Da, lakat jeste visoko. Bilo kako bilo vasa pobeda je tu i ona je zasluzena to se ne dovodi vec u pitanje.
Liman, sto se tice tih koje si naveo da pokazuju onu stvar vasim navijacima upravo su to ti koji su se radovali kad se desilo ono sa bakljom i dosli su najvise zbog toga. To je bagra koja dolazi na zalost svih iskrenih lokalpatriota ali to je ogranizovana gomila budala i niko sa njima ne zeli da se kaci. A slusajte tek ovu bolest jedni su cigani drugi su grobari u toj grupi ali eto izgleda Vosu vise mrze nego jedni druge ili sto je jos verovatnije sladje im je da diraju vas jer ovde ipak nema Vojvodinasa u nekom broju a ovako ne zele da se kace medjusobno. Bez obzira na to dok sam ziv nastavicu borbu protiv sekte cz-pfc i cinjenice da ih svuda ima u ogromnom broju. Tek kad se po malim sredinama suzbije to bice lakse i vama verujte mi. Samo iz opstine BP kad vam Zvezda gostuje iz grada i nasih sela dodje desetine cigana, gde su druga mesta jos i zato ih bude onoliko koliko ih bude. Novi Sad navija za Vosu.
17. kolo: Bačka - VOJVODINA 0:1 (0:0)
- NapredBacka
Re: 17. kolo: Bačka - VOJVODINA, subota 26.11. u 13h
Региструјте се на форум навијача и симпатизер Бачке http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Турија улепша детаљ голманчине јуначине, попио је лакат пао као Саво Ковачевић на Сутјесци и овај га напуца у буљу, а не у леђа, онако подмукло да му је реп повредио и уђе лопта у гол...
Следећи кикс неће бити свиран, а ја се надам Перићу на голу, па нек се јебе Мехелен баш!
Следећи кикс неће бити свиран, а ја се надам Перићу на голу, па нек се јебе Мехелен баш!
Druze to nije faul to je prekrsaj za zuti karton.NapredBacka wrote:Ovde se vidi jos bolje iz odlicnog kadra. Golman je naleteo na igraca koji je bio okrenut ledjima i nije ni znao gde se Kordic nalazi tako da je gol ipak neopravdano ponisten iako sam u skracenom izvestaju mislio da je lakat u pitanju ali jok.
https://www.youtube.com/watch?v=pRbIwQmEj6I" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon ponistenog gola cuje se skandiranje Firme "Evo vam ku**c" pa ne znam zasto vam onda smetaju zvizduci jednog dela publike. Fudbal je to puno strasti i naboja nije ni normalno da bude kao u pozoristu. Doduse danas je BP publika do tog momenta bila kao u pozoristu nikad mrtvija publika, brojnost redovna nista posebno sve u svemu. Zaista ne vidim razlog za ljutnju s bilo koje strane.
Lakat u vugla je skoro uvek zuti karton
http://prntscr.com/dc731e" onclick="window.open(this.href);return false;

Turija wrote: PS
Vojo![]()

Vojo, sve si u pravu sto si napisao u postu.
A Zlicic me nervira samo nesto malo manje od Kordica, sto se igre i kikseva tice.
Mozda, kada bi bilo malo manje gela na
kosi, glava bi bila pametnija.
Koncentracija i kod jednog i drugog nula. Obojica, ala Stojke.
Teren: poravnata livada. Ne mogu da verujem. Da je bilo kise, kaljuga kao u Cacku.
A Zlicic me nervira samo nesto malo manje od Kordica, sto se igre i kikseva tice.
Mozda, kada bi bilo malo manje gela na
kosi, glava bi bila pametnija.
Koncentracija i kod jednog i drugog nula. Obojica, ala Stojke.
Teren: poravnata livada. Ne mogu da verujem. Da je bilo kise, kaljuga kao u Cacku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zlicic je klinja i to je jedini razlog zasto ga ne kritikujem (jos uvek), inace do sada bas nista nije pokazao... 

- Протомајстор
Морам да издвојим мишљење у односу на већину, гледао сам пренос, а на овим снимцима се не виде добро две ствари:
1. Зличић је учествовао у контри са Палочевићем, сјајно је одиграо дупли пас с њим и утрчавао према голу очекујући повратну. Међутим, Палочевић је одиграо према дрвету Ашћерићу који је дозволио да му противнички играч пре уклизи, уместо да то уради сам и покуша да је гурне до самог Зличића. Чиста је случајност што се лопта срећно одбила, од неспретног бека до њега, те је остао сам пред голманом.
2. У акцији код њиховог поништеног гола, Јованчић је прво одиграо левом руком (ненамерно) и скривио пенал, затим се лопта од те његове руке одбија до ноге њиховог нападача, који замахује такође левом руком, покушавајући да се окрене ка голу и лактом нокаутира Корду. У оба случаја није постојала намера.
Не разумем зашто се овде критикује Зличић, а рецимо хвали се Малбашић који осим што има снаге да трчи ко мува без главе три утакмице заредом, нема никакве додирне тачке са фудбалером. Човек игра на протекцију, чак је и до репке догурао, а најчешће је ,као јуче, најгори на терену. То ретко ко овде помиње. За разлику од њега Трујић и Палочевић, су у Воши сјајно напредовали и играју одлично, убрзали су игру и шутирају из свих позиција. Нажалост Трујић не може да игра на свој природној позицији јер је она резервисана за Малбашића.
1. Зличић је учествовао у контри са Палочевићем, сјајно је одиграо дупли пас с њим и утрчавао према голу очекујући повратну. Међутим, Палочевић је одиграо према дрвету Ашћерићу који је дозволио да му противнички играч пре уклизи, уместо да то уради сам и покуша да је гурне до самог Зличића. Чиста је случајност што се лопта срећно одбила, од неспретног бека до њега, те је остао сам пред голманом.
2. У акцији код њиховог поништеног гола, Јованчић је прво одиграо левом руком (ненамерно) и скривио пенал, затим се лопта од те његове руке одбија до ноге њиховог нападача, који замахује такође левом руком, покушавајући да се окрене ка голу и лактом нокаутира Корду. У оба случаја није постојала намера.
Не разумем зашто се овде критикује Зличић, а рецимо хвали се Малбашић који осим што има снаге да трчи ко мува без главе три утакмице заредом, нема никакве додирне тачке са фудбалером. Човек игра на протекцију, чак је и до репке догурао, а најчешће је ,као јуче, најгори на терену. То ретко ко овде помиње. За разлику од њега Трујић и Палочевић, су у Воши сјајно напредовали и играју одлично, убрзали су игру и шутирају из свих позиција. Нажалост Трујић не може да игра на свој природној позицији јер је она резервисана за Малбашића.
Игра је далеко од савршене, има превише рупа и видећемо како ће то изгледати у среду. Оно што је битно је да су три бода уписана, да је разбијен негативни низ у гостима и да смо направили добру увертиру за среду. Добра бројност и још бољи "дијалог" са домаћим квислинзима
Отварајте тему за гробље, и апел за клуб да што пре објаве информације за трибине и цене карата!

Отварајте тему за гробље, и апел за клуб да што пре објаве информације за трибине и цене карата!
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi ja bas bio siguran da je Jovancic igrao rukom, na obe kamere je okrenut ledjima i ne vidi se dobro. Govor tela navodi da je ili igrao rukom ili je bilo jako blizu igranja rukom. Ipak ne moze da ze tvrdi da jeste.Протомајстор wrote:
Sto se tice namere protivnickog igraca da napravi prekrsaj, kada se on dogodi u petercu nebitno je dal postoji namera ili ne jer onesposobljavanjem golmana direktno utices na igru i stices ne dozvoljenu prednost.
Za sredu,ja bih Trujica stavio na krilo ili cak odmorio i ubacio Babica od pocetka a Ascerica stavio na spicu od samog pocetka!
Banujte me molim vas 

Šta ti znaš! Tu je "Lale - majstor", koji će da nas "vodi do tituleernesto wrote:Za sredu,ja bih Trujica stavio na krilo ili cak odmorio i ubacio Babica od pocetka a Ascerica stavio na spicu od samog pocetka!

Btw. otvarajte temu za sreduuuuu!!!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Slazem se,otvarajte temu!Marcello wrote:Šta ti znaš! Tu je "Lale - majstor", koji će da nas "vodi do tituleernesto wrote:Za sredu,ja bih Trujica stavio na krilo ili cak odmorio i ubacio Babica od pocetka a Ascerica stavio na spicu od samog pocetka!![]()
Btw. otvarajte temu za sreduuuuu!!!
Banujte me molim vas