Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
naseljekolumbija

Re: Transferi

Post by naseljekolumbija »

Зломислић! Из Широког! :roll: :thankyou:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ima sasvim solidan CV, a i fizicke predispozicije. Visok je skoro 2m. Solidna zamena za Putincanina...
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

gospodinFKV wrote:Ima sasvim solidan CV, a i fizicke predispozicije. Visok je skoro 2m. Solidna zamena za Putincanina...
Nisam baš siguran da mislimo na istog,ja što videh da se nije baš naigrao ni u jednoj ekipi i stalno je seljakan na kakve pozajmice.Jeste visok(193cm),ali...No,da ne mračimo.Sretno!
Danilo

Post by Danilo »

E gde ovoga i ko ga iskopa, ajde da se nadamo najboljem.
Karlsson

Post by Karlsson »

ovo je prevelik gubitak i sad se uopce ne nadam prolazu sa Slovencima,tjedan dana prije Europe ide nam igrac na kojem smo gradili igru

Znaci cijelu sezonu boris se za tu **** Europu,punis i sebe i navijace i dođe ta Europa,oni je bace u stranu koda je seoski turnir.
Ne mirise na dobro..

Nek se gone u neku stvar...

Ne mogu vjerovati...
Moja ocekivanja od nove sezone su nikakva, sa ovakvom ekipom nemamo sanse protiv Zrinjskog, Zeljeznicara i Sarajeva

E **** ga i on malo optimizma sto smo imali sad nam se rasulo.

Sramota sramota sramota. Polijte benzinom klub i zapalite ako ovako pustate glavne igrace pred europu. Pa nije valjda da je vojvodina mancester da mu ponudi toliko bolje uvjete.

Ovo su samo neki od komentara navijača Širokog na prelazak Zlomislića kod nas. Očigledno tamo ima neki status i neko ime ili barem je imao pošto ga sada i mnogi pljuju jer je otišao tek tako.

Možemo mi pisati šta hoćemo, ali je taj Široki ipak obezbedio Evropu što mi nismo.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

За широки смо били, јесмо и бићемо Манчестер . А у тој лиги бисмо из зезања изборили Европу
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Grehota reći, ali naši klinci bi se tamo borili za Evropu... Verovatno jedna od retkih liga u većem haosu od naše.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

A opet klinci FK Sarajeva su nedavno izbacili sa turnira naše klince :D
Danilo

Post by Danilo »

Sta je stoperima, imamo li neke insajderske informacije, tu smo najtanji, spicevima se mora prikljuciti Djuricin.
Jel dolazi Hajdin?

Eno u Radnickom i Petra Grbica prave lepu ekipu
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Danilo wrote:Sta je stoperima, imamo li neke insajderske informacije, tu smo najtanji, spicevima se mora prikljuciti Djuricin.
Jel dolazi Hajdin?

Eno u Radnickom i Petra Grbica prave lepu ekipu
Ne dolazi Hajdin, ostaje u Zvezdi.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Bukvalno smo juce doveli levog beka, koji ce nam ku*ac Hajdin? :mrgreen:

Takodje, bili smo gadljivi na Grbica, s pravom. Mislim da on tamo ide da zameni Pavkova...
Kec u Nisu

Post by Kec u Nisu »

gospodinFKV wrote:Bukvalno smo juce doveli levog beka, koji ce nam ku*ac Hajdin? :mrgreen:

Takodje, bili smo gadljivi na Grbica, s pravom. Mislim da on tamo ide da zameni Pavkova...

Izgleda da ne, daju nam Pavkova po svemu sudeci i ove sezone... ne uspese da ga uvaljaju nigde ni pored 6-7 golova iz penala:)
Vasi odustali od Nome definitivno izgleda , iako je bila ozbiljna prica...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da smo dovodjenjem Djurica odustali od Nome, preskup je. Palice on napolje verovatno...
Turija

Post by Turija »

Jako je vazno sto sa Zlomoslicem dobijamo na visini. Ako su tacne sve one osobine koje ga karakterisu, onda smo doveli pravo pojacanje, tipa Sapuric, Kacar, Radoja.
Ako ne dovedemo planirane Suboticane u veznom redu, mozda ce Veselunovic Mirkova pomeriti napred.
Jos jedan stoper i gotovo da smo kompletirali prvih 11. E sad koliko mozemo napraviti jaku klupu, mali je znak pitanja, ali mislim da ne treba da zurimo, posto ove godine ne igramo Evropu.
Za narednu sezonu tu je i korektivni zimski prelazni rok, za koji vec sada treba praviti plan i kontakte.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Naši su verovatno krenuli da kucaju na sva moguća vrata, što ipak i nije toliko loše. Ne verujem u dovođenje Glavčića. Ne znam što bismo Mirkova pomerali napred, kad je zadnji vezni. Mislim da će Đurić biti zamena za jovančića, doduše ne baš prava, pošto nisam siguran koliko Đurić ima defanzivne kvalitete. Čini se da će ekipa ove sezone više ličiti na 4-1-4-1 nego na već dobro poznatih 4-2-3-1. Što se tiče Đuričina, dečko je sjajan, ali mi se čini da bismo ga mogli ugušiti trpanjem na krilo... Ako spojimo ekipu (uz planirane odlaske), najviše liči da će u 11 Đorđević na beka, da nam fali desni centarhalf startni, na levog će Saničanin, mada bih više voleo Devetaka da vidim kao startnog. Zadnji vezni je jasno Zlomislić. Četvorka ispred bi trebala da bude levo Milojević, u sredini Đurić i Arsić, dok desno krilo nemamo, mada je prošle sezone tamo često počinjao Eze. Ukoliko dođe Đuričin, imamo problem. Na desno krilo će biti prebačen ili Arsić(gušimo Arsića) ili Đuričin(gušimo Đuričina). Čak sa Đuričinom bi možda mogli i da imamo prilično ofanzivnih 4-1-3-2... I da, čini mi se da će Eze izgubiti mesto startera.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply