14. kolo: Radnički Niš - Vojvodina 1:0 (1:0)
- churguzijanac
Re: 14. kolo: Radnicki Nis - Vojvodina, nedelja u 17h
Ne menja lale, igramo mocno, samo mi to ne vidimo 

Koja promaja na nasem delu terena. Samo je pitanje vremena kad ce nam dati za 2:0 

Kakvo sramotno sudjenje za ne poverovati! Kakav faul u napadu je sudio Trujicu nije normalno!
A ove Nislije smradovi mogu da nam se napuse, vazali ciganski. Nikad nisam imao lepo misljenje o Radnickom, uvek su se oni nesto busali protiv nas a sve u korist gazdi iz BG-a iz cije guzice im vire nogice. Sramota za taj klub koji su upravo ciganstine i unistile i dovele na ivicu egzistencije.
A ove Nislije smradovi mogu da nam se napuse, vazali ciganski. Nikad nisam imao lepo misljenje o Radnickom, uvek su se oni nesto busali protiv nas a sve u korist gazdi iz BG-a iz cije guzice im vire nogice. Sramota za taj klub koji su upravo ciganstine i unistile i dovele na ivicu egzistencije.
Delujemo kao neka od blizanackih filijala kada igraju protiv gazde, eto toliko smo losi u ovoj utakmici. Sudija je go**o, ali edan fudbalski potez nisam video od nasih igraca za evo vec 60 minuta!
Ovo je cisto Lalatovicu na dusu, i njegovim nalogodavcima!

Ovo je cisto Lalatovicu na dusu, i njegovim nalogodavcima!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Pa o tome sam ja vec pisao pre... i kada hvata loptu u ruke vraca se unazad do gol linije sto me uvek unervozi.gospodinFKV wrote: Pavkov se stusti ka golu, ovaj krece unazad, samo sto se do Novog Sada nije vratio, da tu saceka sut.
Inace napadace razumem,jer su verovatno procitali onaj transparent na tribini navijaca Radnickog

Menjaj Lalatovicu.
Daj trojicu svezih igraca, kako bi mogli da pritisnemo?
Ovako mozemo do sutra, gol dati necemo.
Daj trojicu svezih igraca, kako bi mogli da pritisnemo?
Ovako mozemo do sutra, gol dati necemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
A sta smo mi trenutno, kao neka opozicija?Stexman wrote:A ove Nislije smradovi mogu da nam se napuse, vazali ciganski

Ajmo Ascericu, vrati im za ovo skandiranje 

Ja jesam, a mislio sam na publiku ne na klub!gospodinFKV wrote:A sta smo mi trenutno, kao neka opozicija?Stexman wrote:A ove Nislije smradovi mogu da nam se napuse, vazali ciganski
- gospodinFKV
''Cuti, Trujo, igraj! To tako mora, rekao sam vam i pre utakmice da to tako mora!''
Tesko. Sledece dve igramo kuci pa onda skoro pa kuci, gostovanje u Palanci.Voja wrote:Bogme,Lalat na bod od otkaza
9 bodova za Lalatovu mirnu fotelju.
Nadam se da ovi "tvoji" nece bas toliko ga grizu

Kakva sansa. Idem da popijem apaurin
- naseljekolumbija
Nije mi palo na pamet da gledam 2.cin ove izrezirane predstave.
-
e neka i nismo za bolje. Najjadniji klub u ligi smo. Dno dna. Koga bre ovi zajebavaju?????????????Skup nizerazredno nezainteresovanih malih jajarica. MAJKU VAM VASU SVIMA