Не навијам ја за Војводину због њених успеха, нема то везе са тим, ствар је ту много дубља и јача!
Али шта је ово говедо говорило из ложе? Покушавам да из разних снимака дешифрујем шта хоће и не иде ми?
Nisi u toku. Real burazeru, ne Barsa.Del_Boske wrote:
И за Барселону ћу да навијам, и Манчестер Јунајтед, они су најбољи.
https://www.youtube.com/watch?v=qmyx7FijNIg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pisah vec na temi 'Uprava', negde sam naleteo da je rekao da ce podneti kompletna uprava ostavke danas.recni galeb wrote:Али шта је ово говедо говорило из ложе? Покушавам да из разних снимака дешифрујем шта хоће и не иде ми?
За мене је ово првенство било завршено још током зимске паузе у прошлој сезони, нисам хтео да се хвалим али сад морам, све сам вас зајебо.recni galeb wrote:За мене је првенство било завршено још на самом почетку! Оно куп је ипак наш!![]()
Јел прецедник нешто рекао? Није? Дакле...borrissey wrote:Nisi u toku. Real burazeru, ne Barsa.Del_Boske wrote:
И за Барселону ћу да навијам, и Манчестер Јунајтед, они су најбољи.
https://www.youtube.com/watch?v=qmyx7FijNIg" onclick="window.open(this.href);return false;
Дао и неки сат или после намиривања стоке крупног и ситног зуба?gospodinFKV wrote:Pisah vec na temi 'Uprava', negde sam naleteo da je rekao da ce podneti kompletna uprava ostavke danas.recni galeb wrote:Али шта је ово говедо говорило из ложе? Покушавам да из разних снимака дешифрујем шта хоће и не иде ми?
Ako lazu mene, i ja lazem vas
Мислим да је у питању бунт играча, и не замерам им уопште.Вероватно нису видели цвоњка месецима, а ко зна какве им све ствари _____ не говори у свлачионици, _______Minja wrote:До сада нисмо добили никакву анализу шта се то догодило на овој утакмици. Реално, ми смо стојали цело друго полувреме. Да је утакмица потрајала још 15 минута, а да нас Спартак није онако понижавајуће сажаљевао, примили би још 3-4 гола.
Нико ме неће убедити да је ово реалан квалитет нашег тима. Овако играју играчи којима је доста свега, или играчи који су нечим незадовољни.
Немојте да омаловажавате и вређате играче. Хвала им што уопште хоће да играју за нас.