Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
ocemo sad rent a novog trenera il ce ovaj pajser vikati sa zapadne tribine "Ozegovicu dodaj" 

-
sto mu dodje kao uzaludan posao...
nema sanse da doda!
eto nosim sutra blokce da pisem koliko ce se puta iz'alaviti ili pak eventualno nupotrebljivo cusnuti loptu u nazad kada se vec ukopa u
preko nosa.

eto nosim sutra blokce da pisem koliko ce se puta iz'alaviti ili pak eventualno nupotrebljivo cusnuti loptu u nazad kada se vec ukopa u

bolje ti ponesi svesku velikog formata i pisi obavezno koliko puta je rasirio ruke 

Ponavljam, prepisati politiku sto fura Bilbao. Samo iz regiona i ljudi i momci sto osecaju Vojvodinu!
Ja ne znam u kom ti regionu zivis, procenat onih koji osecaju Vojvodinu opada, a tragikomican je vec 15 godina, sam zakljuci kako bi to moglo da izgleda.slaninar7 wrote:Ponavljam, prepisati politiku sto fura Bilbao. Samo iz regiona i ljudi i momci sto osecaju Vojvodinu!
Svidelo se to nekome ili ne tako je i promeniti se nece dok ne pocnemo da licimo na klub, to moze da se desi samo cudom ili privatizacijom, treca opcija ne postoji.
Lalatoviću, ako si fin i pošten momak, kao što tvrdiš, ajde ti lepo - blago nama, pakuj stvari i put pod noge.
Nije lepo, i krajnje je nepošteno, da primaš platu za ono što ne radiš. U prevodu, odlazi "poštenjačino"!
Nije lepo, i krajnje je nepošteno, da primaš platu za ono što ne radiš. U prevodu, odlazi "poštenjačino"!

Da je Lalatovic kojim slucajem ostao trener Borca i da je suspendovan verujem da bi svi ovde pozdravili ovu odluku i komentarisali da je dobro da se tako postupa sa primitivcima. Ovako je ovo samo pecat na sjajno kadrovsko resenje uprave- suspendovani primitivni cigan.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
Лалатовић: Водићу тим против Лучанаца
НОВИ САД -
Узбуркала је одлука Дисциплинске комисије ФСС о тромесечној суспензији тренера фудбалера Војводине Ненада Лалатовића, па и уздрмала, све људе у новосадском суперлигашу.
Једноставно, стигла је у невреме, баш у тренуцима када су црвено-бели кренули с "мртве тачке", а пред веома важан сусрет који их у суботу очекује на "Карађорђу" и у којем дочекују Младост из Лучана. Иако је било најављено, саопштење из Војводине јуче није уследило, а сам Ненад Лалатовић нам је рекао:
"Још увек нисмо добили званичну одлуку. У сваком случају, ствари ће се развијати онако како се буду развијале и биће онако како бити мора. Казна коју сам добио је превисока, види се то из авиона и сигурно је да ћу се жалити и ја, баш као и мој клуб Војводина".
Шта то значи пред сутрашњи сусрет с Младости? Хоћете ли седети на клупи Новосађана?
"Сигурно је да ћу водити тим у овом важном сусрету. Чека нас ни мало једноставан ривал, јер је то екипа која уме да игра на страни и којој је, као што сам већ више пута поменуо, контра изузетно јако оружје. Са играчима Војводине нисам уопште причао на тему мог кажњавања, јер желим да они буду фокусирани на дуел с Лучанцима и на то да пруже што бољу партију. Нећу да им за њих небитне ствари одвлаче пажњу и да их оптерећујем тиме. Једино размишљамо сви заједно како да остваримо циљ и освојимо три нова бода", категоричан је био Лалатовић.
Фудбалери Војводине припремају се, дакле, за важну утакмицу. И пред овај дуел имаће одређених персоналних проблема, о чему је њихов тренер рекао:
"Нећемо моћи да рачунамо на Огњена Ожеговића, који је акумулирао жуте картоне и мораће да пропусти овај сусрет. Александар Палочевић је почео да тренира, али је још увек ровит и реалније ће бити да на њега рачунам тек за среду и куп утакмицу с Инђијом. Миљан Мрдаковић се такође прикључио раду, али је поново осетио бол у примицачу, тако да ни он неће бити у конкуренцији за сутрашњи сусрет. Видећемо ко ће заменити Ожеговића у шпицу напада, још то нисмо одлучили. Ту је млади Павков, ту је и Џон Мери и уверен сам да ће, без обзира ко добије шансу, умети да је искористи".
Сусрет Војводина - Младост на програму је сутра од 15 часова.
фк војводина
Казна је неправедна, жалићемо се
Поводом кажњавања тренера Ненада Лалатовића, огласио се синоћ и ФК Војводина. Између осталог, у саопштењу црвено-белих из Новог Сада указује се на "крајње дискутабилан моменат у којем је овако драстично кажњен не само наш тренер, него и клуб у целини".
Затим се наставља: "Ако је већ имала намеру да казни Ненада Лалатовића, Дисциплинска комисија је то могла да учини много раније и тиме спречи да ФК Војводина поново постане колетерална штета услед нечијег непрофесионалног обављања посла за који је задужен".
Уз подсећање на то да је у неколико наврата током прошле и ове сезоне "констатовано да су на утакмицама Војводине виђене грубе судијске грешке које с директно утицале на резултат, па самим тим и на пласман Војводине на табели", у саопштењу се каже да се све то вишеструко одразило на функционисање клуба у целини. Новосађани нису ни у кога упирали прстом, нити алудирали на нечију тенденцију, верујући да се грешке дешавају у сваком послу. Ипак, додали су и следеће:
"Овог пута Војводина је приморана да у наредна три месеца игра мечеве без шефа стручног штаба на клупи, што увек представља хендикеп за сваки тим, па тако и за наш, поготово узимајући у обзир харизму тренра Лалатовића и позитивну атмосферу коју је направио међу играчима... Сматрамо да је казна превисока према тренеру и направедна према свима у ФК Војводина, нашим верним навијачима и свима онима који би волели да наш клуб поново бележи резултате у складу са реномеом и традицијом Војводине, што ће свакако бити много теже оствариво уколико ова суспензија постане правоснажна. Зато ће ФК Војводина упутити званичну жалбу на одлуку Дисциплинске комисије, уз наду и очекивање да ће код другостепеног органа бити довољно рационалности, одговорности и правичности да увежи нашу жалбу и донесе праведну одлуку по овом питању" - закључује се у саопштењу ФК Војводина.
Nego sta nego je dobro, i tako i treba sa primitivcima, ali problem je nesto drugo ovde:
1. Nasa uprava dovodi trenera za koga se zna da mu sleduje suspenzija, cisto da covek lepo prezimi na plati, da familija ne gladuje, ono ponasamo se maltene ko socijalna ustanova za nezbrinute fudbalske radnike - simpatizere crvenog
a ne kao FK Vojvodina. Jebiga ima se moze se.
2. Da je dotocni ostao u Borcu bila bi mu zalepljena suspenzija isto ovolika. Da je kojim slucajem doticni na klupi crvenog
nikakve suspenzije ne bi bilo. Sve zivotinje su ravnopravne, ali neke su ravnopravnije od ostalih.
Smesni smo ko crtani film, od drzave ciji se Veliki Vodja licno petlja u fudbal i odredjuje ko ce da bude sampion, preko Saveza i ostalih fudbalskih institucija koje su korumpirane do bola i u sprezi sa menadzersko-mafijaskim krugovima, do klubova ukljucujuci i nas za koje vise nemam pojma ni sam cemu sluze jer ovo sto gledamo je sve samo ne sportsko takmicenje.

1. Nasa uprava dovodi trenera za koga se zna da mu sleduje suspenzija, cisto da covek lepo prezimi na plati, da familija ne gladuje, ono ponasamo se maltene ko socijalna ustanova za nezbrinute fudbalske radnike - simpatizere crvenog

2. Da je dotocni ostao u Borcu bila bi mu zalepljena suspenzija isto ovolika. Da je kojim slucajem doticni na klupi crvenog

Smesni smo ko crtani film, od drzave ciji se Veliki Vodja licno petlja u fudbal i odredjuje ko ce da bude sampion, preko Saveza i ostalih fudbalskih institucija koje su korumpirane do bola i u sprezi sa menadzersko-mafijaskim krugovima, do klubova ukljucujuci i nas za koje vise nemam pojma ni sam cemu sluze jer ovo sto gledamo je sve samo ne sportsko takmicenje.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Apropo ovoga ne razumem zašto ste se toliko okomoli na trenera Lalatovića (za sada je korektan prema Voši), a progutao se Ožegović, koji je teža varijanta Lalatovića.Ožegović je bio zvezdin otpadak i slikao se u njihovom dresu neposredno pred dolazak u Novi Sad, dok je Lalatović bio njen igrač, a čini mi se i kapiten, pa posle i trener.Jeste da su i njega škartirali (kao trenera), ali ipak je bio prvotimac tamo.playmaker wrote: Ja ne znam u kom ti regionu zivis, procenat onih koji osecaju Vojvodinu opada, a tragikomican je vec 15 godina, sam zakljuci kako bi to moglo da izgleda.
Svidelo se to nekome ili ne tako je i promeniti se nece dok ne pocnemo da licimo na klub, to moze da se desi samo cudom ili privatizacijom, treca opcija ne postoji.
Drugo, ne razumem sablažnjavanje na njegovo ponašanje, kada smo na svakom koraku, i u Novom Sadu (ili bilo gde drugde), okruženi takvim ambijentom?Ovo traje već 25 godina , a trajaće još 50.Ako nećemo iz moralnih razloga da gasimo Klub, onda se mora funkcionisati u datim okolnostima.
Imamo metiljave igrače, nesposobnu i metiljavu upravu, (još i mutnu kao Dunav) i jedino neki takav lik može da razmrda stanje (ako se ne folira i ne uklopi u trgovinu, u šta nisam baš siguran?).
Ja mislim da će kazna pretrpeti ozbiljno smanjenje (a ako se bude žalio apelacionom, biće i oslobođen u nedostatku dokaza, jer snimak nije dokaz

Treće, za vođenje treninga i formiranje tima suspenzija ne znači ništa.
Nemamo mi mnogo izbora u vezi trenera.Zato mislim da Lalatovića treba pustiti da nesmetano radi do zime, a onda ćemo videti ima li Lalatović karakter ?
Očekujem da se, već sutra, nagovesti mnogo toga, ako ima nečeg začetog.
S druge strane, pobeda je imperativ.Pa, videćemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Isteklo mi vreme za PS na prethodni post, ali moram da dodam jedno vrlo bitno zapažanje forumaša Stoika (sa drugog foruma), koje jeste za ozbiljnu diskusiju:
Zašto je Lalatović nosio žuti prsluk u Ivanjici?
Slučajno ili namerno (da se ne vidi grb Vojvodine)?
Ovo je gaf koji ne može da prođe tek tako i jako ljulja poverenje u dobre namere o Voši ( dosad izrečene za medije).Došao je u veliki rivalski klub i svaki detalj vezan za trenera je pod najvećom lupom navijača.
Zašto je Lalatović nosio žuti prsluk u Ivanjici?
Ovo je gaf koji ne može da prođe tek tako i jako ljulja poverenje u dobre namere o Voši ( dosad izrečene za medije).Došao je u veliki rivalski klub i svaki detalj vezan za trenera je pod najvećom lupom navijača.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Svi nasi su nosili markere na klupi. Ako se ne varam, razlog je boja opreme Javora i Vose (oba seta su plave boje).Turija wrote:Zašto je Lalatović nosio žuti prsluk u Ivanjici?
Slazem se s vecinom postova napisanim vezano za Lalatovica, ali ne treba preterivati. Ovim opasno zalazimo u te teorije zavere a la musavi...
- churguzijanac
Lalatovic je i ovako instant resenje nametnut od drustva i vremena u kome zivimo.Koliko nama stvarno moze biti bolje sa novim trenerom!?
Nemojmo se zanositi, kod nas vec dugo godina trener ne igra nikakvu ulogu.
Nemojmo se zanositi, kod nas vec dugo godina trener ne igra nikakvu ulogu.
- Neizlecivi
Ne znam dal se sprdate ovo za marker, ali covek je nosio marker jer je bio u plavoj trenerci pored aut linije, dok su nasi igraci imali plave dresove. Morao je da ga nosi.
Šta nas je sve snašlo, nije ni čudo što se zalazi u teorije zavere.gospodinFKV wrote:Svi nasi su nosili markere na klupi. Ako se ne varam, razlog je boja opreme Javora i Vose (oba seta su plave boje).Turija wrote:Zašto je Lalatović nosio žuti prsluk u Ivanjici?
Slazem se s vecinom postova napisanim vezano za Lalatovica, ali ne treba preterivati. Ovim opasno zalazimo u te teorije zavere a la musavi...
Dobijen odgovor - zatvoreno pitanje.
Nije problem pitati, problem je kad izostane odgovor.