Djumi, srecno u Zemunu!
Djumi, srecno u Zemunu!
Mislim da covek koji je Vojvodini zaista dosta dao i koji je postavio neke nove, avangardne standarde u pogledu odnosa prema navijacima (drugim recima, dao domaci zadatak svim kolegama), zasluzuje poseban topic ovde...
Pa, ajd, ako vec nismo mogli da te vidimo na klupi Voshe, da te dogodine vidimo u Novom Sadu, kao gostujuceg trenera u okviru duela u plejofu, Vosha - Zemun..Ili, ove godine, recimo u nekom polufinalu kupa,jel moze?
Pa, ajd, ako vec nismo mogli da te vidimo na klupi Voshe, da te dogodine vidimo u Novom Sadu, kao gostujuceg trenera u okviru duela u plejofu, Vosha - Zemun..Ili, ove godine, recimo u nekom polufinalu kupa,jel moze?
Re: Djumi, srecno u Zemunu!
Jako redak je slučaj da se bivšem treneru poželi uspeh u protivničkim taborima.Međutim, jako su retki i ljudi koji to zasluže.Milan Đuričić je, svakako, jedan od njih.Cika_toma wrote:Mislim da covek koji je Vojvodini zaista dosta dao i koji je postavio neke nove, avangardne standarde u pogledu odnosa prema navijacima (drugim recima, dao domaci zadatak svim kolegama), zasluzuje poseban topic ovde...
Najiskrenije želim Ti puno uspeha u Zemunu.Tu si, u komšiluku. Što bi se reklo: Zemun je naš( mada se malo žešće boksujemo s njima).Ko zna, možda se i to promeni?Zavisi koliko je TB autentična navijačka grupa, tj da li su Zemunci Sremci?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kako pada sneg u Zemunu? Nikako, ne sme!
Djumiju zelim puno srece i uspeha, pa da se sto kaze cika Toma dogodine sretnemo u najvisem rangu.
Nego, cini mi se da on polako postaje specijalista za vadjenje kestenja iz vatre i spasavanja brodova koje su svi pacovi napustili (znaci - sledeca stanica dno). I kad on preokrene trend i pocne da ide napred pacovi se vrate, smene ga i postave nekog od svojih da pobere lovorike. Iskreno se nadam da ce ovog puta biti drugacije i da ce Nas Trener (zauvek) Djumi dobiti svo priznanje koje zasluzuje.

Djumiju zelim puno srece i uspeha, pa da se sto kaze cika Toma dogodine sretnemo u najvisem rangu.
Nego, cini mi se da on polako postaje specijalista za vadjenje kestenja iz vatre i spasavanja brodova koje su svi pacovi napustili (znaci - sledeca stanica dno). I kad on preokrene trend i pocne da ide napred pacovi se vrate, smene ga i postave nekog od svojih da pobere lovorike. Iskreno se nadam da ce ovog puta biti drugacije i da ce Nas Trener (zauvek) Djumi dobiti svo priznanje koje zasluzuje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: Djumi, srecno u Zemunu!
Nema vise plejofa,igra se po trokruznom sistemu,ja mislim.Cika_toma wrote:Mislim da covek koji je Vojvodini zaista dosta dao i koji je postavio neke nove, avangardne standarde u pogledu odnosa prema navijacima (drugim recima, dao domaci zadatak svim kolegama), zasluzuje poseban topic ovde...
Djumi puno srece!!!
-
Bolje Zemunci, oni su igrali povremeno i prvu ligu SFRJ, nego razni Obilici, Sindjelici, Zeleznici, Bezanije i ostali tramvaj-ligasi sto su naprasno postali veliko mudo srpskog fudbala...marchegianni wrote:...ne moraju bas da se vrate u Superligu, previse je tih bg klubova.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Slobodno otvaraj, kad god osetiš potrebumihailov wrote:Nesto sto nema veze sa ovom temom,vreme je da se otvori topic za Zvezda-Vosa,pa nek otvori neko uticajniji(admin),ne ja

Niko ovde nije profesionalac, a možda i ne stigne na vreme to da uradi, zbog drugih obaveza.Uostalom, osnovna karakteristika Foruma je ravnopravnost njegovih članova.Zato, svaka pomoć je dobrodošla (Adminov i naš sat ne pokazuju isto vreme, pa moramo uzeti to u obzir

Pozdrav, obojici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov