"Beton" liga. Da ili ne...
Re: "Beton" liga. Da ili ne...
Jeste, on je kriv za sve! Dole Cvija! 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
47 postova i 43 glasača u ovakvoj temi
A svađamo se po forumu 

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mislim da je razlog sto je tako mali broj forumasa odgovorio na pitanje taj sto je pretesko za izricit odgovor da ili ne.
Evidentno je da je jasno sta ljudi misle i da bi platili i tako preveliku cenu, kada bi znali da pri povratku Vojvodine u super ligu se ponovo ne bi pojavio neko. A taj neko zavisi od okolnosti u kakvim ce biti drustvo, kroz godina x? Iz trenutne perspektive: neobecavajucim.
Koliko god izgleda losim da svi nasi klubovi ispadnu u prvim kolima iz Evrope, jako je dobro za ozdravljenje domaceg fudbala.
Evidentno je da je jasno sta ljudi misle i da bi platili i tako preveliku cenu, kada bi znali da pri povratku Vojvodine u super ligu se ponovo ne bi pojavio neko. A taj neko zavisi od okolnosti u kakvim ce biti drustvo, kroz godina x? Iz trenutne perspektive: neobecavajucim.
Koliko god izgleda losim da svi nasi klubovi ispadnu u prvim kolima iz Evrope, jako je dobro za ozdravljenje domaceg fudbala.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov