Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Beonic

Re: Transferi

Post by Beonic »

Navadno klubu je nudjen igrac Barselone, Makedonac Babunski, ali je odbijen i pusten u ruke blizancima.
Ako je to istina :evil:

http://www.butasport.rs/fudbal/david-ba ... vojvodini/" onclick="window.open(this.href);return false;
tulip

Post by tulip »

Beonic wrote:Navadno klubu je nudjen igrac Barselone, Makedonac Babunski, ali je odbijen i pusten u ruke blizancima.

http://www.butasport.rs/fudbal/david-ba ... vojvodini/" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka babun ode među svoje.
Nama takav ne treba
DAJ GOL!!!
Forza Voša

Post by Forza Voša »

tulip wrote:
Beonic wrote:Navadno klubu je nudjen igrac Barselone, Makedonac Babunski, ali je odbijen i pusten u ruke blizancima.

Nama takav ne treba
Gledao sam nekoliko celih utakmica na TV-u i mogu reci da je mali fantazija od igraca ali bez obzira na to mislim da nam netrebaju igraci ciji ce menadzeri uslovljavati klub.
Ja bih mozda i pristao na ovakve uslove ali da bude ugovor na 3-4 godine i da ga drzis do kraja jer takav igrac treba svakom timu.
„Hasta la Victoria Siempre!“
laki

Post by laki »

playmaker, nemoj da me zezas, bre. Kao sto je bata bio sposobniji da uvalja igrace od scepanovica, tako je mamic sposobniji n puta od obojice. Kao bata je imao ne znam kakvu situaciju u klubu kad je Bosketa prodao za milion+? Kad je Meda otisao za milion+? Kad je Gojko otisao za 3 mil+? Da ne nabrajam ostale, ne mogu svih ni da se setim. Pa jel mamic preuzeo dinamo kada je dinamo bio neki k***c u finansijskom smislu? Jel groblje uvaljalo ono drvo skuletica jer posluju u plusu ili su u govnima i u vecim dugovima od nas?

IMAMO, BRE, NAJNESPOSOBNIJU UPRAVU U ISTORIJI I TACKA! Ako nisu u stanju da prodaju bisere poput Comija , Sergeja , Radoje za PO preko milion i po, sto je po meni minimum minimuma, neka se lepo povuku iz uprave. Ko im bre j**e mater. I ja bih znao da sedim u fotelji i da cekam prvu ponudu koja stigne i da kazem Ok, prodajemo ga! Pa jel uorava nesto vise od toga uradila? Od izdrkavanja kurca i cekanja da neko nesto ponudi? Jel smo doveli bilo kakvog znacajnog s[ponzora? Jel smo obezbedili bilo kakav izvor prihoda osim transfera? Jel su u stanju da realizuju bilo kakav normalan tranfer? STA SU ONI KOJI K U UPRAVI ONDA AKO NISTA OD TOGA NISU U STANJU DA URADE?! ZBOG CEGA?!
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:
Radoye wrote:Znaci, kao i za vecinu drugih problema sa kojima smo suoceni, kao klub, i srpski fudbal u celini, prvi korak ka resenju je gasenje i rasformiranje topciderskog dvojca. Tek onda bi postojala neka perspektiva da se prica stavi na zdrave noge i da se takmici u zdravoj konkurenciji.
Gledajuci ove recenice kroz prizmu transfera,mislim da nemamo nikakvo pravo da se vadimo na blizance. Mi svake godine igramo Evropu,cak smo bolje plasirani od buduceg prvaka drzave na tabeli uefe. Gledao sam pre neku noc na SOSu Takaca... pa i njega su prodali pred mec sa Seltikom,Abua pred mec sa Serifom... i to za kakve novce!? Jesu li nam za to krivi blizanci? A posle svega,i kad prodajes,treba da znas mogucnosti igraca i da ga ne dajes ispod cene (ma kakva god situacija bila)... a kod nas cini mi se nema nikakvog kategorisanja igraca po umecu... prodajemo prosecne igrace za prevelike pare (ko ce nam se posle obratiti za sledeceg igraca,jer je vec bio izradjen),a najbolje dajemo za bagatelu (dolazice ti timovu ponovo da kupuju,ali ce po navici opet traziti za bagatelu). Citajuci stampu sticem utisak da nemamo pravilno rasporedjene cene igraca (po umecu) i da nemamo poverenje klubova koji su zainteresovani za nase igrace,ako bi izmenili te dve stavke,mnogo bolje bi prolazili.
Slusaj, fakat je da su ovi "nasi" nesposobnjakovici sto se tice prodaje igraca, ali ne pricam o tome. Nama ni Mamic da dodje ne bi u ovakvom rasporedu snaga prodao igraca za 10+ miliona. Koji su to trofej osvojili nasi igraci da bi im cena bila tolika? Koliko puta su igrali grupne faze euro-takmicenja?

Kod nas je problem u tome sto su trofeji unapred podeljeni, a sto se do grupne faze LE najlakse stize kroz kvalifikacije za LS. Sto na kraju znaci da je sampion drzave drasticno privilegovan u odnosu na sve druge. Uostalom, i u Hrvatskoj je isto, Dinamo je uzeo zadnjih 10 titula. Zato Mamic i prodaje igrace za 10+ miliona. Kad bi taj isti Mamic trebalo da proda igraca Rijeke (ili cak Hajduka), k***c bi ga prodao za iste pare.

Ima jako puno toga sto ne valja kod nas i sto bismo sami morali da popravimo pre nego sto se mozemo nadati nekom oporavku, ali nemojmo se zavaravati da ce nas neki Mamic ili slican lik spasiti. Ako u srpski fudbal ikada udje neki Mamic on ce uci u jednog od blizanaca, sigurno nece u Vojvodinu. Zato sto je sistem tako postavljen da je sve podredjeno blizancima, da je FSS i Zajednica ustvari njiho servis koji sluzi nihovim interesima a ne da vodi racuna o regularnom takmicenju i ravnopravnim uslovima za sve. Znaci, da bi uopse mogli da razmisljamo o Mamicima i privatizaciji Vose mi bismo prvo trebali da uklonimo dva blizanca iz jednacine jer dok oni postoje postojace i ovaj nakaradni sistem, a dok je sistem takav kakav je privatizacija je cista naucna fantastika. Nikome nije u interesu da ulozi svoj novac u klub koji nikada nista nece osvojiti cak ni kad je 3x bolji od protivnika, jer ulozeno nikada nece moci da vrati pod takvim uslovima. Onaj ko bi ulagao u sportski klub bi to radio iz interesa da zaradi a ne da samo tako baci pare jer od besa ne za sta bi drugo sa njima.

Dakle, prestanimo da sanjamo o Mamicima, Mandaricima i ostalim spasiteljima s nebesa, nego daj da vidimo sta cemo s ovim nasim ugursuzima i pilicarima koje imamo i kako da njih uteramo u red i kako da zakrpimo rupe gde curi to malo novca sto imamo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
zime89

Post by zime89 »

Sto se tice Babunskog on je igrao u B timu Barselone i ako je ponudjen mislim da mi imamo bolje klince. Voleo bi da Maksa ostane do kraja sezone.
ZIME89
Beonic

Post by Beonic »

Forza Voša wrote:
tulip wrote:

Nama takav ne treba
Gledao sam nekoliko celih utakmica na TV-u i mogu reci da je mali fantazija od igraca ali bez obzira na to mislim da nam netrebaju igraci ciji ce menadzeri uslovljavati klub.
Ja bih mozda i pristao na ovakve uslove ali da bude ugovor na 3-4 godine i da ga drzis do kraja jer takav igrac treba svakom timu.
Naravno da treba svakom timu, ali na ovim prostorima zadrzati igraca je odavno stran pojam. Pa mi bre nase klince ne mozemo da zadrzimo.
Mogli smo ga dovesti za dz i kasnije opet za neku sicu prodati (posto drugacije ne znamo), ali bi izmedju sigurno bio bolji od pola naseg nagomilanog tima.
pedjans

Post by pedjans »

Trudio sam se da se ne javljam oko transfera, jer je tu toliko muljanja i izmišljanja tople vode, dezinformacija, reklamiranja raznih (polu)igrača, pokušaja razrađivanja samozvanih i pravih menadžera, da čoveka od toga zaista zaboli glava.

Ipak, smatram da je ovo bitno pa ću reći: naše igrače smo prodali ipak daleko ispod cene, naročito neke. Sigurno smo mogli bolje, i da smo bili u goroj situaciji. Najgore od svega je što je dug posle dve godine neprestane prodaje navodno tek nešto malo smanjen, što sam na žalost tačno prognozirao i tada: prodaćemo sve živo, za tepsiju ribe, i ostaćemo opet dužni.

Članovi uprava klubova, pa i našeg, zainteresovani su za prodaju igrača, naravno, iz raznih razloga. Suština našeg problema je što im je u prodaji važnija BRZINA nego CENA. Jer, šta ga briga što će igrač koji sad vredi 500.000 za dve godine vredeti 3 miliona, kad on ne zna da li će biti u upravi i moći da se omasti za dve godine?

Zato se igrači prodaju enormnom brzinom i ispod cene. I zbog toga je, pored ostalog, način organizovanja naših klubova malouman. U suštini, ako klub ne bude privatizovan u narednih 3-4 godine, realno je očekivati bankrot, odnosno gašenje. Pre svega zbog toga što će uskoro skoro sigurno upravu direktno postaviti vladajuća stranka ili neka mafija (ili će to učiniti zajedno) i neki takvi potpuni šarlatani će u roku od nekoliko meseci sahraniti klub.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mamic je babuncina jedna sto se skotrljala u Zagreb s parama. Imam par drugara odatle i prilicno je omrazen tamo.

Donekle se slazem s playmakerom, jer je razlika izmedju Mamica i ovih nasih sledeca:

1. Kao sto vec rekoh, Mamic je dosao s parama. Nije kukao kako je ulozio 100.000e u klub, nego je ulozio mnogo vise.

2. Mamic je igrac, a ne pilicar i s takvim mentalitetom nastupa. Nije krimos u pokusaju, nego je covek ulozio milione, izgradio tom timu cenu i reputaciju i onda zaradio desetine miliona.

Treba podvuci i to da Dinamo od svega toga ima samo koeficijent i sigurnu jesen u Evropi. Mislim, mi sanjamo tako nesto, ali je cinjenica da njemu nije u interesu da ide dalje od toga, jer bi to zahtevalo samo dodatna ulaganja, a vise profita u slaboj ligi i regionu ni ne bi mogao da ostvari.

On je dosao u Dinamo sa zeljom da postane veliki igrac i za to je imao dovoljno municije. Ovi nasi bi da se je*u, a da im ne udje. S jednim klikerom dosli u skolu i misle da mogu punog dzepa da odu kuci, ali to malo teze ide. Zato skacu kao besni psi na svaku malo pristojniju ponudu za igrace, da mogu da se opare odmah, a on to nije morao, jer je imao pocetnog kapitala i mogao je da ceka da se izgradi neka kultura rezultata.
recni galeb

Post by recni galeb »

a ko bi to hteo nas da kupi i privatizuje, hajde da se ne zajebavamo!?
nije samo do nas samih nego i do ove zabokrecine od drzave i do svega zivoga...
ugasiti se necemo ali da idemo ka amaterizmu idemo... i ako idemo, zdravija je prica tako nego ovako!
1892

Post by 1892 »

Spamujemo temu ali stvarno ne znam odakle vam to da je Mamić došao u Dinamo sa parama. Čovek je došao bos u Zagreb i sve što je stekao je preko Dinamovih leđa i leđa tih fucoša sa kojima je sastavljao robovlasničke ugovore. Da je sreće svi ti fudbalski "funkcioneri" na Balkanu bi bili po zatvorima
Come on you Reds!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Smorili ste sa Mamicem, ja otvaram temu transferi na fkvojvodina. com da bi procitao neku novost iskljucivo vezanu za transfere vosinih igraca, mani te se purgera t.j. bar na ovom sajtu.Imali smo I mi Batu i Pavlovica, ljude koji znaju da naprave posao al dzabe kad bi klub sa njima bio uvek na ivici egzistencije a pare zavrsavale u privatnim dzepovima .Mi smo se odlucili za postenu, slaninarsku, transpatentnu ali neiskusnu upravu.
Ako neko ima info o stvarnim ponudama za Ozegovica,Ivanica, Maksimovica, Nastica,Rosica, Palocevica to me vise zanima nego ovo gore. Nemamo mi danas igrace tipa Krasic, Lane pa da ih mozemo prodati za dobre pare u vreme kad je klub u finansijskoj kriz, znaju svi da nam gori i ucenjuju nas.Treba sto bolje odraditi prelazni rok jer je to najvaznije za klub, par proslih su katastrofa uradjeni i to je razlog sto je klub u problemima.Samo su jeftino prodali sve sto su zatekli a nisu doveli ni stvorili ni jednog novog igraca. Ovaj prelazni rok mi se svidja kako je poceo.Meleg je bomba i mislim da bi na njemu mogli da zaradimo. Treba izforsirati Stamenica i Zlicica i spremiti ih za ulogu nosioca igre u sledecem prvenstvu, da nam oni budu zlatne koke u nekom buducem prelaznom roku.Prostor moraju dobiti Dinga, Fimic i mozda jos neko sa pozajmice.Fali nam jedan dobar defanzivan vezni,negde sam procitao da je Meda Kamara raskinuo ugovor sa klubom, cisto primera radi.
srkins

Post by srkins »

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/29614 ... i-jovancic" onclick="window.open(this.href);return false;
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Mamić je doneo mlohavo spolovilo u Dinamo, kakve crne svoje pare. Bio go i bos uličar pre nego što se ucureo u klub.
Dinamo je već preko deceniju na budžetu grada Zagreba. Ovaj je zbuljašen sa gradonačelnikom Bandićem, kao što je zbuljašen i sa tamošnjim DB-om, kao što je zbuljašen i sa kriminalcima koji vode UEFA. Ne može mu niko ništa, bez obzira koliko se seljačio i bahatio. Jedino što ne može da mu se ospori je da je inteligentno banditče koje spretno pliva u sveopštoj ohlokratiji i vladavini najgorih karakterističnoj za "zemlje u tranziciji".
Divljenje takvom ološu je još jedan pokazatelj bednog navijačkog mentaliteta koji je dominantan među ovdašnjim svetom. Ne zaslužujemo mi bolje od ovoga što imamo.
PU!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
zime89

Post by zime89 »

Znaci Miletic jos uvek nije zvanicno. Samo ne Gavrica koji ce nam !!!
Ako je Malbasic jos pod ugovor mislim da tu ne mozemo puno uraditi, osim neke pozajmice do kraja sezone, voleo bi da gresim.
ZIME89
Post Reply