pedjans wrote:Da je Meri menadžerski igrač i da je došao u klub pod mutnim okolnostima, to je potpuno jasno. Organizovana akcija je u tom smislu vođena i ovde na forumu, što je bilo i jeste posebno naivno i smešno.
Sve je moguće, mada je igrao u rekreativnoj tajlandskoj ligi i za sada nije sigurno ni to da je uopšte u pitanju profesionalni fudbaler.
Dakle, činjenica da je u pitanju menadžerski igrač ne mora da znači i da je loš, tako da je svašta moguće.
Pitam se, znaš li gde se SCVB nalazi i jesi li svojim očima video pomenutog igrača na terenu
pedjans wrote:Bez obzira na to, sad i mene zanima kako čovek igra i da li nešto vredi.
Ako dobije priliku da zaigra (duže od 10 - 15 minuta), pa mu još neko od saigrača pošalje loptu, ili ne daj Bože - odigra akciju sa njim, mislim da nećeš biti razočaran...
Ne pišem ovo slučajno, jer ne smatram prilikom ono što je
"dobio" protiv Spartaka na Veterniku, ili Kolubare u Mladenovcu (oni velemajstori sa TV ne znaju da je Kolubara iz Lazarevca...)
Ne pišem više
ni blizu koliko sam pisao, i to se neće promeniti,
jer nema ni povoda - ni razloga...
Morao sam samo da napišem jedno kratko
"Bravo" za Žaka, koji je najzad dobio dostojnu zamenu u Periću...
Takođe sam morao da se "prijavim", kao deo "organizovane klike" koja je (daj Bože) zaslužna za dovođenje John Mary-ja u Vošu, ali ne zbog procenata ili neke koristi (iako je to danas kanda jedini način rada), nego zato što sam na onoj post-avionskoj probi po blatnjavom terenu - video nešto što navijač Voše želi da vidi: vic, potez, fudbalski osećaj - sve ono što nam fali da u toku jednog meseca postignemo toliko željeni gol i najzad nekog pobedimo, a ne da nerešen rezultat protiv Kolubare (uz igrača više cca 45 minuta) nazivamo "početkom pobedničke serije" (Rosićeva nebulozna izjava, dal "izdiktirana" ili samo "poželjna"...)
Podsećanja radi, taj isti Mary je na svojoj drugoj pripremnoj dao jako lep gol glavom, a sa kombinovanim timom u Bgd ponovo postigao gol i "dokusurio" koleno (čitaj: osnovno sredstvo za rad).
Šaula ga je makar uveo u igru u Lazarevcu, na čemu mu čestitam.
Zaga je verovatno brinuo da ne požuri, jer povreda i operacija nisu bili šala, pa treba biti pametan.
Ne slažem se sa kritikama za Ožegovića, budući da je njegov odnos dijametralno bolji od onog koji sam očekivao, ali toliko soliranje u zadnje vreme i 90 minuta na terenu i pored slabije igre - ne razumem
Još manje razumem dovođenje Vukčevića, Kovačevića (koji pojma nema) i onog sitnog dečaka sa 1,5 driblingom i konstitucijom nedovoljnom za ŽFK Vojvodinu...
Gadno je kada ne znaš ni ko dobro želi voljenom timu, pa Ti je mrsko i da komentarišeš...
Ali, totalno neznanje ili zla namera su me isprovocirali