"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Stvarno Vojo al sad ga pretera! Pogledaj ucinak Tosica i koliko sansi je on imao pa onda pricaj. Tu je i Fejsa a bogami sampion je Stojkovic rupetina medju otvorima.
Momak u nekoliko poteza pokaze klasu vise od svih ostalih. Ja sam mozda malo pristrasan ali nisam daleko od istine. Kad bi svi pokazali malo vise zelje, i njegov ucinak bi bio mnogo veci ali sve sto je do sad pokazao nije bilo za otkaz iz reprezentacije.
Momak u nekoliko poteza pokaze klasu vise od svih ostalih. Ja sam mozda malo pristrasan ali nisam daleko od istine. Kad bi svi pokazali malo vise zelje, i njegov ucinak bi bio mnogo veci ali sve sto je do sad pokazao nije bilo za otkaz iz reprezentacije.
Prijateljska sa Rusima krece za 10 minuta, a evo sastava:
---------------------Mitrovic------------------------
--Kostic-----------------------------------Tadic----
---------------Milivojevic--Grujic------------------
Mladenovic------------------------------Rukavina-
----------Rajkovic--Milunovic--Ivanovic----------
---------------------Stojkovic----------------------
---------------------Mitrovic------------------------
--Kostic-----------------------------------Tadic----
---------------Milivojevic--Grujic------------------
Mladenovic------------------------------Rukavina-
----------Rajkovic--Milunovic--Ivanovic----------
---------------------Stojkovic----------------------
Je l' se ovo igra bez publike ili Rusi gledaju Rolan Garos, sto cu i ja nastaviti. 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Neizlecivi
Kakva je ovo tragedija od fudbala. Kakav pomak bre? Muslin mozda zeli dobro, mozda je ovo dobra formacija, ali ja koliko vidim jako lose se stoji u defanzivi, dok su nam bekovi tanki ofanzivno. U odbrani uvek imaju igrača viska i postavka je ocajna, dok nam izmedju linija ulazi ko kako hoće. Ekstra bezidejno sa obe strane, al ajd... Neka dobijaju 1-0sve,reč im se nece reci.
Evo šta između ostalog kaže Muslin: http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fu ... og/rqejp2k
"Vrlo je teško reći prvih 11, fali nam nekoliko igrača koji nisu bili tu zbog povreda. Kao selektor imam ideju, dosta toga će se iskristalisati i u idućih sedam dana. Ove tri utakmice su mi dale velike informcije o ekipi. Najviše problema imamo na poziciji zadnjeg veznog. Četiri takva igrača su nam otpala, Grujić je došao "iz povrede", tu sam nalazio privremena rešenja... Nedstaju nam ti igrači, Gudelj, Fejsa, Radoja... Biće tu velika konkurencija za meč sa Ircima. Što se tiče današnjih rešenja, Grujić i Milivojević su odigrali dobro"
"Vrlo je teško reći prvih 11, fali nam nekoliko igrača koji nisu bili tu zbog povreda. Kao selektor imam ideju, dosta toga će se iskristalisati i u idućih sedam dana. Ove tri utakmice su mi dale velike informcije o ekipi. Najviše problema imamo na poziciji zadnjeg veznog. Četiri takva igrača su nam otpala, Grujić je došao "iz povrede", tu sam nalazio privremena rešenja... Nedstaju nam ti igrači, Gudelj, Fejsa, Radoja... Biće tu velika konkurencija za meč sa Ircima. Što se tiče današnjih rešenja, Grujić i Milivojević su odigrali dobro"
- Neizlecivi
Bez mnogo razmisljanja da li sam pogodio, stavicu ovaj clanak na ovu temu
Ivanic Mirko!
http://www.mozzartsport.com/vesti/ono-k ... deo/137414

Ivanic Mirko!
http://www.mozzartsport.com/vesti/ono-k ... deo/137414
Comi, majstore

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
[video]https://www.youtube.com/watch?v=naP9_5wjNAM[/video]
0.0625
Večeras kod Nebojše Petrovića je gost Slavoljub Muslin i odgovaraće na pitanja gledalaca. Pitao sam ga za mišljenje o Radoji, Ivaniću i Melegu. Da li su kalibar za reprezentaciju.
Ja bih vise voleo da nam objasni kako je moguce da Milinkovic-Savic nije kalibar za reprezentaciju...Karlsson wrote:Večeras kod Nebojše Petrovića je gost Slavoljub Muslin i odgovaraće na pitanja gledalaca. Pitao sam ga za mišljenje o Radoji, Ivaniću i Melegu. Da li su kalibar za reprezentaciju.

I sta rece novi spasilac i mag? Nemam zivaca da to slusam.playmaker wrote:Ja bih vise voleo da nam objasni kako je moguce da Milinkovic-Savic nije kalibar za reprezentaciju...Karlsson wrote:Večeras kod Nebojše Petrovića je gost Slavoljub Muslin i odgovaraće na pitanja gledalaca. Pitao sam ga za mišljenje o Radoji, Ivaniću i Melegu. Da li su kalibar za reprezentaciju.
Rekao je da neće o pojedincima i da će već krajem nedelje objaviti spisak. Takođe je rekao da će biti i na Karađorđu sutra.
Тадић синоћ један од бољих ако не и најбољи у још једном смехотресном издању наше А селекције.Додуше нисмо изгубили ,али бод нам је узела једна осредња Ирска.
-
realno nema ko da hrani loptama njega i Kostica pa je onda sve palo samo na njihovu inprovizaciju i onda ako udje udje, odbrana vec sama garantuje dvocifren ucinak ako neko zapne na nju...
Korda, izvini! Juce sam video Rajka...
Korda, izvini! Juce sam video Rajka...