Seva njima za tebe i tvoj glas.Nas koji tako razmisljamo ima toliko da smo na nivou statisticke greske.Turija wrote:Domaca liga nema nikakvog smisla. Drzava ubacuje decenijama milione evra u dva kluba, a ostale ostavlja da se pate da prezive, bez dinara dotacije.
Cemu tv prenosi blizanaca, cemu takmicenje, kada je samo pitanje da li ce blizanci dati gol u 5, 15 ili najkasnije 20om minutu? Koga takve utakmice zanimaju? Kome trebaju? Cilj je samo da sramote druge klubove i da se tv komentatori dovode u ekstazu pri datim blizanackim golovima slabasnim protivnicima.
Osakatis sve klubove i onda se izivljavas u utakmicama protiv invalida verbalno i stvarno.
Sramota od svih fudbalskih i drzavnih institucija, njihovih funkcionera i satrapa u ostalim organizacijama.
Ovakva liga je velika sramota za fss.
Super Liga - sezona 2024/25
- churguzijanac
Re: Super Liga - sezona 2017/18
Пенал за Раднички у 4-ом минуту. Тај клубић баш почиње да ми бива невероватно одвратан.
Pavkov ce biti prvi strelac ligeДушан wrote:Пенал за Раднички у 4-ом минуту. Тај клубић баш почиње да ми бива невероватно одвратан.

Džaba im.... 
A naš naredni takmac Munze popi šesticu....

A naš naredni takmac Munze popi šesticu....

И Вождовац и Спартак би се боље показали у лиги европе од Радничког. И није ми јасно што се гурају, кад им је екипа смехотрес.
Gledam na rezultatima 0-0 96' Napredak-czv, i govorim u sebi, nece opet valjda ona stara, igra se dok ne da blizanac gol, kad ono Napredak ga daje u 97' 

- Pera Centar
Neki nasi clanovi uprave su veoma tuzni zbog ovog.newnowapv wrote:Gledam na rezultatima 0-0 96' Napredak-czv, i govorim u sebi, nece opet valjda ona stara, igra se dok ne da blizanac gol, kad ono Napredak ga daje u 97'
U pravu bio Vukovic. 7 minuta produzetka, ali im se obilo o glavu.
Napravili ste vi ovde od zvezde Real iz Madrida. Imaju solidan tim, kondiciono veoma spreman, ali imali su i mnogo srece, od zreba, pa na samim utakmicama.
Napredak ih je trkacki ispratio, a Kosanovic namestio na terenu i prvi poraz.
Sad ce i drugi - uskoro.
Napravili ste vi ovde od zvezde Real iz Madrida. Imaju solidan tim, kondiciono veoma spreman, ali imali su i mnogo srece, od zreba, pa na samim utakmicama.
Napredak ih je trkacki ispratio, a Kosanovic namestio na terenu i prvi poraz.
Sad ce i drugi - uskoro.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jel to matori Kosan upravo odučio nabeđene cigane od fudbala?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Партизан не може да пређе центар друго полувреме Чука га опасно стиснуо.
Sutra će svi sportski mediji da tuguju nad blizanačkim nepobeđivanjem i "otkidanjem" i "gubljenjem" bodova.... 

Danasnji rezultati su nam legli ko budali samar 

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Blizanci su pa su blizanci jbg.... 

-
Kosan ih odvali s kim stigne.Borac,Pazar,Napredak,jedino ga sa Radnikom sudije unakazile.
- churguzijanac
Sutra ima da se kleci na kukuruzu
Ala volem sto ih nevolem
Inace ne mislim da je Mazic navlacio, osim malo neobicno dugog produzetka, sudjenje je bilo ok, bar tih zadnjih 30-ak minuta koje sam gledao.

Inace ne mislim da je Mazic navlacio, osim malo neobicno dugog produzetka, sudjenje je bilo ok, bar tih zadnjih 30-ak minuta koje sam gledao.