Kup Srbije 2015/2016
Re: Kup Srbije - sezona 2015/16
http://www.novisadinfo.info/2015/10/nas ... o-kup.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Napred Voso!
Prva polovina oktobra, a već udaramo o kupu!
Je l' postoji pravna mogućnost da ekipa igra samo kup, a da ne igra prvenstvo? Koji će nam?
Mislim da bismo na ovaj način izboksali značajne finansijske uštede, a očigledno je da je poslednjih godina "kup prioritet".

Je l' postoji pravna mogućnost da ekipa igra samo kup, a da ne igra prvenstvo? Koji će nam?
Mislim da bismo na ovaj način izboksali značajne finansijske uštede, a očigledno je da je poslednjih godina "kup prioritet".

http://fss.rs/index.php?id=2021&aid=8874" onclick="window.open(this.href);return false;
Loznica, Zemun, Mokra Gora i ČSK su sigurni domaćini u ovoj rundi.
Loznica, Zemun, Mokra Gora i ČSK su sigurni domaćini u ovoj rundi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Forza Voša
Prosle godine kada smo igrali mnogo bolji fudbal jedva smo se provukli na Kosovu i Metohiji i protiv Slobode koja se borila za opstanak u prvoj ligi tako da polozaj na tabeli nista neznaci.budababa wrote:
„Hasta la Victoria Siempre!“
Kolubara ima solidan ofanzivni potencijal. Nekolicina bivših superligaških igrača, a i nama poznato barem jedno lice(koliko sam ovlaš mogao da vidim), Goran Smiljanić. Počeli su sezonu katastrofalno, ali se lagano dižu. U prošlom kolu su otresli Proleter sa 2:0.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- NapredBacka
Хвала друже. Ми би навијали за плаве, ви за црвено беле али фудбал би био у првом плану.Ultra slanina wrote:Moze. I vi da odete dalje!
Овако имамо путујући циркус у Бачкој Паланци који ви гледате најмање два пута у сезони (ови и они други).
Бачка је до сад играла са свима осим за Звездом, надам се да ће Београђани зубе сломити у БП.
Вама срећно против Колубаре, гледао сам зелене ове сезоне. Против нас нису ништа показали. Реновирали су стадион и имају велике амбиције али ако одиграте озбиљно не би требало да буде проблема.
Едит - позивам све Новосађане који не иду у Лазаревац да дођу у Бачку Паланку и подрже комшије против познатијег близанца.
Региструјте се на форум навијача и симпатизер Бачке http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne razumem čemu stalno nipodaštavanje kupa. Naravno da je i kod nas kao i skoro svugde u Evropi kup sada drugorazredno takmičenje (pre svega finansijski), ali bi nama npr. trofej u kupu itekako značio. Nemamo baš hiljadu trofeja, naročito u slučaju kad bi u direktnom susretu izbacili nekog od blizanaca ili i jedne i druge.
Da kup stvarno toliko ne vredi nista, ne bi nam ga onako seljacki ukrali onomad.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- ragazzi di Neoplanta
Da kup stvarno vredi nešto, ne bi ga mi ni osvojili.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
- Red Marquis
- Moderator
Kome muka od Kupa nek ga ne prati, kome nije nek prati. Meni ga je preko glave i sem ako naletimo na blizance me ne interesuje. Nije stvar u našem(mom) potcenjivanju takmičenja, već muka od večitog prikrivanja konstantne penisobolje u prvenstvu preko ovog takmičenja.
Srećno Palančanima, ako hoćete u super ligu morate se navikavati na cirkus Medrano u vašem gradu dvaput godišnje...
Srećno Palančanima, ako hoćete u super ligu morate se navikavati na cirkus Medrano u vašem gradu dvaput godišnje...
Io odio Belgrado
- NapredBacka
Хвала. Срећно и вама. Ако на крају будемо трећи неће ми бити жао баш због тога. Видим да фб Паланчани још и не смеју да коментаришу против Бачке односно не желе и већина ће навијати за плаве против Звезде али ће доћи толико људи са стране да ћемо ми бити мањина на стадиону. Ми Бачкисти који смо гледали Бачку пре пар година у највећој срамоти у историји клуба у лиги са Индексом и Борцем с Клисе. Све сте ви то прошли Војводинаши и ако неко зна онда ви знате. У неку руку ми желимо да будемо оно што сте ви били пре пар сезона док је Бата био жив, љути ривал близанцима. Чујем да ће у купу против Звезде бесплатан улаз имати свако ко има било какво обележје Бачке. То је велики искорак.Red Marquis wrote:Kome muka od Kupa nek ga ne prati, kome nije nek prati. Meni ga je preko glave i sem ako naletimo na blizance me ne interesuje. Nije stvar u našem(mom) potcenjivanju takmičenja, već muka od večitog prikrivanja konstantne penisobolje u prvenstvu preko ovog takmičenja.
Пуно среће Војводини и у купу и у првенству. Нек се састане у финалу а онда ћемо лако

Региструјте се на форум навијача и симпатизер Бачке http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sanjam sinoc da igramo protiv Kolubare u kupu, za njih igra Dejo Savicevic koji se reaktivirao, izjavljuje da zeli da se bori za prave fudbalske vrednosti protiv fasizma????? (

Ono, znaci prs'o sam nacisto...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!