Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ragazzi di Neoplanta

Re: Transferi

Post by ragazzi di Neoplanta »

gospodinFKV wrote:
Dragojlo wrote:А Вујаклија!?Могао би га новопостављени стручњак опет повући за собом...
Super, taman da se uhvati u kolo s Pankovim, Kovacevicem, Ozegovicem, polovinom struke i uprave.

:slon: :slon: :slon:
U interesu svakog fudbalera je da pruži što bolju partiju u bilo kom klubu,ne bi li se bolje prodao na tržištu,on od tog šutiranja lopte zarađuje za život,boli ga baš uvo dal će to biti za Vojvodinu,Dinamo ZG ili neki treći klub,interes i novac u sportu ne poznaje granice navijačkog opredeljenja,nemojte da se time zaslepljujete da on neće pružiti svoj maksimum ako dečko lično navija za Zvezdu a igra u Vojvodini.
A ako baš hoćete tako da gledate,onda svi iz igračkog kadra i uprave na detektor laži pa da vidimo ko tu za koga navija,dajte molim vas,pa koliko je samo "Neslaninara" bilo na evropskim utakmicama i punilo stadion,o čemu više da pričamo i šta tražimo?
Ako daje svoj maksimum i ima nivo i kvalitet igre dovoljan za Vojvodinu,nek navija privatno za Genčlerbirgli ako hoće.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

ragazzi di Neoplanta wrote:U interesu svakog fudbalera je da pruži što bolju partiju u bilo kom klubu,ne bi li se bolje prodao na tržištu,on od tog šutiranja lopte zarađuje za život,boli ga baš uvo dal će to biti za Vojvodinu,Dinamo ZG ili neki treći klub,interes i novac u sportu ne poznaje granice navijačkog opredeljenja,nemojte da se time zaslepljujete da on neće pružiti svoj maksimum ako dečko lično navija za Zvezdu a igra u Vojvodini.
Niko ne dovodi u pitanje zalaganje, nego trenutak kada se pokazu, pa lice s poternice baci udicu...onda dolazi izjava kako ''bi peske isli tamo'', pa onda se ovi nasi naguze, jer zvezda, ne treba ni vazelin, i ode lik za iznos karakteristican za cigansture - ''bog ce ti platiti''. Nisu svi Comi Ivanic...

Ozivljavas karijere, dizes ih iz mrtvih, stavljas na mapu, da bi iz svega toga Vojvodina dobila slajmaru u facu i mrvice...

Dosta mi je Lazetica, Skuletica, Mrdji,...ko se na mleko opece, i u jogurt duva...
Djumi

Post by Djumi »

Treba vratiti u klub Dejana Melega !
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
srkins

Post by srkins »

Djumi wrote:Treba vratiti u klub Dejana Melega !
Jedno pitanje ako moze,da li vi nagovestavate da bi ako budete SD pokusali da vratite Melega i Stepanova ili su ovo cisto misljenja nezavisno od toga ?
Djumi

Post by Djumi »

srkins wrote:
Jedno pitanje ako moze,da li vi nagovestavate da bi ako budete SD pokusali da vratite Melega i Stepanova ili su ovo cisto misljenja nezavisno od toga ?
Ja hocu da se oni vrateu Vojvodinu i vraticemo ih !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Treba klub da ima politiku da bude otvoren za sve nase bivse igrace (osim onih koji su se ogresili o klub ili navijace) koji su iz njega otisli i kojima je karijera u medjuvremenu zatrokirala. Da dolaze na pozajmice (o trosku svojih sadasnjih klubova) da nabiju kontinuitet igara, ili ako su bez ugovora da se sa njima dogovore neki prihvatljivi za klub uslovi. Jeste da ce zauzimati mesto nekom potencijalnom klincu iz nase skole ali svi ovi sto su u poslednjih 10-tak godina otisli napolje su talentovaniji i kvalitetniji igraci od vecine nasih sadasnjih omladinaca. A uz njih ce i ti omladinci koji budu sa njima igrali u timu da brze napreduju nego pod sadasnjim uslovima. Naravno sve ovo podrazumeva da i kod igraca postoji zelja da se vrate i da ce to shvatiti maksimalno ozbiljno a ne kao priliku za vijanje starleta po kafanama. Pored Melega i Stepanova tu mislim i na igrace tipa Kacara, Mede, Bosketa, Poletanovica pa cak i Danija Aleksica i slicnih. Ako ne mozemo da zaradino na njima direktno od transfeta onda makar indirektno preko poljih rezultata koji ce podici cenu ostalim igracima u klubu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Kad sam procitao da smo doveli Vukcevica na pozajmicu, odmah sam pomislio zasto nismo Melega. Nadam se da ce se vratiti, odlican igrac.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Nek prvo produze ugovor sa Ivanicem, nek ugovorom vezu Zlicica na bar 4 godine, a vracanjem bilo koga od nase dece bi bio veliki kvalitet za ovu ekipu.Neko od Poletanovica, Melega, Medojevica bi nam legao ko budali samar.
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Djumi, zanima me tvoje misljenje za Sasu Tomanovica iz F.K. Indjije?
Za one koji ne znaju, decko je zadnji vezni, ima 26 godina, visok, kapiten Indjije. Cesto gledam utakmice Indjije on je najbolji igrac svaki put. Odlican skok, brzo razmislja, tacan pas, itd.
I cisto da spomenem, njegovim golom iz penala su eleminisali f.K. Rad iz kupa.

A sto se tice Ivanica, tu imamo velikih problema. Pavlovic nam se userava u zivot. Trazio je 15%, pa 20%, pa 25%, od sledeceg njegovog transfera, klub je pristao i cak 4x su menjali ugovor samo da udovolje Pavlovicu, cak mu je ponudjena i najveca plata u klubu i na kraju kad su pokazali Ivanicu taj ugovor sa najvecemo platom i sa 25 ili 30% od sl tranfera on je samo rekao "sta mene pitate pricajte sa Pavlovicem". Ona izjava u zurnalu veruje se da ni nije Ivaniceva nego da je Pavlovicevo maslo. Postujem Ivanica za ono istorijsko "ne" nas je kapiten, nase dete, najbolji igrac, ali podrzavam ovog puta klub koji mu ne dopusta da igra dok se to ne resi, jer NIKO nije iznad FKV. Nazalost postoje verovanja da ce na leto preci kod cigana, jer terza pravi tim za LS.
Daj Boze da sve bude ok i da produzi ugovor sa nama, jer odavno nisam gotivio nekog naseg igraca ovoliko.
Djumi

Post by Djumi »

Casual 1989 wrote:Djumi, zanima me tvoje misljenje za Sasu Tomanovica iz F.K. Indjije?
Za one koji ne znaju, decko je zadnji vezni, ima 26 godina, visok, kapiten Indjije. Cesto gledam utakmice Indjije on je najbolji igrac svaki put. Odlican skok, brzo razmislja, tacan pas, itd.
I cisto da spomenem, njegovim golom iz penala su eleminisali f.K. Rad iz kupa.

A sto se tice Ivanica, tu imamo velikih problema. Pavlovic nam se userava u zivot. Trazio je 15%, pa 20%, pa 25%, od sledeceg njegovog transfera, klub je pristao i cak 4x su menjali ugovor samo da udovolje Pavlovicu, cak mu je ponudjena i najveca plata u klubu i na kraju kad su pokazali Ivanicu taj ugovor sa najvecemo platom i sa 25 ili 30% od sl tranfera on je samo rekao "sta mene pitate pricajte sa Pavlovicem". Ona izjava u zurnalu veruje se da ni nije Ivaniceva nego da je Pavlovicevo maslo. Postujem Ivanica za ono istorijsko "ne" nas je kapiten, nase dete, najbolji igrac, ali podrzavam ovog puta klub koji mu ne dopusta da igra dok se to ne resi, jer NIKO nije iznad FKV. Nazalost postoje verovanja da ce na leto preci kod cigana, jer terza pravi tim za LS.
Daj Boze da sve bude ok i da produzi ugovor sa nama, jer odavno nisam gotivio nekog naseg igraca ovoliko.
Sasu Tomanovic sam ja doveo u Indju jos 2010 godine iz Apatina,tako da ti to sve govori sta mislim o njemu.
ps.Ivanic je lako resiv problem i to treba raditi sve javno,bas zbog prica rekla kazala.
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Odlican igrac. Slazem se ovo za Ivanica. Hvala na odgovoru
Milan

Post by Milan »

Ne znam samo kako nije predstavljalo problem Ozegovicevih 50%...
POŠTO OBRAZ ???!!!
JackSparow

Post by JackSparow »

koliko sam ja na sastanku razumeo, Ozegovic je i pored vazeceg ugovora, dosao bez obestecenja. Tako da je logicno, da ukoliko neko drugi plati to obestecenje da ima i procenat od naredne prodaje. A kako Ozegovic igra pitanje je da li je taj neko pametno ulozio pare.
Verovatno zato i ima zacementirano mesto, jer nam je on jedina sansa da zaradimo ove sezone.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Gledao sam u subotu Proleter- Bezanija. Za oko mi je zapao levi bek Proletera. Vidi se da je bas skolovan igrac, igra u oba smera i ponavlja to tokom celog mecea. Da li je to neki od nasih igraca na pozajmici tamo? Mozda Kocovic? Ako jeste, treba ga odmah na zimu vratiti. Po meni on u ovakvoj konkurenciji ima kvalitet za levog beka nase prve postave. Nadam se da isto misljenje deli i Kosanovic koji je takodje gledao utakimcu.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Chana

Post by Chana »

Na ovom forumu, osim naše legende Đumija, kao i Ognjena Karišika, ima još dosta onih koji se razumeju u fudbal...

U najboljoj nameri (da eventualno pomognem momku), delim sledeći post sa moje Fejsbuk adrese.

Nekako je do mene došao jedan mladi Egipćanin, Amr Farhat (25), zainteresovan da nađe fudbalski angažman u Srbiji.
Fejsbuk prijatelj je sa našim JM99, čak mi se čini da ima neka veza između njih preko FK "Krabija" sa Tajlanda (možda sam to i umislio)...

FB adresa ovog momka je: https://www.facebook.com/david.via.14?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Na toj adresi je i video predstavljanje ovog derana.

NEKA MU JE SA SREĆOM !
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Post Reply