Zaista, kao da ne zelimo dogodine da igramo Evropu. Sad nam je bila prilika da uhvatimo prikljucak za drugo / trece mesto, a ovako smo ze zagovnjali i sada prikljucak sa nama imaju peti i sesti...fare wrote:Putuj evropo ne čekaj na nas

Zaista, kao da ne zelimo dogodine da igramo Evropu. Sad nam je bila prilika da uhvatimo prikljucak za drugo / trece mesto, a ovako smo ze zagovnjali i sada prikljucak sa nama imaju peti i sesti...fare wrote:Putuj evropo ne čekaj na nas
Šta reći, postali smo najveći provincijski grad i Klub u SrbijiVasa wrote:Uzeti jedan bod na tri utakmice od ovakvog protivnika je dovoljan znak da cele sezone nemamo tim a ni trenera!
Da, i jedini kojeg trener nije zeleo sto je i sam lalatovic naglasio! Mislim da je razlog zasto nije pustao Stepanova i Merija upravo taj, da se ne ispostavi da su i oni bolji od njegovih pojacanja!Vasa wrote:..., Meleg jedini opravdao da je pojacanje
Nije do izbora,mi ovde ionako dobijamo lazna obecanja svakog dana,godine...ssnigd wrote:Sta su ti izbori... Nema nikoga
Dobro primeceno Vojo, kod nas vlada atmosfera permanentne predizborne kampanje.Voja wrote:Nije do izbora,mi ovde ionako dobijamo lazna obecanja svakog dana,godine...ssnigd wrote:Sta su ti izbori... Nema nikoga
Da, ali nama ne trebaju ti brzi stranci, jer oni su slabi tehničari za ove naše vedete u vidu Ašćerića, Paločevića & company.Rabba wrote:Jel to naš superstrateg stvarno pokušao bez zglavnog špica da stigne rezultat?
Bravo treneru. Da te nema, uistinu bi te trebalo izmisliti.
... golčina Ovusua je stvarno najlepši potez.