Liga Evrope - sezona 2016/17
- Red Marquis
- Moderator
Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u
Pa nije baš ni skroz besmisleno.
Doduše, istok nikako ne treba da je besplatan, ali treba da je drastično jeftiniji od zapada. Prošlo kolo se videlo da novosađani preferiraju zapad (dokle god ta cena nije iznad 500) bez obzira na vreme odigravanja, vremenske prilike i protivnika. Ja sam uveren da neće na istoku biti više ljudi no na zapadu u četvrtak.
Doduše, istok nikako ne treba da je besplatan, ali treba da je drastično jeftiniji od zapada. Prošlo kolo se videlo da novosađani preferiraju zapad (dokle god ta cena nije iznad 500) bez obzira na vreme odigravanja, vremenske prilike i protivnika. Ja sam uveren da neće na istoku biti više ljudi no na zapadu u četvrtak.
Io odio Belgrado
Zapad će biti pun i sve će mirisati na parfem! 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
Не може ни физички а опет, ко толико инсистира на плаћању нек да мени паре да уложим у нове графите на Насељу... Лицемери!
- gospodinFKV
Znaci, sad pored punog istoka, jer je besplatno, smeta i pun zapad, jer su ljudi dali 500din da gledaju Vosu? A da mi sledecu tekmu lepo zakljucamo kapije i pustamo samo ljude koji znaju lozinku? 

- naseljekolumbija
Cuti, bar necemo stajati u redu za karteMarko93 wrote:prodajem sezonsku za istok za dzabe

- Протомајстор
Тако је.naseljekolumbija wrote:Cuti, bar necemo stajati u redu za karteMarko93 wrote:prodajem sezonsku za istok za dzabe![]()

Последњих година купујем сезонску за исток и баш ми је интересантно што овог лета виђам те силне ликове који иначе не долазе на утакмице. Они на север не би дошли ни да им плате, а камоли џабе, тако да им је овде на истоку најпријатније. То је чак постао и део новосадског фолклора, ићи џабе на Вошу.
Има ту доста мени познатих фаца из краја, нису никакве новајлије. Па сетимо се оних 10.000 на финалу Купа, то све исти ови људи. Не морају бити сви болесни као већина нас на форуму.
Идемо сви на Карађорђа у четвртак!
(а после у Минск, што да не?

Пријатељу мој, па тек би то биле бачене паре.recni galeb wrote:Не може ни физички а опет, ко толико инсистира на плаћању нек да мени паре да уложим у нове графите на Насељу... Лицемери!

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Mozda zu odlucili na besplatno zbog prognoze, ocekuje se kisa u cetvratak.
Kup je nas!
-
ma citam ja iz busa neki dan, kada sam isao na najlon neku skrabotinu sred Salajke, tipa:"na mome nebu nasjajnija si zvezda ti...", e sad da ima neko normalno dete tamo da samo pored docrta plavu zvevdu i na finjaka utera ovig gulanferima...Passion wrote:Пријатељу мој, па тек би то биле бачене паре.recni galeb wrote:Не може ни физички а опет, ко толико инсистира на плаћању нек да мени паре да уложим у нове графите на Насељу... Лицемери!
za Naselje znam ali bi ih bar nervirao...

U 13h sam došao po karte a red je bio do ulaza broj 4 na zapadu. Dele se 3 karte po čoveku. Ja imam sezonsku za zapad ali sam zbog dece morao na istok jer kažu da na zapadu karte moraju imati i deca.
Momak sa "gostujućim" akcentom ispred mene pita da li je istok ova tribina (pokazuje na zapad) ili ona preko puta... Kad mi se stomak nije prevrnuo....
A treba mu 7 karata pa pita okolo da li neko uzima manje od 3 karte kako bi i njemu uzeo da dopuni do 7.
Prošlu utakmicu protiv Velšana, dva momka komentarišu utakmicu i jedan kaže kako jedino "sedmica" zna da igra.
Šta reći........
A u novembru kada počnu kiše, i hladnoće, ostaće nas samo 500-600 najblesavijih.
E, zato treba naplaćivati karte. Makar 100,200 i 300....
Momak sa "gostujućim" akcentom ispred mene pita da li je istok ova tribina (pokazuje na zapad) ili ona preko puta... Kad mi se stomak nije prevrnuo....
A treba mu 7 karata pa pita okolo da li neko uzima manje od 3 karte kako bi i njemu uzeo da dopuni do 7.
Prošlu utakmicu protiv Velšana, dva momka komentarišu utakmicu i jedan kaže kako jedino "sedmica" zna da igra.
Šta reći........
A u novembru kada počnu kiše, i hladnoće, ostaće nas samo 500-600 najblesavijih.
Руке ми се тресу......lazarr wrote:U 13h sam došao po karte a red je bio do ulaza broj 4 na zapadu. Dele se 3 karte po čoveku. Ja imam sezonsku za zapad ali sam zbog dece morao na istok jer kažu da na zapadu karte moraju imati i deca.
Šta reći........

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
-
By the way тапкарошима треба ноге поломити 
Чуо сам да су на прошлој европској утакмици продавали карте за исток...

You can not stop us!
- gospodinFKV
Studentarija sa strane mi ne smeta. Imam gomilu kolega sa strane, koji su dolazili na utakmice i kad se placalo. Hoce momci da gledaju fudbal, i ja sa studentima problema nemam, ali zato ovdasnji, sto ih znas da su osvedoceni musavci. Cudi me da nisu dodali - ''trebalo bi njega dovesti kad prodamo kataija''. Nema goreg sljama od novosadskih blizanackih navijaca. Jbt, pa drugar mi je radio na kapiji prosle sezone, veternicki cigan, a bio i na finalu kupa onomad. Reko, je l' te pece taj grb na markeru, cigo 

- Ultra slanina
Oni sto su prodavali suncokret ispred istoka oni su prodavali i karte.Novosacki Garisha wrote:By the way тапкарошима треба ноге поломити
Ne zalecite se za karte za istok. Nemaju ili ne daju. Malopre sam se vratio kao i more ljudi.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!