1. kolo: VOJVODINA - Mladost 1:1 (1:1)
1. kolo: VOJVODINA - Mladost 1:1 (1:1)
Nova sezona, novi trener, puno novih igraca...vasa ocekivanja?
FKV – Mladost 1:1 (1:1)
1:0 – Fofana 13’
1:1 – Dimić 29’
FKV: Rockov, Stojković, Veselinović, Đorđević, Antić, Zlomislić (87’ L. Zličić), Milojević (73’ Huhumis), Đurić, Mesarović (46’ Arsić), Vinsent, Fofana.
Mladost: Rosić, Milošević, Dimić (77’ P. Jovanović), Golubović, Pešić, Radivojević (90’ Sinđić), Andrić, Tumbasević, L. Jovanović (92’ Bađi), Pavlović, Šatara.
FKV – Mladost 1:1 (1:1)
1:0 – Fofana 13’
1:1 – Dimić 29’
FKV: Rockov, Stojković, Veselinović, Đorđević, Antić, Zlomislić (87’ L. Zličić), Milojević (73’ Huhumis), Đurić, Mesarović (46’ Arsić), Vinsent, Fofana.
Mladost: Rosić, Milošević, Dimić (77’ P. Jovanović), Golubović, Pešić, Radivojević (90’ Sinđić), Andrić, Tumbasević, L. Jovanović (92’ Bađi), Pavlović, Šatara.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Re: 1. kolo: VOJVODINA - Mladost, petak u 20h
Još puno novih igrača 

Jos novih trenera?

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- naseljekolumbija
Очекујем повратак на треће, четврто место... И наравно Куп је наш 

Ocekujem budjenje navijaca i price u gradu... kao i poslednji put nakon sto smo imali ocajnu sezonu.
Iskreno, vise bih voleo da se to desi, nego da napravimo neki preteran rezultat. Prosek na tribini nam je isto kao i Javoru, sto je nedopustivo. A u centru grada ne mozes naci ni jednu osobu da nosu majicu sa obelezjima Vojvodine... dok onih drugih ima koliko hoces.
Eto, to ocekujem u ovoj sezoni. Budjenje price, da Novi Sad postane jasno nas... znaci od bilborda, plakata po gradu, do budjenja svesti kod ljudi. Znam da nas ima najvise u gradu, ali kao da se prikrivamo.
Svi koji mogu, sutra na Karadjordje!
Iskreno, vise bih voleo da se to desi, nego da napravimo neki preteran rezultat. Prosek na tribini nam je isto kao i Javoru, sto je nedopustivo. A u centru grada ne mozes naci ni jednu osobu da nosu majicu sa obelezjima Vojvodine... dok onih drugih ima koliko hoces.
Eto, to ocekujem u ovoj sezoni. Budjenje price, da Novi Sad postane jasno nas... znaci od bilborda, plakata po gradu, do budjenja svesti kod ljudi. Znam da nas ima najvise u gradu, ali kao da se prikrivamo.
Svi koji mogu, sutra na Karadjordje!
Povratak navijača na Karađorđe se neće dogoditi dok navijači ne osete klub ponovo zanimljivim i svojim. To se radi ovakvim prelaznim rokom, i skrajnjivanjem naših klinaca? Nešto sumnjam u to.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Игра Војводина, купи сезонску
!!!

You can not stop us!
- Протомајстор
Нисам још купио сезонску, размишљам куд ћу ако ми сруше исток усред сезоне...Novosacki Garisha wrote:Игра Војводина, купи сезонску!!!
Срушили га, не срушили, утакмице ће се ускоро моћи гледати са крова Променаде.

EDIT: па то му дође надограђени исток!?

BombonjeraПротомајстор wrote:...утакмице ће се ускоро моћи гледати са крова Променаде.
EDIT: па то му дође надограђени исток!?

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Teska utakmica , ovi nisu menjali tim.Od naseg tima ne znam sta ocekivati, jer ne znam ni ko igra.Ovo je nova Vojvodina i sutra cemo videti ima li tu stofa
Ocekujem bolju,brzu,zreliju i lucidniju Vosu. Mada,od prosle gora ne moze biti... ali imali smo posed
Ne znam sta su Lucani radili u prelaznom,ali ako su jos tamo,ustopovati Pavlovica i Tumbasevica i pola posla je odradjeno
Voleo bih da pokusamo da stvorimo neosvojivi Karadjordje ove sezone,pa makar i po cenu ispadanja iz kupa

Ne znam sta su Lucani radili u prelaznom,ali ako su jos tamo,ustopovati Pavlovica i Tumbasevica i pola posla je odradjeno
Voleo bih da pokusamo da stvorimo neosvojivi Karadjordje ove sezone,pa makar i po cenu ispadanja iz kupa

Zašto nam je Arena nametnula termin utakmice u petak, a neće prenositi utakmicu na TV!?
DAJ GOL!!!
Da li neko ima informaciju, jesmo uspeli da registrujemo novajlije? Sajt superlige je postavio ekipu, danas još nema novajlija
Takođe, novi "fudbal" još uvek nije dostupan, pa ne mogu da rasčivijam tu informaciju, jer transferi postaju punovažni tek objavljivanjem u fudbalu. Mislim, jasno je meni da je u pitanju naš fudbal, i da se čeka poslednji trenutak za objavljivanje, pošto sezona počinje predveče, kao i da se verovatno upravo sada pregovara u fss-u, kako bi se progledalo kroz prste dužnicima.

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Svi superligasi su izmirili dugovanja jos pre 3-4 dana,sto bi trebalo da znaci i mogucnost registracije novih fudbalera!Tako stoji na sajtu FSS!
Na nas kvota skocila sa 1,44 na 1,95 sta se tu kuva videćemo
.