Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Beonic

Re: Transferi

Post by Beonic »

FkpCascais wrote:Citam igraci iz Lucana su vam peskupi... Hocete li se ikada opametiti i prestati da "jurite" ovo vec domace "precenjeno" i fokusiate se na vasu skolu koja je solidna i da na njih nadjete nekog poput ove ruske mafije koja dovodi ove razne Gafurove, Zemljanukine, Bondrarenke, itd.? Konovalov ruski golman bio rezerva u Nisu sad redovno brani u Bjelorusiji. Martusevich u Javoru jedva sansu dobio sad vec stvara ime u Portugalu u Leirii. Zemljanukin covek zvezda Kirgizijske reprezetacije, u Nisu odusevio, za veznog igraca covek stvarao igru i za gofu dana imao 27 nastupa i 5 golova. Ista mafija je u Nis dovela Bauyrzhan Turysbeka, covek u Nisu bio igorisan, samo sto je oisao, postao zvezda Kakakisranske lige i postao reprezentativac. Ja ne znam sta vi gledate, kakvi Ascerici, Grbici, dajte sansu mladima jer u omladinskom pogonu imate mlade reprezenytativce Srbije, Bosne, CG, i Makdeonije a na njih dodajte 6-7 jakih i jeftinih igraca nekh meadzera (mafja) i terajte. Svojevremeno ste imali gruzijsku vezu, Mereba, sta bi? Dajte noce Merebe, pa bem ga albanski klubovi dovode guzkske repesemtatvce, nasta smo bre to pali?
Kontam šta hoćeš da kažeš, ali i nisu neki ovi što si ih nabrojao.
- Konovalov ne brani redovno u Belorusiji, drugi je golman, prosle godine je branio na 5, ove na 7 utakmica. Cak ne bih rekao ni da je drugi, posto je u obe sezone zajedno bio 8 puta na klupi.
- Martusevich stvara ime u Portugalu? Čovek posle Javora otišao u "Russian Amateur Football League", amaterski fudbal. Sada u Portugalu igra trećoj ligi. Teško u toj tako niskom rangu možeš stvoriti išta.
- Turysbek igra u Kazahstanu, ali naspram njegove pozicije i učinkovitosti, deluje daleko od idealnog. Kairat mu dao čiste papire.
- Bondarenko se predugo spominje kao velika zarada Metalca, kako ga traže svi živi, a on nikako da se odvoji od njih, bar meni ne obećava.
- Gafurov je imao sezonu snova u Javoru, želeo sam jako da dođe kod nas. Zatim malo slabija, a onda veliki pad u Lučanima. Vratio se u domovinu i jako slabo igra. Njega mi baš žao, posle one sezone, reko Javor ubo finog igrača, kad ono...
- Zemlianukhin, najjačeg sam ostavio za sam kraj. Jedini za kojeg mislim od svih ovih da bi komotno mogao da igra za nas i da je stvarno klasa za naše uslove, a da je bio u poslednje vreme iz država bivšeg SSSR. Dečko je kidalica, ali ima Mrdaković sindrom da se stalno seli iz kluba u klub.

Za Merbu ne moram da pišem, pored Abua stranac kojeg sam najviše voleo da gledam dok je igrao za nas i poseduje kvaliteta više nego svi gore zajedno.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Beonic wrote: - Bondarenko se predugo spominje kao velika zarada Metalca, kako ga traže svi živi, a on nikako da se odvoji od njih, bar meni ne obećava.
Samo da te dopunim, Bondarenko je potpisao za Radnički iz Niša.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Sad sam naleteo na vest da se dvoumimo između Matića i Ožega samo i jednom i drugom je prioritet inostranstvo pa neka dovedu obojicu što da ne :D.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fare wrote:Sad sam naleteo na vest da se dvoumimo između Matića i Ožega samo i jednom i drugom je prioritet inostranstvo pa neka dovedu obojicu što da ne :D.
Fare, prijatelju, ne znam da li si primetio da ne možemo da dovedemo nikoga ni iz Proletera, a ne iz partizana.

Lično, Ožegovića ni pod stavkom razno, Matić bi nam bio, barem tako deluje, solidno pojačanje, za naše uslove.
Danilo

Post by Danilo »

Danilo wrote:Dolazi nam iz Obale slonovace spic.Buta?
Matic je valjda otpao, trazi puno
http://www.butasport.rs/fudbal/vosi-pon ... ovosadana/" onclick="window.open(this.href);return false;

Buta, Buta ni blizu....
Mala pomoc , igrao je vec u Srbiji....
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako je Fofana onda je to zaista mršavo.
Karlsson

Post by Karlsson »

Danilo wrote:
http://www.butasport.rs/fudbal/vosi-pon ... ovosadana/" onclick="window.open(this.href);return false;

Buta, Buta ni blizu....
Zato i kažu ''ponuđeni su Vojvodini'' da se unapred operu, jer ajde ti dokaži da nisu.
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Beonic wrote:
FkpCascais wrote:Citam igraci iz Lucana su vam peskupi... Hocete li se ikada opametiti i prestati da "jurite" ovo vec domace "precenjeno" i fokusiate se na vasu skolu koja je solidna i da na njih nadjete nekog poput ove ruske mafije koja dovodi ove razne Gafurove, Zemljanukine, Bondrarenke, itd.? Konovalov ruski golman bio rezerva u Nisu sad redovno brani u Bjelorusiji. Martusevich u Javoru jedva sansu dobio sad vec stvara ime u Portugalu u Leirii. Zemljanukin covek zvezda Kirgizijske reprezetacije, u Nisu odusevio, za veznog igraca covek stvarao igru i za gofu dana imao 27 nastupa i 5 golova. Ista mafija je u Nis dovela Bauyrzhan Turysbeka, covek u Nisu bio igorisan, samo sto je oisao, postao zvezda Kakakisranske lige i postao reprezentativac. Ja ne znam sta vi gledate, kakvi Ascerici, Grbici, dajte sansu mladima jer u omladinskom pogonu imate mlade reprezenytativce Srbije, Bosne, CG, i Makdeonije a na njih dodajte 6-7 jakih i jeftinih igraca nekh meadzera (mafja) i terajte. Svojevremeno ste imali gruzijsku vezu, Mereba, sta bi? Dajte noce Merebe, pa bem ga albanski klubovi dovode guzkske repesemtatvce, nasta smo bre to pali?
Kontam šta hoćeš da kažeš, ali i nisu neki ovi što si ih nabrojao.
- Konovalov ne brani redovno u Belorusiji, drugi je golman, prosle godine je branio na 5, ove na 7 utakmica. Cak ne bih rekao ni da je drugi, posto je u obe sezone zajedno bio 8 puta na klupi.
- Martusevich stvara ime u Portugalu? Čovek posle Javora otišao u "Russian Amateur Football League", amaterski fudbal. Sada u Portugalu igra trećoj ligi. Teško u toj tako niskom rangu možeš stvoriti išta.
- Turysbek igra u Kazahstanu, ali naspram njegove pozicije i učinkovitosti, deluje daleko od idealnog. Kairat mu dao čiste papire.
- Bondarenko se predugo spominje kao velika zarada Metalca, kako ga traže svi živi, a on nikako da se odvoji od njih, bar meni ne obećava.
- Gafurov je imao sezonu snova u Javoru, želeo sam jako da dođe kod nas. Zatim malo slabija, a onda veliki pad u Lučanima. Vratio se u domovinu i jako slabo igra. Njega mi baš žao, posle one sezone, reko Javor ubo finog igrača, kad ono...
- Zemlianukhin, najjačeg sam ostavio za sam kraj. Jedini za kojeg mislim od svih ovih da bi komotno mogao da igra za nas i da je stvarno klasa za naše uslove, a da je bio u poslednje vreme iz država bivšeg SSSR. Dečko je kidalica, ali ima Mrdaković sindrom da se stalno seli iz kluba u klub.

Za Merbu ne moram da pišem, pored Abua stranac kojeg sam najviše voleo da gledam dok je igrao za nas i poseduje kvaliteta više nego svi gore zajedno.
Hvala za odgovor i sto si me dobronamerno shvatio. I hvala sto si me ispravio za Martusevica, Leiria je u 3 lig, ali je dugo bila i prvoj i ima pretenzije da se vrati. Imaju od najvecih stadiona u zemlji. Za brata vana Konovalova smo negde izmedju, ima 12 nastupa kao starter, a 8 puta je bio na klupi. ALI, covek je izgleda upravo potpisao za Rubi Kazan.

Mislim da sam se apsolutno nejasno izrazio. Meni poenta nije da kojekakvi rusko-mafjaski polupoizvodi oduzimaju mesto "nasoj deci", ali je cinjenica da klubu pored dece iz skole (koja ni ne moraju sva da budu domaca, recimo, poos je da Vosina skola skuplja talente iz velikog dela bivse Juge), ali da na njih moa da se dodaju pofesionalci. Par Merebashvilija plus par Kizita, pls par Brana Ilica, pa par Stojana Vranjesa ili Grozdanovskih, to bi bio recept.

Meni je kao ljubitelju srpskog fudbala veoma vazna jedna zdrava Vojvodina. A vidim da uprava sa tenerom ne stvara nikakav silan tim. Tim je iz godine u godinu sve slabiji, a to se ne vidi jasnije samo zato sto je nasa liga jedna obicna NULA u kojoj sem vecitih ostali niko ni ne iga fudbal vec samo gleda da promovise i proda par igraca. To nicemu ne vodi, i Vosa kao potencijalna teca sila je u mom vidjenju spas. Ali mora da priblizi praksu funkcinisanja ozbiljnim klubovima a ne ovim podavcima igaca.
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Danilo wrote:

Buta, Buta ni blizu....
Ko je igrao u Srbiji, neki od ovih Cotedivoravaca?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pozdrav Kaškaiš,

Problem našeg fudbala je dugo prisutan i ukorenjen, sad samo dolazi na naplatu. Vodili smo ovu diskusiju već na drugom mestu, ima godina. Voši je potrebno da se oporavi od lešinara koji su klub unakazili i unazadili i praktično doveli na rub egzistencije. Ovde je potrebna pažljiva analiza potencijalnih potpisa i dovođenje samo igrača od kojih klub može da ima koristi. Međutim, za to je potrebna i kvalitetna uprava, a ovi sadašnji nit smrde nit mirišu. Primetićeš gomilanje, prisutno na krilnim pozicijama, na prednjem veznom kao i akutni nedostatak igrača na pozicijama špica, centralnog odbrambenog, pa i zadnjeg veznog. Meni to ne deluje kao pažljivo probiranje. Što se trenera tiče, potrebno je da bude sposoban da se prilagodi ekipi koja mu je na raspolaganju, a ne da ima nerealne zahteve. Dakle, celu ekipu pripremaš za utakmice, znao si gde dolaziš, kad si odlazio iz Spartaka(i Voždovca, u slučaju prethodnog). Učestvuješ u izboru igrača, pokušavaš da iskoristiš i unaprediš mlade izašle iz škole. Samo tako klub može napred i finansijski a i ekipa organizaciono.
srkins

Post by srkins »

Pa ako je spic iz Obale Slonovace a igrao u nasoj ligi to bi trebao da je Fofana
Beonic

Post by Beonic »

srkins wrote:Pa ako je spic iz Obale Slonovace a igrao u nasoj ligi to bi trebao da je Fofana
Pa gotovo sigurno da je on. Pored njega od napadača iz Obale Slonovače igrali su samo Herve Bostan Amani i Baba Ouattara koji se i nisu pokazali. Ja sa Fofanom nisam prezadovoljan, ali nisam ni nezadovoljan. On kada je u formi, sa lakoćom igra našu ligu.
Pera Centar

Post by Pera Centar »

http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/6 ... cukarickog" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da smo mogli i boljeg c-fora da nadjemo, ali bolje ista nego nista.

Mozda ce Gajic i Zlicic dobijati vise minuta pored Fofane.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Fofana mene podseca pomalo na Abua. Brz je, solidan, ali nikad nije dobio pravu pravcatu sansu. Nije sebican, o cemu govori i statistika i broj asistencija. Velika prednost je to sto decko ove godine puni 30, sto nagovestava da se nece mnogo zadrzati, te da se svakako racuna na Gajica i Zlicica, koji sigurno mogu nesto nauciti i upisati solidne minute. Sto se mene tice, ovo je dobar potez. :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Rezervni napadač Čukaričkog koji je prošle sezone postigao 1 gol.
Ambiciozno nema šta.
Bolje da smo ostali na Gajiću, Zličiću i Panteliću.
Post Reply