31. kolo: Napredak - VOJVODINA 1:0 (0:0)
- Grof Žekula
- Administrator
31. kolo: Napredak - VOJVODINA 1:0 (0:0)
У недељу од 16 часова, нови тренер Војводине извешће тим у првом колу борбе (ако то већ није одлучено) за Европу на стадиону у Крушевцу. Домаћи Напредак, са бодом испред нас, дочекаће Новосађане уз пренос на АРЕНАСПОРТ 1 каналу.
Победнички деби Веселиновића води нас сигурно испред "чарапана" у тој трци. Да ли смо кадри да "исправимо" пораз од пре нешто више од месец дана на истом месту, видећемо у недељу. За то нам, поред новине на клупи, требају новине у тиму и у игри нарочито.
Нико нам не даје неке посебне шансе у овом трећем кругу лоптања. Нека то буде наш највећи адут!
Победнички деби Веселиновића води нас сигурно испред "чарапана" у тој трци. Да ли смо кадри да "исправимо" пораз од пре нешто више од месец дана на истом месту, видећемо у недељу. За то нам, поред новине на клупи, требају новине у тиму и у игри нарочито.
Нико нам не даје неке посебне шансе у овом трећем кругу лоптања. Нека то буде наш највећи адут!
Re: 31. kolo: Napredak - VOJVODINA, nedelja 16h (TV)
Baš me hvata euforija pred ovu važnu utakmicu. Ako ovo dobijemo, izbacili smo već jednog konkurenta iz trke, ako bude nerešeno i to je sjajan uspeh, a ako izgubimo - sasvim smo izgubili. Tu bi nam bio kraj već na samom početku.
Sad nam treba potpuna mobilizacija svih snaga, sve podrške i sve sloge. To treba jasno da osete u vazduhu "Boškova" i igrači i njihov novi šef, i kuvarica i onaj što šiša travu!
Sad nam treba potpuna mobilizacija svih snaga, sve podrške i sve sloge. To treba jasno da osete u vazduhu "Boškova" i igrači i njihov novi šef, i kuvarica i onaj što šiša travu!
Treba napomenuti da ćemo zbog kartona igrati bez Vukasovića(osmi žuti) i Moglija(četvrti žuti).
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Po meni dva plusa!Rabba wrote:Treba napomenuti da ćemo zbog kartona igrati bez Vukasovića(osmi žuti) i Moglija(četvrti žuti).
Da veselinovic i Lazarevic dobiju sansu!
Banujte me molim vas 

- gospodinFKV
Nazalost, mislim da ce pre biti kombinacija sa Putincaninom na beku i Sanicaninom na stoperu, al dobro. I ja se nadam drugacijoj odluci.ernesto wrote:Po meni dva plusa!Rabba wrote:Treba napomenuti da ćemo zbog kartona igrati bez Vukasovića(osmi žuti) i Moglija(četvrti žuti).
Da veselinovic i Lazarevic dobiju sansu!
- naseljekolumbija
Ма само фали да и овај гура Саничанина! Човек се губи на терену...
- novosadjanin
Rockov, Antic, Veselinovic, Radovanovic, Lazarevic, Jovancic, Putincanin, Subotic (Mesarovic), Arsic, Zlicic, Eze 

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Gledam im ekipu , i u prvi plan iskace Vukanovic , levo krilo , vrednost oko 1mil. eura, duplo vise od njihovog prvog sledeceg.Zanimljivo rodjen u Novom Sadu, igrao za Čsk i Bačku.Pretpostavljam da ga je Ivanovic skautirao.
Neko, nesto vise da nam kaze o igracu?
Neko, nesto vise da nam kaze o igracu?
Gledam i ja sastave obe ekipe, ali mi nekako najviše bode oči ime kadije obradovića.
DAJ GOL!!!
- Schteph_F89
Ako neko nadje posten link neka se neustrucava da ga podeli. Poslednje vreme su sasekli dosta free streamova.
Sto se utakmice tice, ocekujem samo da sudije ne odluce pobednika, al bojim se da su mi ocekivanja prevelika.
Sto se utakmice tice, ocekujem samo da sudije ne odluce pobednika, al bojim se da su mi ocekivanja prevelika.
Ova velika neizvesnost oko plasmana za Evropu, podize nam interesovanje i adrenalin - sto je dobro za Vosu i navijace.
Bilo bi sjajno da pobedimo danas, ali mislim da nas i remi drzi u trci.
Bilo bi sjajno da pobedimo danas, ali mislim da nas i remi drzi u trci.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Treba da dobijemo.Vreme je da dobijemo jednu vaznu utakmicu.
Kvota na nas 4,30! Ko da smo Tatra iz Kisača, jbt!!! 

Па одиграш двојку и нема бригеDragojlo wrote:Kvota na nas 4,30! Ko da smo Tatra iz Kisača, jbt!!!

Sajt superlige veli:
Rockov - Antić, Radovanović, Veselinović, Lazarević - Jovančić, Putinčanin - Kalezić, Zličić, Arsić - Eze.
Izmene:
Ilić, Saničanin, Cebara, Mesarović, Subotić, Avramovski, Mihajlović.
Rockov - Antić, Radovanović, Veselinović, Lazarević - Jovančić, Putinčanin - Kalezić, Zličić, Arsić - Eze.
Izmene:
Ilić, Saničanin, Cebara, Mesarović, Subotić, Avramovski, Mihajlović.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!