SK Brann... Ko zna, mozda nam je ovo i dobar zreb. Po meni dve totalne nepoznanice, tako da mozemo proci uz maksimalnu ozbiljnost.
Čisto iz radoznalosti, kada si poslednji put gledao nas?draganas wrote:Gledao sam par puta Slovake ( klađa ), ono je smehotres od ekipe, bez ikakvih problema bi trebalo da ih prođemo, nije mi jasno zasto bi se plasili ekipe i, Slovacke, pa nije ovde rec o ekonomiji vec o fudbalu, bez neke skromnosti 80-20 sanse za nas.
Bran je 50/50 problem je sto norvezanima traje sezona
Cesto smo znali bolje igrati na gostovanju nego na Karadjordju. Pocevsi jos od one tragedije sa Vaduzom.Rabba wrote:mislim da su u obe runde šanse oko 40:60, prvenstveno zbog gostujućih revanša.
Niko se ovde ne plasi protivnika,nego se plasimo da cemo tokom meca poznavati vise njihovih nego nasih igracadraganas wrote:Gledao sam par puta Slovake ( klađa ), ono je smehotres od ekipe, bez ikakvih problema bi trebalo da ih prođemo, nije mi jasno zasto bi se plasili ekipe i, Slovacke
ovde je sustina!Red Marquis wrote:I mi smo smehotres od ekipe.
Tako je i onaj Stabek prosle godine bio u ritmu, pa se dizala panika zbog toga, a oni ispali od onih Velsana Konaks ili kako već...lexa wrote:
Jedina mana sto se tice drugog pretkola. Norvesko prvenstvo je na polovini i oni su totalno u ritmu,
jos Brann jako dobro gura
Samo sto je Stabek bio pretposlednji na tabeli tada, a ovi su drugi. Mi ovakvi kakvi smo, a dolazimo iz najgore evropske lige, nemamo pravo da potcenimo nijednu ekipu iz Evrope sa kojom igramo.Koral wrote:Tako je i onaj Stabek prosle godine bio u ritmu, pa se dizala panika zbog toga, a oni ispali od onih Velsana Konaks ili kako već...lexa wrote:
Jedina mana sto se tice drugog pretkola. Norvesko prvenstvo je na polovini i oni su totalno u ritmu,
jos Brann jako dobro gura