Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Beonic

Re: Transferi

Post by Beonic »

Danilo wrote:Ko je Lazar Djordjevic, jel znamo nista vise?
http://www.fkvojvodina.rs/2018/07/lazar ... vojvodine/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovde ti piše njegova biografija. Velika je nepoznanica pošto nikada do sada nije igrao u JSL. Već šest sezona igra preko.
Karlsson

Post by Karlsson »

Dobro je što pokriva dve pozicije, u slučaju da ode Antić.

Devetak pokriva levog i desnog beka i štopera, Lazarević oba beka... još jedan štoper i to bi bilo to.

Bukvalno bi za svaku poziciju pozadi imali 3-4 igrača.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ne bi me iznenadilo i to da je decko doveden da igra stopera, posto mu nije strana pozicija, a i poseduje fizicke predispozicije. Mislim da Veselinovic zeli da forsira igru iz zadnje linije, a ovaj decko deluje kao da nije na ''vi'' s loptom, pa moze da iznese teret takvog stopera.
Karlsson

Post by Karlsson »

Informacija iz druge ruke je da je Đuričin zaista pred potpisom.
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Imate tim da uz malo srece ponovite proslu sezonu :ugeek:

Sto se tice teme spiska tima, strana FK Vojvodine na engleskoj vikipdiji ima izvanredne editore koji vode paznju do svakog detalja. Samo poredjenje sa Transfermarktom je u ovom slucaju uvreda. U cemu je stvar? Sto u oba svako moze da napravi nalog i ide tamo da menja stvari. Ali u slucaju FK Vojvodine na en.wiki bilo kakva budalastina je brzo korigovana. A na Transfermarktu kako kad... Ima klubova koji su na vikipediji totalno zapusteni pa trnasfermarkt ima prednost, ali ovde nije slucaj. Inace, problem transfermarkta je sto je svaka izmena bukvalna lutrija. Ti kao moras da das neki dokaz za to sto menjas, ali zavisis od grupe nemaca koji pojma o nasem fudbalu nemaju. Pa onda ti se lako desi da im doprineses transfer dokazan zvanicnim sajtom kluba koji neki svaba stavi na cekanje satima kad ne i danima, a moze da se desi da neki pametnjakovic namesti kao dokaz neki nas sajt i kaze da tamo pise nesto sto i ne pise i ako upadne nekom svabi administratoru kome se zuri i bez razmisljanja ubaci bilo koju glupost. Evo recimo neki je pametnjakovic danas (sad vec juce) sigurno prineo kao dokaz vest da je Degenek prosao lekarski kod cigana, i svaba glat ubaci kao da je potpisao...

Transfermarkt je dodatno zeznut jer se kod njega mnogi menadzeri trude da manipulisu. A Wikipedija, ona zavisi bukvalno od entuzijasta koji doprinose tako sto pregledavaju redovno promene na stranicama koje ih interesuju. FK Vojvodina ima tu srecu da ima izvanerdne ljude entuzijaste koji ne dozvoljavaju nikakve dezinformacije da se sire, i barem za sada ovih zadnjih godina, engleska vikipdija je sto se Vose tice moguce najpuzdaniji izvor postojeci na internetu.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ovaj prelazni rok je pun pogodak u odnosu na ono što su nam prošlo leto ona dva nesrećnika uradila. Cele sezone smo osetili posledice toga.
Ovaj tim uz još 2,3 dobra pojačanja može biti prava bombona i opet ostati najmlađi u ligi.

Nego šta je sa Neškovićem? Na Fejsbuku je osoba koja vodi klupsku stranicu napisala da nije išao na pripreme zbog umora posle turnira na Zlatiboru. Neko je ostavio komentar na Žurnalu da se povredio, ali da postoje i neki drugi problemi u vezi njega (šta god to znaćilo).
Jel moguće da ćemo ostati bez još jednog bisera?

I šta je sa Kristijanom Živkovićem? Prerastao je mlađe kategorije, ali takođe nije bio na spisku igrača za pripreme. Možda dečko nema kvalitet?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Živković nije puno pokazao u trenucima kad je bio u igri, da budem iskren, ali otpisivao sam mu to na mladost. Bilo bi pogubno po klub da barem mlađi Zličić i Nešković nemaju značajniju ulogu u ovoj sezoni. Što se tiče ekipe, ne mogu da se složim da je bombonica. Kad odu Rockov, Veselinović i Antić, bićemo samo prosečna superligaška ekipa prašinara. Navučeni su igrači koji ne donose instant kvalitet, a dovedeni su na račun mlađih igrača. Postoji gomilanje na nekoliko pozicija, dok je recimo ovaj Đorđević klasično gašenje vatre, pošto imamo rupe na pojedinim pozicijama. To zameram, jasno mi je da novca nema, ali iznuđena rešenja nisu rešenja. Kvalitetniji izbor bi bio da smo se fokusirali na par kvalitetnih rešenja, pa da se vidi šta fali da se popuni iz škole. Recimo zadnji vezni(paradoksalno) nam je praktično pozicija na kojoj nemamo rešenje. Jedan igrač tu bio bio pun pogodak. Takođe, ne treba nam levi centarhalf, ukoliko ostaje Saničanin. A ni levi bek. Devetak(levi centarhalf i levi bek) i Lazarević(oba beka), čini se, mogu kvalitetno to da pokriju. Ako Saničanin ide, onda u redu. Ako ode Veselinović pre početka sezone, šta onda? Ko će tu rupetinu da pokrije, a niko od omladinaca nije vođen na pripreme. Za sada ne deluje da se vuku promišljeni potezi.

Slažem se sve više sa gore iznesenim. Kakva nam je ekipa, deluje da bi naredne sezone uspeh bio plasman u plej of.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
borkovic

Post by borkovic »

Realno prelazni rok i nije los ali moze bolje,odnosno ima vremena za popravku!Sto se tice Sanicanina,on moze biti samo 4 opcij ,pod hitno je jos dva stopera!Antic je koliko se pise a i prica vrlo blizu odlaska,zato je dosao Djordjevic,Devetak me nije uverio da je to to isto kao i trenere,Lazarevic je taj koji pokriva oba beka.Zlicic mladji nije ni blizu prvog tima,obavio je pripreme i verovatno ce na pozajmicu ili raskid ugovora,velika ocekivanja struka ima u Mandica ,ali nije prva opcija vec prva rezerva pod uslovom da dodje kvalitetan zadnji vezni.Moje misljenje je da nam ne trbaju Subotic iSanicanin,na njihovim pozajmicam kao 4-5 resenje imamo nase omladince,ionako ne verujem da pomenuta dvojica mogu dobiti znacajnu minutazu!
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako odu Rockov, Veselinović i Antić to je onda druga priča. Ali ovako sa dolaskom Đuričina, još jednog štopera i zadnjeg veznog, tipa Rundića i Vladana Danilovića, ova ekipa bi bila veoma talentovana, brza, mlada...

Sigurno bi bila bolja od one iz prethodne sezone.

Razumem ja da situacija nije idealna, ali ne vidim razlog da se konstantno mrači, kritikuje svaka odluka i slično.

Valjda Veselinović bolje od nas zna šta i ko mu treba. Koliko je samo igrača stvorio u Spartaku od anonimusa i polu anonimusa za kratko vreme.

Koliko vidim ne žali se na kvalitet igrača, već na brzinu njihovog dovođenja.
Turija

Post by Turija »

Ako ode Veselinovic, meni se cini da cemo trgovati sa Spartakom za Calasana ili Kerkeza, kao sa Radovanovicem, onomad?
Dugacak letnji prelazni rok, stvari drzi predugo neizvesne i otvorene.
Mislim da smo solidno popunili igracki kadar. Zeleo sam jacu ,,desetku", ali to bez ozbiljnih novaca ne ide.
Ne mozemo da iznedrimo nasu 10-ku u Omladincima, Bog zna od kada.
Mozda je to Tadic bio, ali su ga stavili na bok i tu ostao kod svih trenera.
Tesko je spojiti i tehniku i ,,pluca", kao kod Modrica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

borkovic wrote:Realno prelazni rok i nije los ali moze bolje,odnosno ima vremena za popravku!Sto se tice Sanicanina,on moze biti samo 4 opcij ,pod hitno je jos dva stopera!Antic je koliko se pise a i prica vrlo blizu odlaska,zato je dosao Djordjevic,Devetak me nije uverio da je to to isto kao i trenere,Lazarevic je taj koji pokriva oba beka.Zlicic mladji nije ni blizu prvog tima,obavio je pripreme i verovatno ce na pozajmicu ili raskid ugovora,velika ocekivanja struka ima u Mandica ,ali nije prva opcija vec prva rezerva pod uslovom da dodje kvalitetan zadnji vezni.Moje misljenje je da nam ne trbaju Subotic iSanicanin,na njihovim pozajmicam kao 4-5 resenje imamo nase omladince,ionako ne verujem da pomenuta dvojica mogu dobiti znacajnu minutazu!
Za Zličića mlađeg mogu da se složim, za Devetka ne. Devetak kao univerzalni odbrambeni igrač već ima prednost u odnosu na ostale, a i po meni je sasvim solidan za našu ligu, a verovatno će biti i bolji.

Saničanin kao rezervna opcija je ok, mada bi ja uvek rađe tu poziciju 4. štopera čuvao za nekog omladinca koji bi uskočio kada zatreba.

Za Subotića se isto slažem. Imao je neke svoje momente, ali to nije ni blizu onoga što nam treba. Bolje da Nešković koristi njegov prostor.
Turija

Post by Turija »

Kakav je problem sa mladjim Zlicicem? Obecavao je mnogo.
Hvala na odgovoru, ako neko zna.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote:Ako odu Rockov, Veselinović i Antić...
Nisam siguran da uopšte postoji "ako". Rockovu bi praktično stagnirala karijera ostankom u Srbiji, a verujem da je i Veselinović vrlo blizu povlačenja noge.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
newnowapv

Post by newnowapv »

http://www.fkvojvodina.rs/2018/07/u-vos ... zlomislic/" onclick="window.open(this.href);return false;

Stigao nam zadnji vezni iz Sirokog Brijega...
Paaa ne znam sta da MISLIM, decko da dobije sansu i neka se pokaze. Srecno!
Karlsson

Post by Karlsson »

A taman sam pohvalio upravu.

EDIT: Možda sam i poranio s kritikama, jer vidim da su navijači Širokog dosta nezadovoljni što je otišao.
Navodno smo ga platili 25 000 evra.
Post Reply