10. kolo: Borac (Cacak)-Vojvodina 2:4
Razumem ja tebe Turija i imao bih ja svasta nesto jos da napisem u vezi utakmice i okoline u kojoj se igrala ali meni nije cilj da pisem o drugima nego o nama.Ovo kazem jer mi se cini da stalno nesto uporedjujes nas sa nekima koji nisu u nasoj klasi.Mi netreba da gradimo nasu velicinu ili da je srozavamo stim pominjuci druge,uporedjivajuci se sa drugima i hvaliti nas zbog toga sto nismo toliko losi kao neki drugi.Mi treba da gledamo nas i samo nas.Nikada se ne treb aporediti sa slabijim,losijim vec sa boljim i sposobnijim,samo tako ces ici napred.A da budemo bezobrazni,prljavi,lajavi,kradljivi,lazljivi nije za nas,nismo mi takvi a da se pretvaramo provalice nas odmah jer mi to neznamo da radimo
A, ni mutavi, da kažemo samo ono što jeste, jer biće: ,,ćuti, ni za di si nisi,, i uvek na repu.max wrote:.A da budemo bezobrazni,prljavi,lajavi,kradljivi,lazljivi nije za nas,
Slažeš se

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov