Ima jos 4 kola ako se ne varam, a mi imamo jednu veoma tesku utakmicu sa OFK Beogradom. Ajde da gledamo prave evropske tekme!!!

Ne varas se ima jos 4 kola do kraja. Igramo protiv OFK kod kuce i jos protiv Lokomotive koja trenutno zauzima donji deo tabele. U gostima idemo na noge Novom Pazaru (sledeca utakmica) koji je isto donji deo tabele i Brodarac koji je na sredini tabele. Zivi bili pa videli omladinsku LS u Novom SaduNeizlecivi wrote:Opa
Ima jos 4 kola ako se ne varam, a mi imamo jednu veoma tesku utakmicu sa OFK Beogradom...
I meni se cini da je tako bilo, zato sam i napisao post iznad.Voja wrote:Ako se ne varam,tako smo proslu sezonu pred kraj imali Rad kod kuce na zicer pa pukli. Nadam se da OFK nece imati prvi tim koji je ispao iz super lige i omladinski tim koji igra LS
Kao sto napisah onomad, dogodilo se isto kao i kod prvotimaca: kada smo na korak od cilja, sami se saplicemo. Ne mogu da verujem da ne mozemo da preskocimo prag na kraju puta. Kvalitet ili mentalitet? Bice da je obadvoje.Voja wrote:Kako smo prosli danas?
edit: sad videh na sajtu fss...
U Grupi B svoj talenat pokazaće nam kadeti Partizana, Osijeka, Sarajeva i Varadra. Grupa C rezervisana je za najbolje igrače zagrebačkog Dinama, Vojvodine, Veleža i Olimpija, dok će kroz Grupu D mesto u polufinalu tražiti uzdanice Rijeke, OFK Beograda, tuzlanske Slobode i Sutjeske.