Transferi
Re: Transferi
Dobro je najvažniju dilemu smo rešili.....ajde nek neko napiše ako pouzdano zna, Šta je sa tim Kovačevićem?? Jel došao ili nije??
Trebao je potpisati I posle tri meseca kad mu budu kasnile plate, da raskine ugovor I da se vrati kod nas za dzabe

Kup je nas!
Ivaniću, volim te kao brata rođenog!!!
Što se mene tiče, naguzimo još zvezdanu i za mene je ovo prvenstvo pun pogodak. Još mi je srce puno zbog pobede i atmosfere protiv crnih... Više nam ionako od toga neće dozvoliti...
Grofe, stavi Rupu na gol protiv nas molim te...
Što se mene tiče, naguzimo još zvezdanu i za mene je ovo prvenstvo pun pogodak. Još mi je srce puno zbog pobede i atmosfere protiv crnih... Više nam ionako od toga neće dozvoliti...
Grofe, stavi Rupu na gol protiv nas molim te...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Мирко Иванић и управа клуба јако велики у мојим очима,поред оваквих вести око Иванића за мене Суботица није ни постојала.Пљувачи сви на стадион,тамо се воли клуб,а не на форуму.
Uprava bi bila velika u mojim ocima da je jasno i glasno istupila u javnosti sa porukom da Ivanic nije na prodaju bg blizancima i da moze samo preko! Ona Scepanoviceva izjava je sva "okruglo, pa na ćoše" i nije prekinula spekulacije. Ovako je ostalo da kidamo svoje zivce (po ko zna koji put) i uzdamo se u mlado čeljade po imenu Ivanic. Da nije bilo ovog hrabrog momka, vec bismo ga gledali u crvenom, pa u crnom blizancu. Decku podici spomenik!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Bravo Ivaniću! Dva bliznaca u jednom prelaznom roku oladio. E sad da i crvenog overi na terenu ko i crnog. 
Skoro se nisam iznervirala zbog fudbala ko u poslednjih sat vremena. Gomila tabova otvorenih i samo F5 do ponoci.
Ne mogu da opišem koliko mi je drago kad nasilnik dobije po nosu, pa sedi i ne veruje da mu nasilje nije uspelo.
A što se para tiče, pa pare od njih videli ne bi. Proleter iz Zrenjanina je ugašen zbog dugova, a da mu taj isti crni što nudi milione nije isplatio sumu za Tošića.

Skoro se nisam iznervirala zbog fudbala ko u poslednjih sat vremena. Gomila tabova otvorenih i samo F5 do ponoci.
Ne mogu da opišem koliko mi je drago kad nasilnik dobije po nosu, pa sedi i ne veruje da mu nasilje nije uspelo.
A što se para tiče, pa pare od njih videli ne bi. Proleter iz Zrenjanina je ugašen zbog dugova, a da mu taj isti crni što nudi milione nije isplatio sumu za Tošića.
Sad, ako boga znate, dajte dečku blanko ček... pa sledeće leto nek se otimaju
...ti si nasa prva ljubav...
Comi sto se mene tice ti vise i ne moras da igras ako neces! Ovo sto si danas uradio je dovoljno za pojacan bolji ugovor. Da produzis bar na jos dve godine uz uslov da mozes da odes u inostranstvo kad pozelis pa da bude super i tebi i nama.
Evo i ja dajem rec da protiv Mirka Ivanica necu vise napisati ni jednu losu rec niti bilo kakvu kritiku makar bila i opravdana!
Evo i ja dajem rec da protiv Mirka Ivanica necu vise napisati ni jednu losu rec niti bilo kakvu kritiku makar bila i opravdana!
Ћоми легендо, ни у тренутку нисам ни посумњао...
Очекивао сам ипак да ће на крају само излетети вест "Иванић у Селти" или слично, али изгледа чак ни тога нема и дружимо се још неко време.
Управи само да кажем памет у главу и понудите му најбољи уговор који је могућ, па немам сумње да ће следеће лето обезбедити одличан трансфер и за себе и за клуб!

Очекивао сам ипак да ће на крају само излетети вест "Иванић у Селти" или слично, али изгледа чак ни тога нема и дружимо се још неко време.
Управи само да кажем памет у главу и понудите му најбољи уговор који је могућ, па немам сумње да ће следеће лето обезбедити одличан трансфер и за себе и за клуб!
Jel ima neko njegov broj,hteo bih da mu od srca cestitam!!!
Unapred zahvalan!
ps(nemam fejs,a mislim da Comi nema twiter)!
Unapred zahvalan!
ps(nemam fejs,a mislim da Comi nema twiter)!
Banujte me molim vas 

Историјско НЕ! Аууу, Ћомара! Колико треба храбрости да се данас и у овом времену каже- Ја држим реч?!!! Овим потезом је вероватно затворио врата у репки а да не причамо каквим се људима замерио. Евидетно је да наследници титових генерала желе да нас спортски унизе и понизе константним намерама да доведу неку звучно име наше Војводине.
Свака части и за Управу, овим историјским НЕ и они су набацили себи беду на врата! Сада морамо збити редове, сетите се шта се догодило када смо одбили Качара да продамо. Да смо свет како ваља на следећој утакмици би Ћомија дочекало 10 000 људи и клицало његово име. Међутим, ми смо тешка малограђанштина увек спремна да критикује и пљује а да да паре или да нешто од себе то никада.
п.с. И овде су неки писали да је Ћоми гробар, да нећемо можда сада прочитати и неко извињење..... Давно сам рекао да овај форум треба гасити или модификовати.
Свака части и за Управу, овим историјским НЕ и они су набацили себи беду на врата! Сада морамо збити редове, сетите се шта се догодило када смо одбили Качара да продамо. Да смо свет како ваља на следећој утакмици би Ћомија дочекало 10 000 људи и клицало његово име. Међутим, ми смо тешка малограђанштина увек спремна да критикује и пљује а да да паре или да нешто од себе то никада.
п.с. И овде су неки писали да је Ћоми гробар, да нећемо можда сада прочитати и неко извињење..... Давно сам рекао да овај форум треба гасити или модификовати.
Istorijsko NE!!! I to 2 puta.
Bravo Ćomi!!!
Smeta mi samo što mnogi od vas hvale i upravu. Zašto???
Nisu oni rekli NE, već Ćomi.
Oni su rekli da i kod prvih pregovora, a svi portali javljaju da su i juče pristali.
Samo ih je Ćomi ispalio. I jedne i druge i naše....
Mirko Ivanić je rekao NE beogradskim blizancima!!!!
Uprava je oba puta rekla DA.
Bravo Ćomi!!!
Smeta mi samo što mnogi od vas hvale i upravu. Zašto???
Nisu oni rekli NE, već Ćomi.
Oni su rekli da i kod prvih pregovora, a svi portali javljaju da su i juče pristali.
Samo ih je Ćomi ispalio. I jedne i druge i naše....
Mirko Ivanić je rekao NE beogradskim blizancima!!!!
Uprava je oba puta rekla DA.
-
Alo upravo ako je istina da ste pristali, da se lepo izvinete navijacima Vose i da ponudite odmah Ivanicu ugovor kakav zasluzuje !
Cekajte ljudi pa sta sad ovo znaci?
Da je samo Djuric otisao plus smo doceli nove? Ja sam mislio da cemo rasprodati sve!?
Da je samo Djuric otisao plus smo doceli nove? Ja sam mislio da cemo rasprodati sve!?