I.S. 2017/18: 3. kolo SLS: Vojvodina - Backa
I.S. 2017/18: 3. kolo SLS: Vojvodina - Backa
Trenutna tabela:
1. Bogdan Planić
1. Bogdan Planić 6
2. Filip Malbašić 4
3. Emil Rockov 4
4. Joseph Bempah 2
5. Marko Vukasović 2
6. Dženan Bureković 1
1. Bogdan Planić
1. Bogdan Planić 6
2. Filip Malbašić 4
3. Emil Rockov 4
4. Joseph Bempah 2
5. Marko Vukasović 2
6. Dženan Bureković 1
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: I.S. 2017/18: 3. kolo SLS: Vojvodina - Backa
1.Malbasic 3 boda - jeste da ga nigde nije bilo ceo mec,ali uradio je ono sto je u fudbalu najvaznije
2.Vukasovic 2 boda - dobar mec,prava radilica
3. Jovancic 1 bod - kao i Vukasovic,ali mislim da je malo vise gresio,pa zato bod manje.
3. Jovancic 1 bod - kao i Vukasovic,ali mislim da je malo vise gresio,pa zato bod manje.

3 - Vukasović
2 - Malbašić
1 - Bureković
2 - Malbašić
1 - Bureković
Malbasic 3
Jovancic 2
Mesarovic 1
Jovancic 2
Mesarovic 1
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Malbaša 3
Jovančić 2
Bureković 1
Jovančić 2
Bureković 1
Nije baš lako poređati, ali neka bude tako.Karlsson wrote:3 - Vukasović
2 - Malbašić
1 - Bureković
Vukasović- bio je po celom terenu u pravom trenutku i na pravom mestu. Odradio ogroman posao.
Malbašić- gol za pobedu.Večeras neprimetan, ali kad treba rešiti meč -taj je.
Bureković- veoma upotrebljivi i opasni centaršutevi u sprintu i na prekidu.
Pohvale i za Jovančića i mladog Mesarovića.
Za Zličića ne znam koliko treba utakmica, da ne bi spominjali onaj jedan gol na prvoj?
Polako se uklapa i Brazilac.
Šteta što Bempah pogodi samo spoljni deo mreže.Bio je dobar šut, ali za malo neprecizan.Igralo se više po levoj strani, pa je ostao slabo zapažen.
Planić i Rockov standardno i očekivano dobro.
I Nešković bi mogao dobijati i veću minutažu.Obavezno više od Zličića.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Neizlecivi
3 - Vukasović
2 - Malbašić
1 - Bureković
2 - Malbašić
1 - Bureković
- Pera Centar
3 boda Vukasovic
2 boda Malbasic
1 bod Burekovic
Owusu u prvom poluvremenu odlican, tako da mi nije bas najjasnije sto je zamenjen.
Zlicic uneo zivost i kreaciju, treba da pocinje utakmicu i morao bi da ima prednost nad Mesarevicem, jer je trenutno za dve klase bolji.
Oni sto pljuju Zlicica da neigra odbranu(nije njegov posao), on je kreaotor igre za kvarenje igre protivnika imamo Vukasovica.
2 boda Malbasic
1 bod Burekovic
Owusu u prvom poluvremenu odlican, tako da mi nije bas najjasnije sto je zamenjen.
Zlicic uneo zivost i kreaciju, treba da pocinje utakmicu i morao bi da ima prednost nad Mesarevicem, jer je trenutno za dve klase bolji.
Oni sto pljuju Zlicica da neigra odbranu(nije njegov posao), on je kreaotor igre za kvarenje igre protivnika imamo Vukasovica.
3-Malbašić ("umišljena zvezdica koja ne zaslužuje dres Vojvodine") Trenutno ubedljivo najbolji fudbaler kojeg imamo..... Ne još dugo....
2-Planić (sinoć smo ga poslednji put gledali u dresu Voše)
3-Vukasović (manjak ozbiljnog kvaliteta nadoknadi ogromnim trudom i požrtvovanjem)
Za g-dina Peru iz centra:
Uz dužno poštovanje, uopšte se ne slažem za Zličića. U ozbiljnom fudbalu ne postoji više podela na igrače koji kreiraju i koji kvare igru. U stvari postoji kod nas i zato smo tu gde jesmo.
Zličić toliko loše trči i igra odbranu da je to prosto nedopustivo. Kad vezni igrač ne povija svog igrača, svaka bolja ekipa nam u sekundi napravi višak i eto ih pred našim golom. A i ta kreacija o kojoj govoriš..... Ja je još uvek nisam video.... Voleo bih da grešim u vezi njega jer je naše dete i slaninar, ali ovo što trenutno igra nije ni za Kabel. Puno se već trenera promenilo i kod svakog je grejao klupu. Nije to slučajno.
2-Planić (sinoć smo ga poslednji put gledali u dresu Voše)
3-Vukasović (manjak ozbiljnog kvaliteta nadoknadi ogromnim trudom i požrtvovanjem)
Za g-dina Peru iz centra:
Uz dužno poštovanje, uopšte se ne slažem za Zličića. U ozbiljnom fudbalu ne postoji više podela na igrače koji kreiraju i koji kvare igru. U stvari postoji kod nas i zato smo tu gde jesmo.
Zličić toliko loše trči i igra odbranu da je to prosto nedopustivo. Kad vezni igrač ne povija svog igrača, svaka bolja ekipa nam u sekundi napravi višak i eto ih pred našim golom. A i ta kreacija o kojoj govoriš..... Ja je još uvek nisam video.... Voleo bih da grešim u vezi njega jer je naše dete i slaninar, ali ovo što trenutno igra nije ni za Kabel. Puno se već trenera promenilo i kod svakog je grejao klupu. Nije to slučajno.
Subotic - 3 boda- potez pustanja lopte kroz noge I asistencija Malbasicu za pobedonosni gol od mene dovoljno za 3 boda
Vukasovic - 2 boda - protiv Slovaka je bio nekako neprimetan, sada deluje da se vraca
Malbasic - 1 bod - gol
Vukasovic - 2 boda - protiv Slovaka je bio nekako neprimetan, sada deluje da se vraca
Malbasic - 1 bod - gol
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- novosadjanin
Malbasic 3
Alves 2
Vukasovic 1
Alves 2
Vukasovic 1
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Malbasic 3
Vukasovic 2
Mesarovic 1
Vukasovic 2
Mesarovic 1
3 Malbasic - (i pored onog ucutkivanja istoka najbolje odigrao, izvlacio se na polovinu da kreira napad itd)
2 Vukas - ore teren
1 Burek - cini mi se ofanzivniji od Antica
2 Vukas - ore teren
1 Burek - cini mi se ofanzivniji od Antica
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
- Grof Žekula
- Administrator
+1Voja wrote:1.Malbasic 3 boda - jeste da ga nigde nije bilo ceo mec,ali uradio je ono sto je u fudbalu najvaznije