Čovek je ironičan,ali neki potezi naših igrača potvrđuju da je ovo rađeno u dogovru sa njima.Izgubiti 5:0 dva puta u sezoni je takva sramota koja se neće skoro isprati.Takve ekipa je Vojvodina znala tući recimo sa Šaulom u Nišu 5:1 a u Novom Sadu da ne pričam,takođe i Napredak.Recimo ovo,al tad smo imali tim i školovane fudbalere.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=oo1UllYGqSk[/video]
35. kolo: Radnički - VOJVODINA 5:0 (1:0)
Re: 35. kolo: Radnički - VOJVODINA, subota 18h
Leptejebo, da se tabela nije prepolovila, mi bi sad strepeli za opstanak!!!Tamo samo 3 kluba imaju manje od 25 bodova, koliko i mi imamo!! 

Ne moze se vas to porediti... tamo su neuporedivo lakse utakmice. Da smo u play out-u, sigurno bismo uzeli vise od 3 boda, koliko smo uzeli za sada u play of-u.Dragojlo wrote:Leptejebo, da se tabela nije prepolovila, mi bi sad strepeli za opstanak!!!Tamo samo 3 kluba imaju manje od 25 bodova, koliko i mi imamo!!
Ne bismo se borili za opstanak, ali verovatno ne bismo bili ni osmi... uzimajuci u obzir kako nas je zemun rezbio u sred NS.
Minja wrote:Pre par dana sretoh jednog poznanika sa tribine, i krene neprijatan razgovor koji se zavrsi sa recenicom: Da, to smo mi Slaninari, zato nam tamo i ide.
Mogu samo da se nadovezem, da to jesno mi koji necemo da budemo deo ovoga svega, a ovo ste vi, prijatelju moj, i bicete to do kraja svojih zivota, jer za drugo ni niste. Ako je ovo to za sta se "borite", mogu samo da Vam svima iskazem svoj prezir.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Znam, ali najgore je što smo protiv tog "donjeg doma" uzeli više bodova u gostima nego na Karađorđu!N13 wrote:Ne moze se vas to porediti... tamo su neuporedivo lakse utakmice. Da smo u play out-u, sigurno bismo uzeli vise od 3 boda, koliko smo uzeli za sada u play of-u.Dragojlo wrote:Leptejebo, da se tabela nije prepolovila, mi bi sad strepeli za opstanak!!!Tamo samo 3 kluba imaju manje od 25 bodova, koliko i mi imamo!!
Ne bismo se borili za opstanak, ali verovatno ne bismo bili ni osmi... uzimajuci u obzir kako nas je zemun rezbio u sred NS.

Već tad nam je liga uveliko bila kesa - pukla, a u odnosu na istu u 21. veku, opet deluje svemirski.slanina wrote:Čovek je ironičan,ali neki potezi naših igrača potvrđuju da je ovo rađeno u dogovru sa njima.Izgubiti 5:0 dva puta u sezoni je takva sramota koja se neće skoro isprati.Takve ekipa je Vojvodina znala tući recimo sa Šaulom u Nišu 5:1 a u Novom Sadu da ne pričam,takođe i Napredak.Recimo ovo,al tad smo imali tim i školovane fudbalere.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=oo1UllYGqSk[/video]
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Taj nas tim iz '93-'94 je pojam pojmova za danasnji fudbal u Smesnoj Ligi Srbije. Ko Barsu da gledas.Rivelinjo wrote:Već tad nam je liga uveliko bila kesa - pukla, a u odnosu na istu u 21. veku, opet deluje svemirski.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
To i kažem - a objektivno jeste bio ispodprosečan, spram lige i timova pre rata i sranja.Radoye wrote:Taj nas tim iz '93-'94 je pojam pojmova za danasnji fudbal u Smesnoj Ligi Srbije. Ko Barsu da gledas.Rivelinjo wrote:Već tad nam je liga uveliko bila kesa - pukla, a u odnosu na istu u 21. veku, opet deluje svemirski.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Pa ne znam bas, liga jeste u to vreme bila slabija nego u SFRJ (a kako i ne bi) ali ja bih rekao da je ova generacija Vose sa Saulom, Kocicem, Govedaricom, V. Mihajlovicem, Jezdimirovicem itd bila skoro pa isto jaka kao i ona sto je uzela drugu titulu. Slabija je mozda za Sestica koji je stvarno bio vanserijsri fudbaler ne samo u ovim nasim okvirima nego i sire.Rivelinjo wrote:To i kažem - a objektivno jeste bio ispodprosečan, spram lige i timova pre rata i sranja.Radoye wrote:Taj nas tim iz '93-'94 je pojam pojmova za danasnji fudbal u Smesnoj Ligi Srbije. Ko Barsu da gledas.Rivelinjo wrote:Već tad nam je liga uveliko bila kesa - pukla, a u odnosu na istu u 21. veku, opet deluje svemirski.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!