Naš domaćin, ekipa Borca, čeka nas na baušteli sa upotrebnom dozvolom, vrebajući da preko naše susretljive ekipe u svom jedinom profesionalno odrađenom danu u nedelji plasman poboljša sa trenutnog šestog mesta na tabeli.
Borac je do sada ostvario skor od 4 pobede, 3 nerešena meča i isto toliko poraza.
Slavio je za sada kod kuće tri puta: na otvaranju ovog prvenstva, protiv Rastavčevog Radničkog (2:1, golove za Šumadijce postigli Jevtović i Krstić), u trećem kolu protiv našeg dželata Čuke, pogotkom opet Jevtovića u 1. minutu meča, te protiv Pazara u pretprošlom kolu, pogocima Miletića, Vujaklije i opet Jevtovića. Na strani, sva tri boda odneli su u 2. kolu, pobedivši na krovu tržnog centra Voždovac rezultatom 0:2 (Živković, Vujaklija).
Nerešen rezultate postigli su u Jagodini i Subotici, u mečevima bez golova, i u Lučanima, gde su odigrali 1:1 (Vujaklija).
Njihovi dosadašnji porazi dogodili su se u Surdulici (1:0) i dva puta kod kuće, od Javora 0:1 i kizinih kvislinga 1:3 (počasni gol delo Kneževića).
Dug put do Jagodine i nazad, pa onda u Čačak, gde je i teren loš, mogu biti izgovori kreatorima Zaginog tima ako nešto smandrljamo u nedelju posle ručka u Veljasvilu. Sa nama, nikad se više i ništa ne zna.
Lalatović će izvesti tim koji se sam dogovori da želi da igra, a onda će biti glavni ako uzme bod(ove), ili će, u ,,dabog da prop'o" stilu, da traži izgovore u svemu što se taj dan protiv njega, vrsnog stratega u prsluku i sa kačketom, urotilo, ukoliko mi plen ponesemo sa nama.
Drž Jevtovića, ne daj Vujakliji, pa šta nam bog da.
Da ih pobedimo, možemo. Da useremo, to smo uvek kadri.
Borac teško daje golove, mi ih lako primamo, Ožegović tamo zna grad i grafite po zgradama, alaviće se sigurno k'o nezdrav pred svojima, pa il' pukovnik, il pokojnik, kako mu sudije dosude i rvačke sposobnosti obezbede.
Nedelja, tri popodne, pa da s pravom zalijemo ručak, ili da nam presedne.
Ja sam, budala, opet optimista... Da li s razlogom, ili je forma