29. kolo: VOJVODINA - Radnički (Niš) 1:1 (1:1)
-
Re: 29. kolo: VOJVODINA - Radnički (Niš), nedelja u 17h
ludi Trujke usao u seriju .... a ovo danas kod gola zamalo da promasi kolko mi se cini?
Pogledao sam vise puta na snimku i moj utisak je da je ovaj isfolirao pad kod penala, a da je gol bio cist.
Kako god, voleo bih da su se tako nervirali i kada su promasivali sanse protiv zvezde, ovako malo gubi smisao, kao nije nam bitno da budemo prvi, ali se sada bas nerviramo.
Kako god, voleo bih da su se tako nervirali i kada su promasivali sanse protiv zvezde, ovako malo gubi smisao, kao nije nam bitno da budemo prvi, ali se sada bas nerviramo.
kod gola Malbasic je mozda cak i 2x igrao rukom.A sto se penala tice,to je malo nezgodno proceniti iz prostog razloga sto je Zvezda unela pometnju u standarde za sviranje penala. Recimo protiv nje se takav penal nikada ne bi svira,dok u njenu korist i manje sumnjiva situacija bi bila za penal,tako da ne znam sta bih rekaoSalvador wrote:Pogledao sam vise puta na snimku i moj utisak je da je ovaj isfolirao pad kod penala, a da je gol bio cist.

Re: 29. kolo: VOJVODINA - Radnički (Niš) 1:1 (1:1)
A niko nece da prokomentarise Puskarica ? On je taj koji je napravio prnal , pa ono promasivanje lopte glavom , rekao bih gotovo saginjanje i jos jedna bitna stvar , u vise trenutaka kad se branimo on ne drzi liniju vec se uvek bez gledanj ostalih saigraca povuce 2-3metra iza , na ovo sam posebno obratio paznju i to je nedopustivo...I to nije prvi put , vec ozbiljne greske ponavlja iz utakmice u utakmicu ...
Malo vam fali objektivnosti.
Penal je čista simulacija.
Filip možda jeste igrao rukom ali iz ugla kamere ja evo gledam osmi put i ne mogu da vidim ruku, a baš se trudim. Lopta ne menja pravac, nema neprirodnu putanju, ništa ne ukazuje na ruku...
Čista krađa, verovatno i najveća ove sezone.
Penal je čista simulacija.
Filip možda jeste igrao rukom ali iz ugla kamere ja evo gledam osmi put i ne mogu da vidim ruku, a baš se trudim. Lopta ne menja pravac, nema neprirodnu putanju, ništa ne ukazuje na ruku...
Čista krađa, verovatno i najveća ove sezone.
- Red Marquis
- Moderator
Ne bih rekao da je sudijska greška bila na kraju, ali penal za Radnički mi je u rangu onih koje padavičar Neymar dobija u Barsi.
Io odio Belgrado
Управо због овога је све некако потонуло. И још кад се додају скорашњи одласци из клуба па и они који се "најављују" долазимо до тога да не можемо скупити паре за форум.Salvador wrote: ovako malo gubi smisao