Da li sam u pravu? Pa verovatno nisam, ali eto, ovo je bar jedan predlog, da ga tako nazovem...
To bi trebala da bude generalna ideja, da ne zivimo u septickoj jami, ali i pored toga ima par problema:Rabba wrote:...
Ne mora se ceo dug vratiti za 5 godina, nije problem, ali barem da smo za 5 godina na nekom putu... Da se dug smanji za 4-5 miliona za 5 godina, pa već je nemerljivo bolje. Što se tiče prodaje, prodaju se mladi igrači, tek izašli iz škole. Za dečka od 18-19 godina, 500k bi mogla da bude sasvim dostižna cena i bez evrope, ako je selekcija u mlađim kategorijama bila odgovarajuća... Čak treba Evropu postaviti kao uspeh, a ne kao moranje, u tom periodu. Nek taj period bude i 10 godina. Uostalom, postavi se u situaciju kupca na tržištu. Na primer, ukinemo u19 selekciju u klubu(fiktivno), i momci koji su izlazna generacija (ove sezone 1999. godište), budu prekomandovani u prvi tim. Za dve godine imaš 19ogodišnjaka sa dve seniorske sezone u nogama kroz 50ak utakmica. Mislim da bi ti takav igrač itekako bio zanimljiv...gospodinFKV wrote:...
Videcemo koga cete sad odabrati...Davidov wrote:На питање да ли је било разговора са потенцијалним спасиоцима клуба, било из државних институција или приватних фирми, Давидов је рекао:
„Било је неких разговора, али не и конкретних резултата. Очекујем да ће се наредних дана разговори интензивирати, па видећемо какве ће одлуке донети Скупштина.”
Mozda su njegove menice vrednosti 4 miliona, pa ako je on u klubu dug je 3 a ako nije onda 7- U situaciji kada se iznose neistine i paušalne, ali ne i potkrepljene, ocene o nezadovoljstvu u klubu, ne želim da učestvujem. Recimo, nije tačno da klub duguje sedam i po miliona evra, već je dug tri i po miliona evra. Ako mi Skupština dozvoli da predočim sve što se dešavalo u prethodnih osam meseci, koliko sam u klubu, prisustvovaću sednici - istakao je Vuković
Ovo je misao o kojoj u poslednjih par dana razmišljam kad god pročitam neku vest da su nam uzeli bus... Jbt mislim da nismo bili svesni da smo u jednom momentu imali : SERGEJA, VANJU, MIJATA, BABIĆA, ĆOMIJA, RADOJU, POLETANOVIĆA, PANKOVAgospodinFKV wrote:S tim se slazem.
Videli smo 2014. kako to izgleda kad prekomandujes par klinaca koji godinama zajedno igraju. Urinirali su po svima.
Ima ovde bezbroj dobrih ideja, ali je situacija u klubu i oko njega (a i u drzavi generalno) takva da se ne moze disati od krimosa. Svaka zdrava prica je osudjena na propast u startu.
Pa da. To je manje-vise javna tajna.Milan wrote:Skoro mi je neko pricao zbog cega je dug stalno 7 miliona, a zapravo je nekoliko miliona manji. Poenta je da svima kazes kako je veci od stvarnog i onda imas toliko prostora da za vreme svog mandata stavis sebi u dzep...
Званични сајт Клуба wrote:ZAKAZANA SEDNICA SKUPŠTINE
Vanredna sednica Skupštine fudbalskog kluba Vojvodine održaće se u petak u media centru FC “Vujadin Boškov”.
Vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina, zakazana povodom nedavne ostavke predsednika Nadzornog odbora kluba Dragoslava Vukovića, održaće se u petak, osmog septembra, u media centru FC “Vujadin Boškov” u Veterniku.
Početak sednice zakazan je za 19 časova, a osim glasanja o ostavci predsednika Nadzornog odbora, članovi Skupštine imaće priliku da diskutuju i o drugim temama u vezi sa aktuelnim trenutkom FK Vojvodina.