Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
PelezinhoFkv

Re: 3. kolo kv. za LE: Vojvodina - Dinamo (Minsk), 28.07. u

Post by PelezinhoFkv »

Radoye wrote: Da ne mora u protokolu da ima rezervnog golmana Lalat ga ne bi stavio ni na klupu! :deal:
:rolll: :rolll: :rolll:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Došlo doba da sa beloruskog sajta moram da saznajem da se sad na eks Kan-Kan zidu na jugu crtaju grbovi kluba i grada...
Io odio Belgrado
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

Red Marquis wrote:Došlo doba da sa beloruskog sajta moram da saznajem da se sad na eks Kan-Kan zidu na jugu crtaju grbovi kluba i grada...
to je trebalo da bude iznenađenje za sutrašnje krcate tribine našeg nam dragog stadiona :dance2:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Beonic

Post by Beonic »

Njihovi clanci koje ste postavili su neverovatni. Znam jezik i stvarno samo su par sitnica pogresno preneli, ali stvarno visoko profesionalno uradjeno. Od fotografije, preko teksta, a i sto je najvaznije stvarno su izdvojili zanimljive stvari, kao i bitne detalje za svakog Belorusa koji dolazi u nas grad.
Nije neizvodljivo da i mi ovako nesto napravimo, ovakav novinarski ponos koji ce nas uz fudbalere prezentovati u svetu. Samo klub treba da odresi kesu. :mafia:
Marcello

Post by Marcello »

Btw, ni jedan domaći portal na naslovnoj strani nema najavu, niti info da Voša, danas, uopšte igra utakmicu! Samo RTV, i to jer reklamiraju sopstveni prenos. :roll:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Turija

Post by Turija »

Marcello wrote:Btw, ni jedan domaći portal na naslovnoj strani nema najavu, niti info da Voša, danas, uopšte igra utakmicu! Samo RTV, i to jer reklamiraju sopstveni prenos. :roll:
Istina.Pa, oni ni ne znaju da Vojvodina danas igra, a ako prođemo dalje, onda će reći srpski fudbal ima predstavnika u Evropi.
Ovo je ne sramota, već bezobrazluk.
Šta taj strašni sponzorski pul radi?Ne može da obezbedi ni reč u medijima o Voši i večerašnjoj utakmici.
Naravno, kad su njihove misli na lažnoj marakani i kovanju plana kako proći Bugare.
PS
Neka prvo nauče azbuku o Voši od Dinama iz Minska.Sjajno su (i više nego profesionalno) predstavili FK Vojvodinu, tj njihovog protivnika u trećem kolu kvalifikacija za LE.Čak mislim i sa više emocija i simpatija prema Voši od bilo kog člana UO FKV ili neke srpske medijske kuće i 3/4 današnjeg Novog Sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

E zato nemate pojma koliko bih voleo da Zvezda ispadne prvo od Bugara, a kasnije i od onih koji im zapadnu u LE, a mi da uđemo u grupnu fazu... pa da vidimo o čemu će onda pisati. Naravno, prvih nekoliko dana bi izbacivali tekstove o tome kako je Grof razočaran, Kahriman, Katai, pa onda tekstovi analize Zvezdinih neuspeha, kritike skupih stranaca itd. Ali šta posle svega toga? Tačno bih zabranio svim BG medijima da priđu FC Vujadin Boškov i Karađorđu. Jedino bih SOS kanal pustio.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

IGRAJ VOSO! :hurray:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Jel ima neko link za android
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Steta sto smo jalovi u napadu,ovi su zreli za 3 komada. A vidi se da takticki ovako igraju,kuci ce nas demolirati. Nikako se ne smemo zadovoljiti sa 1:0.moramo napasti bar za jos jedan. Mada,mislim da cemo sa takticki povuci rucnu i pokusati sacuvati tih 1:0.I ako je bio ofsajd... desava se :mrgreen:
Image
Salvador

Post by Salvador »

Paločević za divno čudo danas odličan, pored Makse i Melega, a i ostali su solidnia.
Mislim da je Malbašić zreo za izmenu, Zlika je rešenje da još malo proigra pa da uteramo još dva komada!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:Steta sto smo jalovi u napadu,ovi su zreli za 3 komada. A vidi se da takticki ovako igraju,kuci ce nas demolirati. Nikako se ne smemo zadovoljiti sa 1:0.moramo napasti bar za jos jedan. Mada,mislim da cemo sa takticki povuci rucnu i pokusati sacuvati tih 1:0.I ako je bio ofsajd... desava se :mrgreen:
Nije bio ofsajd zato sto Trujic nije dirao loptu. Kad je Palocevic uputio Babic nije bio u ofsajdu. Da je Trujic odigrao onda bi bio ofsajd.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=qxypygA0wNU[/video]
Salvador

Post by Salvador »

Kordić sa jedne strane - rupa kao što smo se i bojali,
i Lalatovićeva taktika koja ne razume da se mora ići na drugi gol.
Turija

Post by Turija »

Busna odbrana, jalov napad i izuzetno tvrdoglav trener.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Busna odbrana, jalov napad i izuzetno tvrdoglav trener.
Tacno tako, ovo ide Lalatu na dusu.
Locked