Je l' tako ili nije, drugovi najverniji?

stomak jace krci,
neg' sto srce bije!
Moze ovo moje za sledecu parolu, ne trazim nadoknadu...

Šta ti nije jasno?Igrače sa strane moraš platiti, a Ivanić je, trenutno, najbolji vezni igrač u Srbiji.Danilo wrote:Sa druge strane nije mi jasan Partizan ,jer za te pare moze dovesti 2 vrh igraca,a ne nekoga ko jos nece da dodje.Smrdi mi tu nesto.E sada gde je tu istina.
Pa negde izmedju.
Kako možeš ovako nešto da napišeš?Danilo wrote: Moje licno misljenje ako mi dobijemo 600.000 eura za Ivanica bice da se sutamo u dupe.realno gledano.
Turija wrote: Ivanić sam spašava čast Staroj Dami, sa svojih 22.
Нећемо добити ни 600.000, као што нисмо добили ни 200.000 за Станисављевића и Вуковића пре или као што је Вукчевић отишао за џ или најгоре мање од милион са Сергеја. Неће добити клуб, а разлика ће лећи некоме на Девичанским ил сличним острвима.Danilo wrote: Moje licno misljenje ako mi dobijemo 600.000 eura za Ivanica bice da se sutamo u dupe.realno gledano.
ajde da ja probam, mislim da je mlad te stoga tako pise, mozda nam se ne poklapaju smene i godisnja doba, mozda je i do mene sama, postajem mator, dzangrizav, ne udara me vise normalno pivo, prelazim na rakiju, manje se pisa, djavo ce ga znati... ali ne treba odmah biti skeptican i sumnjicav, pruzi mu priliku da ga razumes... za mene je vec dockanNeizlecivi wrote:...
Jako mi je mučno da čitam Danilove postove. Ne znam sta da mislim u pojedinim situacijama...
Turija wrote:Šta ti nije jasno?Igrače sa strane moraš platiti, a Ivanić je, trenutno, najbolji vezni igrač u Srbiji.Danilo wrote:Sa druge strane nije mi jasan Partizan ,jer za te pare moze dovesti 2 vrh igraca,a ne nekoga ko jos nece da dodje.Smrdi mi tu nesto.E sada gde je tu istina.
Pa negde izmedju.
A meni ovo nije jasno (i još podosta iz tvojih postova):Kako možeš ovako nešto da napišeš?Danilo wrote: Moje licno misljenje ako mi dobijemo 600.000 eura za Ivanica bice da se sutamo u dupe.realno gledano.
Ivanić trpi najveći pritisak od doba Vujketa i Toze, s tim što su oni, barem, imali nedvosmislenu podršku Uprave kluba, dok Ivanić ima upravu protiv sebe.Ivanić sam spašava čast Staroj Dami, sa svojih 22.
Nema, danas, ovako principjelnih ljudi ni 5%, a kamoli fudbalera.
Ćomi, Legendo
PS
Tragedija Voše u svemu ovome je što će Markiz, vrlo brzo, biti u pravu.