Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
Karlsson

Re: 3. kolo kv. za LE: Dinamo (Minsk)-FKV, 04.08. u 19:45h (

Post by Karlsson »

Ja se ne opterećujem time ko prenosi, a ko ne. Imam i RTS i RTV (mada RTS ni ne gledam), pa mi svejedno. Vojvodina je pre svega regionalni klub (ako je i to) i bitno je da navijači u pokrajini pre svega mogu da je isprate. RTS nije prenosio ni Čukarički koji im je ispred nosa. A za ove 'privremene simpatizere na dan' širom Srbije koji 'navijaju za srpski fudbal' i 'podržavaju srpske klubove u Evropi' me baš briga. Od njih nikakve koristi nemamo.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Јавио се дечко из Трстеника,каже да је велики навијач Војводине,али новосађани дошли до закључка да он нема право да навија за Војводину,јер је Војводина наводно регионални клуб.Војводина је српски клуб и има право да је гледа ко хоће,и да навија за њу ко хоће.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Imali smo svakavih na ovom forumu, uglavnom su bili fejkčina na kvadrat, tako da nemoj da se osećaš ugroženim zbog toga što su ga ljudi ovde mlako primili. Ukoliko navija za Vošu u Trsteniku, onda je on stvarno jedna velika anomalija. Ako je iskreni simpatizer/navijač, ne verujem da ikome to ovde može da smeta.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Naravno da mi lično ne smeta što Voša ima navijače i van pokrajine. Drago mi je zbog toga. Ali to ne briše činjenicu da Vojvodina uglavnom poseduje regionalnu reputaciju poput Hajduka u Dalmaciji (iako trenutno samo možemo da sanjamo takvu reputaciju). Naravno to što je Vojvodina klub regionalnog karaktera ne utiče nikako na to koliko je u isto vreme i srpski klub, jer koji bi drugo i bila?

I Radnički je srpski klub, Borac, Spartak i svi ostali. Ali oni su klubovi lokalne reputacije i podržavaju ih uglavnom ljudi iz njihovog grada i okoline.
Turija

Post by Turija »

Dusane, ne sekiraj se, profil navijaca Vojvodine je takav da sigurno ima kablovsku i RTV 1.
Pozdrav za momka iz Trstenika.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Niko ne pise,svi gledaju Zvezdu
Image
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Imaju šta i videti,verovatno...
Stexman

Post by Stexman »

Ja gledam i evo osmeh mi se razvukao od uva do uva :)
Gaze ih bugari u sred cmarakane.

E sad treba opravdati silne pare koje su potrosili!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Saće skoče računi i porezi... :P
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Dundalk lagano izbacio Bate Borisov a mi od Dinama napravismo Barsu.To je ekipa koja mora da se prodje u suprotnom traziti odgovornost struke.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stexman wrote:Ja gledam i evo osmeh mi se razvukao od uva do uva :)
Gaze ih bugari u sred cmarakane.
Iskreno nisam ovo ocekivao od ekipe koja veze 24 pobede i ima najboljeg trenera na svetu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cuj nisam ocekivao,vec u Novembru sam predvideo ovakvo desavanje. Eeeeh... zamislite kada bi mi imali tu privilegiju u Evropi da nas izbaci neki tim,pa da imamo pravo na jos meceva,pa bili bi prvaci Evrope :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Oni su već videli sebe u LŠ i već su videli sve te milione u svojoj kasi. Zato su i doveli te silne igrače iz ruske lige, međutim njih ne mogu platiti novcem samo iz LE.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

I ponovo nam se otvara prilika da nas cela Srbija smatra najboljima. Ko zna koliko smo ih do sada propustili... dajte ljudi napokon da se tocak pokrene :beg:
Image
Koral

Post by Koral »

Karlsson wrote:Naravno da mi lično ne smeta što Voša ima navijače i van pokrajine. Drago mi je zbog toga. Ali to ne briše činjenicu da Vojvodina uglavnom poseduje regionalnu reputaciju poput Hajduka u Dalmaciji (iako trenutno samo možemo da sanjamo takvu reputaciju). Naravno to što je Vojvodina klub regionalnog karaktera ne utiče nikako na to koliko je u isto vreme i srpski klub, jer koji bi drugo i bila?

I Radnički je srpski klub, Borac, Spartak i svi ostali. Ali oni su klubovi lokalne reputacije i podržavaju ih uglavnom ljudi iz njihovog grada i okoline.
Da, ali dobar deo vas nikako da shvati da u tome i jeste fora.. Dokle god Voša ne ugrozi bg blizance, tako što će da skuplja publiku po Srbiji neće moći sa istima i da se nosi... Zato onolika frka sa finalom kupa sa crnima. Uplasili su se naleta koji je Vojvodina imala tog trenutka. Ako zelimo da budemo veliki klub, onda moramo da budemo otvoreni za sve, pa i one koji za početak samo simpatišu klub širom Srbije, što ne i dalje.. Ako mi sebe smatramo za regionalnim klubom, ili gradskim onda će i oni da potenciraju tu priču. Ne znam što neko to smatra čudnim, nije tačno da svako širom Srbije se opredeljuje za blizance, mnogi bi nekog trećeg, a mi smo uvek tu bili blizu, ali se nikada stvarno nismo nametnuli
Stexman

Post by Stexman »

Auuu Koral bravo za post! :lala:
Pravo u centar! Nas su te 2011 zaustavili na silu jer smo pretili da postanemo ozbiljan igrac. Dobili smo packe a nismo imali igraca sa mudima koji je smeo da se "bode sa rogatima".
Locked