Eze 3 - bilo ga svuda na terenu, mnogo se trudio
Zlicic 2 - za golcinu, ali mora to jos bolje!
Mogli 1 - standardno dobar na boku, plus jos mnogo puta zatvarao kada stoperi zabrljaju
3 boda Zlicic - za gol koji je prelomio utakmicu u nasu korist
2 boda Eze - gol+jedina opasnost u ofanzivi sto se tice ove ekipe
1 bod Jovanca - odigrao kapitenski, bori se kao lav za svaku loptu i skoro uvek je iscupa nekako
Antic me je kupio onim klizecim i odlicnim centarsutom kao i standardnom borbenoscu ali ovaj put ostaje bez bodova.
1. Jovancic 3 boda - od kako je dosao u Vosu iz meca u mec sve bolji,nekako mi se cini da je sad vec dostigao svoj limit,da dalje ne moze,ali i kao takav jos uvek motor ove ekipe i njegova snaga.
2.Eze 2 boda - radilica/zujalica,kod gola se vidi taj instikt,cim je osetio da mozemo doci do lopte odmah je potrcao ka napred da isprati akciju.Realno u 90% takvih situacija vidim centarfora koji je ledjima okrenut golmanu nezainteresovano koraca ka centru.Mada iskreno,nisam mu dao 3 boda jer mislim da mora jos bolje da odigra utakmicu,predispozicije ima
3.Radovanovic 1 bod - zbog onog uklizavanja i izliva emocija,to se trazi od igraca koji nose dres Vojvodine
Antic prvo poluvreme dobar,Mogli standardno,Vukasovic daje svoj maksimum,a to svaki trener ceni... ostali ispod ocekivanja
3-Зличић (Преломио утакмицу са голом.Одлично се борио и у пољу,имао неколико добрих додавања.Мало покварио утисак код другог гола јер је морао он да постигне гол.Све у свему драго ми је да коначно има шансу да покаже да је годинама уназад неоправдано био у сенци много лошијих играча)
2-Езе (Оправдао очекивања,постигао гол и имао неколико лепих продора)
1-Радовановић(Био сигуран целу утакмицу а на крају ихтервенцијом спасио чист гол када су два играча Вождовца била пред нашим голом)
Igraci koji su odlucili (potezom) pobednika u ovoj utakmici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov