva je većina njegovih vršnjaka koji se bave tim sportom, koji je vaspitano dete za razliku od većine njegovih retardiranih kolega i koji se nikad nije ogrešio o instituciju u kojoj je bio. Nije neki fudbaler, iz aviona se vidi, ali poštujte ono kako se odnosio prema dresu majku mu jebem.
+1
Post Reply