Hvala.
Dakle, sto se sastava tice - ne gresi Predojevic
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1:5. Nekom i mi da damo petardu.
E Vojo, da si sad igrao dvojku
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mene zanima da li neko zna zasto je Lalatovic podneo ostavku kod njih kolo pre kraja prvenstva?
Ne teoretisem o zaveri ali je to prilicno lose i jajarski i od njega kao trenera koji skida sa sebe odgovornost jer su oni mogli, teoretski naravno, do evrope u poslednjem kolu.
Uz ono sto je poznato da je okej motivator, meni se ipak cini i da on zapali uvek kada je negde zategnuto.
Ajde da ne gusim sad temu, cestitke igracima koji su danas zabili. Pa da se zaboravi ova sezona sto pre.
N13 wrote:
U svakom slucaju, zavrsavamo sezonu sa negativnom gol razlikom (pitanje je samo koliki ce taj minus biti). Velika sramota i sezona za zaborav.
Igraci procitali moj post, pa odlucili da mi zacepe usta