Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote:Crnogorci imaju potencijalna pojačanja za nas. Nedelju dana stara vest, pa da vidimo

https://cg-fudbal.com/dva-fudbalera-sut ... vojvodine/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stefana Denkovica pamtim samo kao jednog sto je stigao u onom buljuku Kezmanovih kombinacija. Decko je odigrao presmesno malo i otisao na polusezoni. Protiv Serifa u Tiraspolju je igrao nekih 20ak minuta i, ako se ne varam, bio zasluzan za taj gol sto smo dali. Odigrao je veci deo utakmica ove sezone, ekipa je uzela titulu. Crnogorska liga je blagi uzas, ali je sampion ipak sampion. Ako smo dovodili igrace iz ekipe koja je bila poslednja, a od toga jedan pokazao talenta na kasicicu, ne treba da budemo gadljivi na clana sampionske ekipe.

Ovaj drugi je klinac iz omladinskog pogona. Ako vec zavirujemo u CG, treba probati zaje*at partizan i dovesti Krstovica. Decko je '00 godiste, ubija!

Sto se odlazaka tice, mislim da ne bi bilo lose da iskoristimo to sto je Antic trenutno u usponu na trzistu. Rekao bih da je u samom zenitu, i da cemo sad za njega moci da dobijemo 600-700k. Ako predje 25. godinu u ovoj ligi, tesko ce bilo ko iskesirati i ovoliko...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

25 utakmica, 5 golova, nije mi to neki učinak, makar i u šampionskoj ekipi. Na poziciji koja nam je izuzetno osetljiva. Ne deluje mi to kao ozbiljna strategija.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

gospodinFKV wrote:
Sto se odlazaka tice, mislim da ne bi bilo lose da iskoristimo to sto je Antic trenutno u usponu na trzistu. Rekao bih da je u samom zenitu, i da cemo sad za njega moci da dobijemo 600-700k. Ako predje 25. godinu u ovoj ligi, tesko ce bilo ko iskesirati i ovoliko...

O kom Anticu pricas?
POŠTO OBRAZ ???!!!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Pa valjda o levom beku? :mrgreen:
Mada ne znam odakle mu ovih 600,700k, kad njega niko ni za dzabe nece.
srkins

Post by srkins »

Luka Lukovic ide u Belgiju u Muskron
Mi imamo zabranu registracije novih igraca zbog dugova prema bivsim igracima
I navodno nam dolazi jedan igrac iz Beceja
Karlsson

Post by Karlsson »

Blizanci su već doveli neke igrače. Znaju ko će im doći i ko će im otići.

A mi nedeljama unazad samo pričamo o nekakvim kontaktima.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

srkins wrote:I navodno nam dolazi jedan igrac iz Beceja
http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/64881 ... -vojvodini" onclick="window.open(this.href);return false;

Pretpostavljam da nam je isti izvor :)

http://www.srbijafudbal.com/becej/mirkov_a.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ponikao u Spartaku. Transfermarkt kaže da je u pitanju zadnji vezni, tekst u kojem se objavljuje potpisivanje stipendijskog ugovora sa Spartakom(iz 2011.) kaže da je prednji vezni.

Ako neko ima preciznije informacije o njegovoj poziciji, molim da podeli.
Beonic

Post by Beonic »

Rabba wrote:
srkins wrote:I navodno nam dolazi jedan igrac iz Beceja
http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/64881 ... -vojvodini" onclick="window.open(this.href);return false;

Pretpostavljam da nam je isti izvor :)

http://www.srbijafudbal.com/becej/mirkov_a.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ponikao u Spartaku. Transfermarkt kaže da je u pitanju zadnji vezni, tekst u kojem se objavljuje potpisivanje stipendijskog ugovora sa Spartakom(iz 2011.) kaže da je prednji vezni.

Ako neko ima preciznije informacije o njegovoj poziciji, molim da podeli.
Dečko je igrao razne pozicije u karijeri, ali sam gotovo siguran da ga ne dovodimo kao defanzivnog veznog. U poslednje vreme je igrao ofanzivnog veznog i krilo/a. U Subotici je igrao čak i špica kao klinac. Treba postaviti pitanje na presi na kojoj poziciji ga vide, pošto je univerzalac.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Beonic wrote:Dečko je igrao razne pozicije u karijeri, ali sam gotovo siguran da ga ne dovodimo kao defanzivnog veznog. U poslednje vreme je igrao ofanzivnog veznog i krilo/a. U Subotici je igrao čak i špica kao klinac. Treba postaviti pitanje na presi na kojoj poziciji ga vide, pošto je univerzalac.
Tal igrač, gomilanje, odlazak nekih koje nismo očekivali da odu ili nedolazak nekih koji su najavljeni(Milojević, Đuričin), jedno od ta četiri je sigurno, ako si u pravu... Videćemo da li to znači i da ćemo klincima opet biti maćehe...
Beonic

Post by Beonic »

Siguran sam da je dečko ofanzivni, e sada brojni su primeri kada kupimo igrača koji u jednom klubu igra određenu poziciju, pa ga gurnemo na drugu.
Inače, dečko je pre tri dana dao drugi gol u polufinalu kupa regiona. Ispostaviće se da je taj gol odveo ekipu u finale.
Link izveštaja: :cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Iz nekog (ne)osnovanog razloga i dalje verujem da Antic moze da iskida. Ne znam zasto...

Otuda i tih 600-700k :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Pa ti si luuuud :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

gospodinFKV wrote:Iz nekog (ne)osnovanog razloga i dalje verujem da Antic moze da iskida. Ne znam zasto...

Otuda i tih 600-700k :mrgreen:
Ja bih posetio nekog očnog doktora na tvom mestu, nisam stručnjak ali zvuči ozbiljno... :wink:
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Antic je vrlo dobar defanzivac, ali ostalo je veoma tanko.
Kome treba takav profil, odnosno da samo ponekad predje polovinu igralista, moze da bude dobro pojacanje. Dakle, za igru u jednom smeru i u dodavanju igracu prvom do sebe.
Tako da Antic moze i da prodje na ino trzistu, pa cak i u nekim boljim ligama.
Barem, ja ga tako vidim. Znam da se mnogi nece sloziti, ali forumas gospodin fkv nema bez razloga takav optimizam.
Dobro bi bilo da prodamo Antica i promenimo profil levog beka, a time i dela nase igre.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danilo

Post by Danilo »

Mirkov , Becej je zadnji vezni, nije nesto kreativan, al trcanje , snaga , i sut jako dobri.Retko gubi duele
Post Reply