Super Liga - sezona 2016/17

Locked
salefkv

Re: Super Liga - sezona 2016/17

Post by salefkv »

Zaostalu utakmicu prvog kola igramo 14. septembra, znaci gostovanje Radu>gostovanje Pazaru>kod kuce Borac>gostovanje zvezdi
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Osam bodova na te 4 tekme i bog da nas vidi :cheers:
Борчевац

Post by Борчевац »

Поздрав свима ја сам нови на форуму.
Прије свега ја бих да вам честитам на великом успјеху клуба и долазак у плејог за ЛЕ,две године за редом није мала ствар,као и на успјешном старту нове сезоне у ЈСЛ,када Воша игра то је за мене као да мој Борац игра и успјехе Воше ме веселе као да их је Борац остварио.
А сада мало да прокометаришем ЈСЛ,код вас у Србији се води политика сјаши курта да узјаше мало мурта,зашто то кажем,ево зашто.
Док је Тадић велики Гробар био на власти и Толе главни у ФСС,Партизан је освајао све што се могло освојити почевши од фк Партизан па до кк,а Звезда се морала задовољити са вјечитим 2 мјестом.
Е сада на власт дошла друга мафија у судијо бих се рећи доста јача него претходна власт на челу са Тадићем,е сада Вучић велики Делија вођа ове екипе коју ћу сада да набројим,почевши од Кокезе кога је он довео да буде сада мало главни у ФСС,па од Терзића кога држи као главног у ФК и на крају његов друга и главног криминалаца у КК Човића,сада ће Звезда да доминира у ЈСЛ а Партизан ће морати да се задовољи са 2 мјестом до следећих избора када ћемо видјети да ли на власти остаје Вучић Делија и да ли ће се наставити доминација Звезде у Србији или ће на власт доћи неки Гробар па да се Гробарима врати пехар у руке остаје нам да видимо до следећих избора.
А што се тиче Војводине она ће се вјечно морати борити за 3 мјесто на табели јер они и ако имају доста јачи квалитет од Звезде и Партизана за титулу се никада неће борити,јер је титула резервисана као што већ рекох за неке од миљеника власти.
LIMAN

Post by LIMAN »

Aj Borac! Sve mi to znamo druze, ali sta nam drugo ostaje osim te nade da ce jednom biti bolje? Dok to vreme ne dodje, mi cemo ziveti za te male pobede protiv blizanaca i cekati bolje vreme. Mazohisti smo, nema nam pomoci. :cheers:
Само храбро до нове победе, але...
Stexman

Post by Stexman »

Mi se (samo)zadovoljavamo nasom sopstvenom mini ligom a to su nasi rezultati protiv blizanaca. I fala bogu godinama imamo bolji medjusobni skor. Nama je to za sada jedina satisfakcija u ovoj namestenoj tramvaj ligi...
Борчевац

Post by Борчевац »

Ја бих стварно волио да ви освојите лигу ове сезоне,али то није реално за очекивати,ево колико видим Вучић је већ у вама видио највећу пријетњу да угрозите Звездино прво мјесто у лиги и кренуо је да вам шаље своје људе у управни одбор исправите ме ако гријешим,овом Збиљићу је понудо добру пару да буде члан ФСС он пристао да пређе у ФСС,а на његово мјесто како чујем хоће да пошаље некога који је већ био код вас на тој функцији у клубу и није се баш показао као идеално ријешење.
blue & white

Post by blue & white »

Борчевац wrote:Поздрав свима ја сам нови на форуму.
Прије свега ја бих да вам честитам на великом успјеху клуба и долазак у плејог за ЛЕ,две године за редом није мала ствар,као и на успјешном старту нове сезоне у ЈСЛ,када Воша игра то је за мене као да мој Борац игра и успјехе Воше ме веселе као да их је Борац остварио.
А сада мало да прокометаришем ЈСЛ,код вас у Србији се води политика сјаши курта да узјаше мало мурта,зашто то кажем,ево зашто.
Док је Тадић велики Гробар био на власти и Толе главни у ФСС,Партизан је освајао све што се могло освојити почевши од фк Партизан па до кк,а Звезда се морала задовољити са вјечитим 2 мјестом.
Е сада на власт дошла друга мафија у судијо бих се рећи доста јача него претходна власт на челу са Тадићем,е сада Вучић велики Делија вођа ове екипе коју ћу сада да набројим,почевши од Кокезе кога је он довео да буде сада мало главни у ФСС,па од Терзића кога држи као главног у ФК и на крају његов друга и главног криминалаца у КК Човића,сада ће Звезда да доминира у ЈСЛ а Партизан ће морати да се задовољи са 2 мјестом до следећих избора када ћемо видјети да ли на власти остаје Вучић Делија и да ли ће се наставити доминација Звезде у Србији или ће на власт доћи неки Гробар па да се Гробарима врати пехар у руке остаје нам да видимо до следећих избора.
А што се тиче Војводине она ће се вјечно морати борити за 3 мјесто на табели јер они и ако имају доста јачи квалитет од Звезде и Партизана за титулу се никада неће борити,јер је титула резервисана као што већ рекох за неке од миљеника власти.
Пре свега, да поздравим све људе са форума. :cheers:
Баш тако је као што си рекао, Борчевац, нажалост. Ако се неко заварава, нека баци поглед на следећу Терзићеву изјаву, посебно на следеће делове:
"Bićemo prvaci Srbije ove sezone, ali i naredne dve, za nešto više potrebna su ogromna ulaganja. Bolji smo od Partizana i verujemo u sebe. Kada gladijator ulazi u arenu ne može da kaže da će probati, pa ću videti, a samo jedan ostaje živ. Mislim da ćemo to biti mi", zaključio je Terzić.
:shit:
Шта је овде речено? Не само да се већ зна ко ће бити првак, већ се зна да од свих осталих клубова само Партизан има амбиције да се бори за трофеј, али, Партизан је у немилости. Остали, очигледно, служе да би продавали (поклањали) играче и изигравали спаринг партнере.
Е зато ја и кажем, да је изјава "Нема јаке Звезде без јаког Партизана и обрнуто" нешто најодвратније и најпогубније изречено до сада, што у пар речи осликава суштину бесмисла фудбала у Србији.
"Nema jake Zvezde bez jakog Partizana i obrnuto." - bez ikakve sumnje, najodvratnija rečenica koju je iko ikada izgovorio govoreći o srpskom sportu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jedan drugar je jednom prilikom savrseno opisao medjusobni odnos dva blizanca sa Topciderskog Brda - "kao kada dva pedera jedan drugome dudlaju u pozi 69". :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Igla wrote: Ukoliko nesto jako gadno ne useru
Slazem se, mi mozemo i da izgubimo taj mec na cmarakani tu se ne odlucuje titula... Vec protiv ostalih timova od kojih smo ove sezone za klasu bolji. I upravo tu dolazi ono ako nesto gadno ne useru...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja se tu ne slazem. Nama je jedini nacin da osvojimo titulu da dobijemo sve, zajedno sa crvenima. Ovako ce se njima svi lagano skloniti ako zagusti.
blue & white

Post by blue & white »

Не видим опцију измене првог поста, па настављам у овом. :)
Две ствари су рак рана нашег фудбала.
Прва је мафија у клубовима. У који год клуб да погледате видећете иста сумњива лица, са не тако сумњивим циљевима. Колико су сви они исти довољно је видети из разних примера функционера једних клубова, који би постајали функционери других. А свима им је иста жеља, да се угурају у управе Партизана или Звезде или да послују са овима и деле профит. Како ту може да буде поштеног такмичења, ако су интереси управа различитих клубова исти? Не заваравајте се, ти играчи који играју у вашем клубу су играли и пре пола године, а тад их је није побеђивао само онај ко није хтео. Желео бих да буде другачије, али ово је реалност.
Друга? Ако неко погледа мапу Европе, скоро све државе имају нешто другачије од нас. То је другачија унутрашња структура. Само ми, уместо покрајина, имамо једну северну и остатак земље, уз једну спорну територију. Говорим ово као одговор на смешна поређења са Шпанијом, Хрватском или Шкотском ... Њихова ривалства настала су из много дубљих разлога, да ли је то вера или историјске разлике између различитих делова земље. Код нас постоји практично једна партија, која се поделила на две, као, да буде занимљивије. Тачно је, да велики број навијача наседа на причу о власти и опозицији, али то раде само кад је њихов клуб опозиција. Навијачи Партизана заборављају, када говоре о никада виђеној серији ривала, да постоје лако проверљиви подаци, да су сезоне завршавали са 26 2 2 или 24 6 0! Зато понављам, реченица да "нема јаке Звезде без јаког Партизана" је у ствари истина, јер они не могу постојати једни без других, као ни у првенству у коме нису један од два једина клуба који се такмиче због нечега. :roll:
Нема овде напретка (не оног крушевачког :mrgreen:), све док је држава у оваквој ситуацији и где се власт пита за све у земљи. Нажалост, не видим шта је решење, осим забити главу у песак и правити се да реалност не постоји. :frown: Ако неко мисли да је приватизација решење, нека погледа ФК Чукарички, нека се присети неких играча попут Срнића, Остојића, Рендулића, Стевановића. Не прави се озбиљан клуб тако што дате другим назови озбиљним клубовима своје најбоље играче, а заузврат прихватате оне које они неће.

And last, but not least ... нека неко поправи статистику на сајту, секција "ривали", неки мечеви нису унети. :cheers:
"Nema jake Zvezde bez jakog Partizana i obrnuto." - bez ikakve sumnje, najodvratnija rečenica koju je iko ikada izgovorio govoreći o srpskom sportu.
Karlsson

Post by Karlsson »

Dobrodošlica za navijače drugih klubova :cheers:

Svaki put kada vidim da neko podržava klub iz svog grada ili okoline pre blizanaca najiksrenije se obradujem. Za tako nešto trebati imati glavu i hrabrost, pogotovo u državi kao što je Srbije gde vlada sistem kakav vlada, gde te od malih nogu familija teroriše pričama da postoje samo dva kluba, da moraš da navijaš za Zvezdu/Partizan kao matori itd. Nažalost i ja sam to lično doživeo kada mi se kao klinca cela uža familija penjala na glavu zbog crvenog blizanca, pa sam veći deo detinjstva i proveo kao simpatizer tog kluba sa sve rekvizitima u sobi. Sada ne mogu da zamislim dotični klub, a da se ne iznerviram.

Bilo kako bilo, sve nas muči ista muka. Možda smo mi (Vojvodina) u nešto boljoj situaciji od ostalih klubova, pa smo zato i najglasniji, jer nam uvek fali to malo da prestignemo državne mezimce, ali koliko god se trudili ne uspevamo u tome. Zato živim za dan kada će našom ligom vladati fudbal, a ne politika. Kada će Zvezda i Partizan biti negde na sredini tabele barem. Tamo negde gde je Partizan trenutno.

Što se tiče privatizacije, ova privatizacija koja vlada u Čukaričkom ne da nije rešenje, nego je skroz pogubna po klub. To je tipična investicija koja je dobra po klub, odnosno njegove rezultate trenutno, ali posle nekog perioda dođe vreme da se kupi kajmak i tu je kraj priče. Prodato je sve što je vredelo u klubu, a klub je sveden na nivo ispodprosečnog superligaša.
Marcello

Post by Marcello »

Potpisujem sve što je blue & white napisao.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
blue & white

Post by blue & white »

Хвала свима на добродошлици. :cheers:
Igla wrote:
blue & white wrote:Не видим опцију измене првог поста, па настављам у овом. :)
Две ствари су рак рана нашег фудбала.
Прва је мафија у клубовима. У који год клуб да погледате видећете иста сумњива лица, са не тако сумњивим циљевима. Колико су сви они исти довољно је видети из разних примера функционера једних клубова, који би постајали функционери других. А свима им је иста жеља, да се угурају у управе Партизана или Звезде или да послују са овима и деле профит. Како ту може да буде поштеног такмичења, ако су интереси управа различитих клубова исти? Не заваравајте се, ти играчи који играју у вашем клубу су играли и пре пола године, а тад их је није побеђивао само онај ко није хтео. Желео бих да буде другачије, али ово је реалност.
Друга? Ако неко погледа мапу Европе, скоро све државе имају нешто другачије од нас. То је другачија унутрашња структура. Само ми, уместо покрајина, имамо једну северну и остатак земље, уз једну спорну територију. Говорим ово као одговор на смешна поређења са Шпанијом, Хрватском или Шкотском ... Њихова ривалства настала су из много дубљих разлога, да ли је то вера или историјске разлике између различитих делова земље. Код нас постоји практично једна партија, која се поделила на две, као, да буде занимљивије. Тачно је, да велики број навијача наседа на причу о власти и опозицији, али то раде само кад је њихов клуб опозиција. Навијачи Партизана заборављају, када говоре о никада виђеној серији ривала, да постоје лако проверљиви подаци, да су сезоне завршавали са 26 2 2 или 24 6 0! Зато понављам, реченица да "нема јаке Звезде без јаког Партизана" је у ствари истина, јер они не могу постојати једни без других, као ни у првенству у коме нису један од два једина клуба који се такмиче због нечега. :roll:
Нема овде напретка (не оног крушевачког :mrgreen:), све док је држава у оваквој ситуацији и где се власт пита за све у земљи. Нажалост, не видим шта је решење, осим забити главу у песак и правити се да реалност не постоји. :frown: Ако неко мисли да је приватизација решење, нека погледа ФК Чукарички, нека се присети неких играча попут Срнића, Остојића, Рендулића, Стевановића. Не прави се озбиљан клуб тако што дате другим назови озбиљним клубовима своје најбоље играче, а заузврат прихватате оне које они неће.

And last, but not least ... нека неко поправи статистику на сајту, секција "ривали", неки мечеви нису унети. :cheers:
Ono sto ti hoces da kazes delom koji sam podvukao je da kada stavis igraca na teren on od tog trenutka vise ne moze da napreduje + da se uigra sa saigracima, ili gresim?
Чињеница је да је исти овакав тим у пролећном делу сезоне 2015/16 имао лоше резултате. То може бити последица играчког неквалитета, тимске неуиграности или недостатка мотивације. Не верујем да у нашој лиги искусан играч може много да напредује. Он може да се уигра са остатком тима и ту је Лалатовић урадио добар посао. Играчи вероватно имају и већу мотивацију да играју него што су имали пре пола године.
Такође утиче и избор играча. У овој лиги против 80% противника Војводина нема никакве потребе да се брани и ту долази до изражаја игра са једним везним као штопером (Пушкарић) и са два офанзивна у вези (Мелег и Палочевић). Проблем је што одсуства због картона и повреде неминовно утичу на пад квалитета тима. Много ми се допада како Мелег игра (осим што не зна да изведе корнер :mrgreen: ) и драго ми је што се Палочевић коначно пронашао у овом тиму ... ипак, чему чак 6 крила док на месту штопера и офанзивног везног немате ко да вам игра ако се десе принудна одсуствовања?
Читам овде и причу о титули. Искрено, вама је у оваквом систему такмичења довољно да одржавате једноцифрено растојање у бодовима, јер се то онда дели и уз поразе Звезде у директном дуелу и "Дуелу свих дуела" :devil: постоји шанса за првим местом. Видећемо сад после овог циклуса између пауза, Рад у гостима, Пазар у гостима, Борац кући, Звезда у гостима, Металац кући. Рад вам из неког разлога никако не лежи, не знам зашто је то тако? :?:
Turija

Post by Turija »

Plavo-beli, samo da te pozdravim i pohvalim tvoje postove, koji obogacuju diskusiju na ovom Forumu.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked