Transferi
Re: Transferi
Bogami Krasa je i pijan bolji od cele lige. Ja bih voleo da ga vidim ponovo u dresu Vojvodine.
Cuo sam da je potpisao za Cuku jos pre mesec dana.Sasa1969 wrote:S kim god sam pricao od drugara koji navijaju za Vosu svi hoce Sasu Jovanovica da vide u dresu pola belom pola crvenom !
Ima li nekakve sanse da nas klub jednom obraduje ?
Igraci Vojvodine takodje zele da ga vide u timu.
Frajdej se pored njega proslavio....ima brzinu,dribling zna da asistira a zna i gol da zabije.
Nije pravi Mesi ali za ove nase balvane u ligi je Mesi.
Cuo sam da i u klubu ima ljudu koji bi ga rado videli kod nas....daj da stisnemo to je igrac koji pravi razliku.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- gospodinFKV
Kao juce da je bilo kad su odlazili prvo Krasa, pa onda Stepi. Jako bih voleo da vidim Krasica u dresu Vose jos jednom.
Bolno i istinito. Sto se manje isticemo, to smo pogodniji za mahinacije i pilicarenje. Protiv crnih
grizemo kao protiv Reala da igramo, protiv crvenih smo prosuli bodove dok sofer jos nije upalio Vosa bus. Sta da se radi, takva tura. Zato i ne mogu mirne duse da ispratim prelazni rok, jer znam da nam to nista ne znaci. Koga god da dovedemo, isto ce igrati intergalakticki fudbal kada im se dozvoli i pretvarati se u amatera kad stigne direktiva. Zato mi je u neku ruku i zao sto su se u klub vratili Stepi i Meleg. Drago mi je sto ce neki novi klinci uciti od ovih momaka, ali trosimo ovakve igrace na ove zvezdaske tariguze u klubu 
Voja wrote:Nama ne treba razlika

Bolno i istinito. Sto se manje isticemo, to smo pogodniji za mahinacije i pilicarenje. Protiv crnih

Ogi to nije taj Sasa Jovanovic (mada je i ovaj igrao u Lucanima)ogi wrote:Cuo sam da je potpisao za Cuku jos pre mesec dana.Sasa1969 wrote:S kim god sam pricao od drugara koji navijaju za Vosu svi hoce Sasu Jovanovica da vide u dresu pola belom pola crvenom !
Ima li nekakve sanse da nas klub jednom obraduje ?
Igraci Vojvodine takodje zele da ga vide u timu.
Frajdej se pored njega proslavio....ima brzinu,dribling zna da asistira a zna i gol da zabije.
Nije pravi Mesi ali za ove nase balvane u ligi je Mesi.
Cuo sam da i u klubu ima ljudu koji bi ga rado videli kod nas....daj da stisnemo to je igrac koji pravi razliku.
Ovo je Sasa Jovanovic iz Cuke
http://www.transfermarkt.rs/sasa-jovano ... ler/143564" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovo je Sasa Jovanovic iz Lucana za koga navijamo da dodje u Vosu
http://www.transfermarkt.rs/sa-scaron-a ... ler/129392" onclick="window.open(this.href);return false;
[video]https://www.youtube.com/watch?v=BLmiqx9MXdw[/video]

- Neizlecivi
Dojučerašnji fudbaler Hofenhajma Filip Malbašić (23) od danas je novi igrač FK Vojvodina.
Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno vredno pojačanje. Novi igrač “stare dame” postao je Filip Malbašić, koji je u redove crveno-belih stigao iz nemačkog bundesligaša Hofenhajma. On je potpisao ugovor sa Vojvodinom do juna 2018. godine.
Filip Malbašić je rođen 18. novembra 1992. godine u Beogradu. Igra na poziciji desnog krila, a karijeru je počeo 2010. godine u beogradskom Radničkom. Potom je nastupao za Rad, iz kojeg se 2012. godine preselio u nemački Hofenhajm.
Sezonu 2013/14. proveo je na pozajmici u Partizanu, za koji je na 19 utakmica postigao dva gola, dok je sezonu 2014/15. proveo na pozajmici u poljskom timu Lehia Gdansk.
Za omladinsku reprezentaciju Srbije zabeležio je sedam nastupa, dok je za mladi tim naše zemlje odigrao pet mečeva i postigao dva gola.
Malbašić se već priključio svojim novim saigračima i predstavljaće veliko pojačanje za tim Nenada Lalatovića u nastavku sezone.
Videcemo Stepanov,Meleg,Malbasic po imenima zvuci dobro. Jos kad doveli Jovanovica iz Lucana i to je to.Nadam nista od Gavrica to bi isto bio vazno.
ZIME89
Jel uprava uopste ima ambicija da dovede Sasu Jovanovica iz Lucana???
I sta se desava sa vuckovicem? Treba da ga vrate odakle su ga i doveli
I sta se desava sa vuckovicem? Treba da ga vrate odakle su ga i doveli
Banujte me molim vas 

Ne zelim samo da budem pogresno shvacen, ne da ne branim ovu upravu nego ne zelim ni da pricam o njima jer zaista smatram da nisu vredni pomena.laki wrote:playmaker, nemoj da me zezas, bre. Kao sto je bata bio sposobniji da uvalja igrace od scepanovica, tako je mamic sposobniji n puta od obojice. Kao bata je imao ne znam kakvu situaciju u klubu kad je Bosketa prodao za milion+? Kad je Meda otisao za milion+? Kad je Gojko otisao za 3 mil+? Da ne nabrajam ostale, ne mogu svih ni da se setim. Pa jel mamic preuzeo dinamo kada je dinamo bio neki k***c u finansijskom smislu? Jel groblje uvaljalo ono drvo skuletica jer posluju u plusu ili su u govnima i u vecim dugovima od nas?
IMAMO, BRE, NAJNESPOSOBNIJU UPRAVU U ISTORIJI I TACKA! Ako nisu u stanju da prodaju bisere poput Comija , Sergeja , Radoje za PO preko milion i po, sto je po meni minimum minimuma, neka se lepo povuku iz uprave. Ko im bre j**e mater. I ja bih znao da sedim u fotelji i da cekam prvu ponudu koja stigne i da kazem Ok, prodajemo ga! Pa jel uorava nesto vise od toga uradila? Od izdrkavanja kurca i cekanja da neko nesto ponudi? Jel smo doveli bilo kakvog znacajnog s[ponzora? Jel smo obezbedili bilo kakav izvor prihoda osim transfera? Jel su u stanju da realizuju bilo kakav normalan tranfer? STA SU ONI KOJI K U UPRAVI ONDA AKO NISTA OD TOGA NISU U STANJU DA URADE?! ZBOG CEGA?!
To je grupa amatera i neznalica, mislio sam da sam bio jasan, dosli su u klub da se ogrebu kao i svi pre njih, to treba apostrofirati.
Da li i na koji nacin moze da nam svane, iskreno mislim da dok se stanje u drzavni ne promeni nece ni kod nas, u svakom slucaju bez para se ne moze i sve ostalo je prezivljavanje i muljanje sto ne vodi nikuda dugorocno.
Jednostavno nerviramo se svi bez veze, od go*ana se pita ne pravi. Idem na stadion kao i ceo zivot, da gledam ako ima nekog mladog ko zna nesto, da drmnemo te BG go*nare ako moze i to je to.
Mnogo veci klubovi od Vojvodine ne mogu da dodju tamo gde bi zeleli a mi izmisljamo toplu vodu.
"Against the modern football" sto bi neki rekli, cekamo bolja vremena...

Slavisa Radovic je presao u Olimpik iz Sarajeva
Ako Ivanić ostane, ja sam zadovoljan timom:
----------Ožegović----------
Meleg----Ivanić----Malbašić
---Maksimović---Sekulić---
Nastić--------------Milinković
-------Rosić--Stepanov------
-------------Perić-------------
Deluje čak i jače nego u jesenjem delu.
Ipak, ako Ivanić ode, trebalo bi naći novog "mozga" ekipe... ne verujem da mogu Paločević i Zličić celu polusezonu sami to da odrade.
Još kad bi trener imao muda, pa pokušao sa dvojicom napadača, umesto dva zadnja vezna, verujem da bismo u tom slučaju gledali i atraktivan i efikasan fudbal. Ali bi bilo potrebno dovesti još jednog napadača... Jer nakon odlaska Mrdakovića imamo samo Merija i Pavkova. Fofana bi nam legao kao šlag na tortu. On i Ožegović mogu biti odličan tandem.
Ipak, ako Ivanić ode, trebalo bi naći novog "mozga" ekipe... ne verujem da mogu Paločević i Zličić celu polusezonu sami to da odrade.
Još kad bi trener imao muda, pa pokušao sa dvojicom napadača, umesto dva zadnja vezna, verujem da bismo u tom slučaju gledali i atraktivan i efikasan fudbal. Ali bi bilo potrebno dovesti još jednog napadača... Jer nakon odlaska Mrdakovića imamo samo Merija i Pavkova. Fofana bi nam legao kao šlag na tortu. On i Ožegović mogu biti odličan tandem.
Ne mogu da ne primetim da se stalno spominje nekih 2 napadaca u kontekstu atraktivnog fudbala, ne znam gde ste vi to videli i kakve to veze ima?N13 wrote:Ako Ivanić ostane, ja sam zadovoljan timom:
Pa najatraktivnije ekipe u ovom veku gledajuci formaciju igraju sa jednim napadacem, Arsenal,Barsa,Real itd.
Eno mi smo cele polusezone igrali sa jednim napadačem i toliko atraktivno, da su se ljudi otimali oko mesta na Karađorđu da gledaju fudbal 
Arsenal, Barsa, Real igraju sa jednim klasičnim napadačem i dva polušpica. Nejmar, Mesi, Bejl i Ronaldo su mnogo ofanzivniji igrači od Babića, Vukcevica, Malbašića... Mi igramo klasičnu bunkersku taktiku, tipičnu za našu ligu: četvorica u odbrani i dva zadnja vezna. To zajedno sa golmanom dođe 7 defanzivnih igrača od ukupno 11 na terenu. Da razumem protiv blizanaca takve taktike, ali brate moj protiv Javora, Radnika, Lučana i sličnih mi je potpuno besmisleno. Kritikujemo Ožegovića jer davi loptu, a on čovek u 90% slučajeva i nema kome da doda loptu, jer je sam u napadu. Da ima pored sebe makar još jednog napadača, i sam on bi pokazao 50% više nego što trenutno pokazuje (primer u mladoj reprezentaciji, dečko igra mnogo bolje nego u Vojvodini). A da ne spominjem kad bi bila ta taktika Reala i Barse sa još dva polušpica oko sebe.

Arsenal, Barsa, Real igraju sa jednim klasičnim napadačem i dva polušpica. Nejmar, Mesi, Bejl i Ronaldo su mnogo ofanzivniji igrači od Babića, Vukcevica, Malbašića... Mi igramo klasičnu bunkersku taktiku, tipičnu za našu ligu: četvorica u odbrani i dva zadnja vezna. To zajedno sa golmanom dođe 7 defanzivnih igrača od ukupno 11 na terenu. Da razumem protiv blizanaca takve taktike, ali brate moj protiv Javora, Radnika, Lučana i sličnih mi je potpuno besmisleno. Kritikujemo Ožegovića jer davi loptu, a on čovek u 90% slučajeva i nema kome da doda loptu, jer je sam u napadu. Da ima pored sebe makar još jednog napadača, i sam on bi pokazao 50% više nego što trenutno pokazuje (primer u mladoj reprezentaciji, dečko igra mnogo bolje nego u Vojvodini). A da ne spominjem kad bi bila ta taktika Reala i Barse sa još dva polušpica oko sebe.
Ovo oko dovodjenja igraca nista mi se ne svidja!
Lalatovic kaze da su dosli po zelji uprave,Milinkovic je prosecan igrac,Stepanov bojim se nece se naigrati zbog vrlo cestih povreda,za Malbasica nisam ubedjen da moze previse,jedino pravo pojacanje bi mogao biti Meleg,da ne bude zabune jako mi je drago sto se Stepanov vratio.Sportski nesposobnjakovic i tvroglavic gotovo da bojkotuje sve sto Lalatovic trazi a trazi iskljucivo slobodne igrace!Scepanovic bi morao konacno da presece ako ustvari to nije i njegova prica samo potura strajkaca?!
Lalatovic kaze da su dosli po zelji uprave,Milinkovic je prosecan igrac,Stepanov bojim se nece se naigrati zbog vrlo cestih povreda,za Malbasica nisam ubedjen da moze previse,jedino pravo pojacanje bi mogao biti Meleg,da ne bude zabune jako mi je drago sto se Stepanov vratio.Sportski nesposobnjakovic i tvroglavic gotovo da bojkotuje sve sto Lalatovic trazi a trazi iskljucivo slobodne igrace!Scepanovic bi morao konacno da presece ako ustvari to nije i njegova prica samo potura strajkaca?!
Meleg je centralni vezni,sto bi rekli desetka,nije krilo.Da nebude zabune.U mladjim kategorijama je bio ogroman potencijal,daleko vise je obecavao nego Ivanic u istom periodu.Naravno to su mnogi namirisali i zavrsili posao i tako jednu lepu karijeru bacili u sunovrat radi brze zarade.Nadam se da ce u Vojvodini ponovo naci pravi put.
Mislenja sam da na levom krilu treba isforsirati malog Stamenica.
Mislenja sam da na levom krilu treba isforsirati malog Stamenica.