Super Liga - sezona 2024/25
-
Re: Super Liga - sezona 2018/19
Nista ko ono najbolje baje da ovo slomi nogu, bilo koju od cetiri koje ima? 

Turija wrote: Preletanovic, verovatno, ne bi imao nista protiv povratka u Vosu, ali bi imali mi.
Persona non grata, kao i meleg i svi koji predju u blizance.
Treba da znaju da su im vrata Vojvodine, zauvek, zatvorena.
Pa, ko hoce, neka trci tamo.
Tako se odrzava dostojanstvo i ugled Kluba.

POŠTO OBRAZ ???!!!
Ako je zaustavljen prelazak Kirovskog, nadam se da će i bilo koji pokušaj oživljavanja karijera domaćih izdajnika takođe biti osujećen.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Delimično i zbog ovakvih stvari sam ja uvek rezervisan u uzdizanju "naše dece"! Ima gomila igrača koji su došli ovde sa strane i ostavili trag, a da se posle nikada nisu pokenjali po Voši!!
- gospodinFKV
Poletanovicu zabraniti i pomisao na Vosu!
Ljudi previse se opterecujete... Pa Radovan Krivokapic je pre neki dan igrao za tim Vosinih legednigospodinFKV wrote:Poletanovicu zabraniti i pomisao na Vosu!

Vojo, igrao je zato sto Klub ne drzi do sebe, svoje velicine i tradicije.
PS
I Aleksic se ,, zahvalio" zvezdi na pozivu.
PS
I Aleksic se ,, zahvalio" zvezdi na pozivu.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- severozapad
Mislim da se suvise lako popalimo i kad je pozitivno i negativno. Ko nama garantuje da ljudi ne rade to kao posao najobicniji i idu samo tamo gde ce bolju kintu uzeti bez imalo emocija. Cak sam to poceo sa godinama i da prihvatam kao normalno skroz.
Naravno da me iscima ako neki "naš" završi kod njih ali ne kao pre.
Vrlo moguće da je za koju kintu više otišao dole, da bi za malo vecu zavrsio kod njih a jos malo vecu kod nas.
Naravno da svetli primeri kao što su Medin, Comijev, Kacarov, Sergejov nekad Belicev daju neki dobar osecaj ali ne treba da se primamo kada neko za jedan rok promasi njih a ne ogradjuje se jasno od tih spekulacija.
Pa cak i oni koji su se ogradjivali su zavrsavali tamo.
Moderan fudbal kao takav.
Zato se ceo svet jezi kada se povlace igraci koji su ceo zivot dali svom klubu. Jer se zna da ce toga biti sve manje i manje ako i toliko.
Naravno da me iscima ako neki "naš" završi kod njih ali ne kao pre.
Vrlo moguće da je za koju kintu više otišao dole, da bi za malo vecu zavrsio kod njih a jos malo vecu kod nas.
Naravno da svetli primeri kao što su Medin, Comijev, Kacarov, Sergejov nekad Belicev daju neki dobar osecaj ali ne treba da se primamo kada neko za jedan rok promasi njih a ne ogradjuje se jasno od tih spekulacija.
Pa cak i oni koji su se ogradjivali su zavrsavali tamo.
Moderan fudbal kao takav.
Zato se ceo svet jezi kada se povlace igraci koji su ceo zivot dali svom klubu. Jer se zna da ce toga biti sve manje i manje ako i toliko.
Nisam bas siguran da Aleksic nije hteo medj' cigane.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
Prvo kolo igramo protiv Mladosti na Karadjordju, a poslednje sa crnim blizancem u gostima.
- Neizlecivi
Radovan Pankov u Radničkom
http://mondo.rs/a1113059/Sport/Fudbal/R ... -Nisa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mondo.rs/a1113059/Sport/Fudbal/R ... -Nisa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Radnički će ove srede nešto iza podneva saznati ime rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a Nišlije uveliko pojačavaju tim za povratak na međunarodnu scenu posle 34 godine.
Na klupskom Instagram profilu saopšteno je da će Nenad Lalatović ubuduće na raspolaganju imati i bivšeg mladog reprezentativca Srbije, 22-godišnjeg Radovana Pankova.
Nekadašnji štoper Vojvodine, koji je potom nastupao za ruski Ural i kiparski AEK iz Larnake, sa Radničkim je potpisao ugovor na dve godine.
Inače, potencijalni rivali Nišlija u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope su Levadija (Estonija), IBV (Island), KuPS (Finska), Liepaja (Letonija) i pobednik dvomeča Tre Fiori (San Marino) - Bala Taun( Vels).
Hahaha a kad se samo setim kako je jedva dočekao da obuče Zvezdinu majicu kada je otišao iz Vojvodine u Ural, pa mu je neko na Fejsbuku napisao kao ''uskoro ćeš ti u Rad'', a Pankov je uzvratio nešto kao ''nema šanse'' 

http://mondo.rs/a1113043/Sport/Fudbal/Z ... vezda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovi izgleda imaju fetiš prema igračima koji su bili kod nas makar i pola sezone!!!!
Ovi izgleda imaju fetiš prema igračima koji su bili kod nas makar i pola sezone!!!!

I Rosić je ponuđen ciganiji.
A planiraju i da dovedu nekog Argentinca 10-ku.
Izgleda da se Meleg ni tamo baš neće naigrati.
Ne mogu da kažem da mi nije drago.
Još jedna protraćena godina za njega.
A planiraju i da dovedu nekog Argentinca 10-ku.
Izgleda da se Meleg ni tamo baš neće naigrati.
Ne mogu da kažem da mi nije drago.
Još jedna protraćena godina za njega.
Ovo može i u gde su šta rade:
U Vojvodini su igrali ili ponikli: Tanasin, Kočović, Čović, Novaković, Mirosavljev, Stamenić, Krstevski, Vukobratović, Ivančević, Mitrović i Šćepanović. Moguće da ih ima još.Експедиција Пролетера
Екипу у Словенији предводи Новак Буљић, а у стручном штабу шефу Драгану Радојичићу, помагаће Дарко Жакула, Бранко Жигић, Душан Бројчин, Марко Прентовић, др Данијел Жупић, те физиотерапеут Љубиша Димитров, као економи Жељко Ивановић и Славко Јеремић. На списку играча налази се 26 имена и то су: Весић, Тошески, Елесин (голмани), Танасин, Кочовић, Раденовић, Ћуковић, Андрејевић, Николић, Ламбулић, Јаблан, Н. Илић, Човић, Плавшић, Новаковић, Чоловић, Миросављев, Лукић, Пераловић, Стаменић, Крстевски, Вукобратовић, Михаиловић, Иванчевић, Митровић и Шћепановић.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!