6. kolo: Javor - VOJVODINA 0:1 (0:0)
- gospodinFKV
Re: Javor - VOJVODINA, subota u 20h
Retko tvrda ekipa.
Pobedili smo ih 11 puta, 8 puta odigrali nereseno i praznih saka ostali 5 puta.
Osim dve pobede od 4:0 (jednom prosle sezone i jednom u sezoni 2012/13), dvaput smo ih savladali sa 2:0, i cak sedam puta minimalnim rezultatom
Zanimljivo, i pored cinjenice da utakmice s njima vaze za prilicno tvrde, samo dvaput smo mec zavrsili 0:0 (jednom u sezoni 2008/09, i jednom 2011/12). Na 24 utakmice palo je 46 pogodaka, a kao gosti smo tamo slavili svega tri puta (1:0 u sezoni 2010/11, 4:0 u sezoni 2012/13 i 1:0 u sezoni 2015/16). Da nam gostovanje u Ivanjici ne lezi, govori i cinjenica da smo 4 od 5 poraza od Javora doziveli na gostovanju.
Dakle, jedno od onih gostovanja sto se pregrme, i dolazi u vrlo nezgodnom trenutku. Vozdovac ih je jedva slomio. Patnja continues...
Pobedili smo ih 11 puta, 8 puta odigrali nereseno i praznih saka ostali 5 puta.
Osim dve pobede od 4:0 (jednom prosle sezone i jednom u sezoni 2012/13), dvaput smo ih savladali sa 2:0, i cak sedam puta minimalnim rezultatom
Zanimljivo, i pored cinjenice da utakmice s njima vaze za prilicno tvrde, samo dvaput smo mec zavrsili 0:0 (jednom u sezoni 2008/09, i jednom 2011/12). Na 24 utakmice palo je 46 pogodaka, a kao gosti smo tamo slavili svega tri puta (1:0 u sezoni 2010/11, 4:0 u sezoni 2012/13 i 1:0 u sezoni 2015/16). Da nam gostovanje u Ivanjici ne lezi, govori i cinjenica da smo 4 od 5 poraza od Javora doziveli na gostovanju.
Dakle, jedno od onih gostovanja sto se pregrme, i dolazi u vrlo nezgodnom trenutku. Vozdovac ih je jedva slomio. Patnja continues...

- novosadjanin
Ocekujem Pipera ili Bojana Nikolica.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Jesam li ja to utripovao da su na areni rekli da ce prenositi ovu utakmicu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Spartak - Vozdovac se najavljuje kao prenos, barem prema njihovom sajtuTurija wrote:Jesam li ja to utripovao da su na areni rekli da ce prenositi ovu utakmicu?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Posle onog naseg izdanja protiv crnog blizanca i rezultata Vozdovca i ja bih promenio semu prenosa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
...sledi sudijska odmazda. Mozda ne bas odmah, ali cim se malko podignemo bice po usima
Нисам стигао да напишем на теми о утакмици Воша-партизан,па ако могу овде.
Нема пуно шта да се напише,Воша катастрофална,нису успијели озбиљније да запријете,Муслин је ја се надам видио ко треба да стоји на голу Србије
Нема пуно шта да се напише,Воша катастрофална,нису успијели озбиљније да запријете,Муслин је ја се надам видио ко треба да стоји на голу Србије

После одбране оног зицера у 90 минуту против Видеотона, онај је зацементирао гол репке још пет година минимум.Борчевац wrote:Нисам стигао да напишем на теми о утакмици Воша-партизан,па ако могу овде.
Ко нас јебе.
Водимо 6:0 против Велса ономад, једино ја вичем са запада да уведе Бркића пред његовом публиком.
"Његову" публику заболе.
Водимо 6:0 против Велса ономад, једино ја вичем са запада да уведе Бркића пред његовом публиком.
"Његову" публику заболе.
- Neizlecivi
Sta to danas sprecava ArenaSport da odradi prenos drugih utakmica, kada su im tekme miljenika otkazane?
Sprecava ih to, sto ih ostali klubovi ne zanimaju i nece da se cimaju.Neizlecivi wrote:Sta to danas sprecava ArenaSport da odradi prenos drugih utakmica, kada su im tekme miljenika otkazane?
I ovako tu jednu utakmicu prenose reda radi, da ne bude bas providno da ih samo blizanci interesuju.
A sta sprecava RTV da prenosi Vosu, bar na utakmicama u Novom Sadu, ako nece da se cimaju do Ivanjice?
Ili da recimo prenose Backu iz B Palanke?
Lencuge i navijaci dva blizanca.
РТВ је преносио Вошу, Спартак... пре коју сезону, шта се десило?