Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Dragojlo wrote:Ovaaaj, a šta ako nam u narednih mesec dana ode Rockov?? Ko će braniti!?? Pa ne može mladac od 18-19 godina biti prvi golman celu sezonu! Nije svako Akinfejev ili Kasiljas u tim godinama!! :shock:
Ilić je sklonjen, koliko se čini, a po hvalospevima, ovaj Simić koji je upravo došao deluje da ima najjačeg menadžera.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Za Rockova je bolje da ode na zimu ili na kraju sezone. Prosla sezona je jako bila losa, iako je on tu ponajmanje kriv, deo je tima. Verujem da ce ova sezona biti bolja kako za njega tako i za klub. Mislim da njemu nije problem da ostane jos godinu dana kod kuce i da nije od onih koji zele da odu po svaku cenu.
Beonic

Post by Beonic »

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 25-07-2018" onclick="window.open(this.href);return false;

Darko Jović u Cementu. Nije precizirano da li je pozajmica ili smo ga se odrekli. Ako neko ima informacije neka napiše.

Za Ilića je možda i bolje da ne greje klupu nego da ode negde da brani i sledeće godine se vrati kao prvi golman. Ima potencijal. Samo da nam i on ne pobegne... :frown:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Djordje Despotovic? :mrgreen:
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

To je karma, jer sam se u komentarima sprdao sa ciganima i govorio da ce on doci, a ne Boaci... :frown:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gospodinFKV wrote:To je karma, jer sam se u komentarima sprdao sa ciganima i govorio da ce on doci, a ne Boaci... :frown:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Maxbetsport saznaje: Despotović na pragu Vojvodine

https://www.maxbetsport.rs/maxbetsport- ... ine-32822/" onclick="window.open(this.href);return false;
Djisa

Post by Djisa »

Karlsson wrote:Maxbetsport saznaje: Despotović na pragu Vojvodine

https://www.maxbetsport.rs/maxbetsport- ... ine-32822/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel moguce? Sta ce nam taj ciganski otpadak?
Kup je nas!
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Kako je samo ljigav ovaj Despotović...

Prvo dok je igrao za Spartak navlačio cigansku majicu kada je trebao da potpise za Zvezdu, pa onda sada kači sliku sa navijačima Partizana...A sada kada vidi da će malo teže ići onda je dobra i Vojvodina.

Fuj.
borkovic

Post by borkovic »

Nisam siguran da ce doci,ali nesto se setih,koliko su neki pljuvali Ozegovica pa Kovacevica a velicali Melega,Poletanovica!!Svako ko ima kvalitet je dobro dosao,ko za koga navija je vazno samo ako ce biti na tribinama,naravno da je plus ako je navijac kluba za koji igra ali realno takvih je u profi sportu vrlo malo!
Karlsson

Post by Karlsson »

Možda je nekada i bio ciganski otpadak, ali je u međuvremenu igrao dosta solidno napolju, osvajao trofeje, igrao Evropu...
Za našu ligu bi sigurno bio pojačanje.
I pre objave ove vesti od strane Maxbeta na Hotsportu su pisali neki likovi koji su navodno iz Loznice i poznaju njegovog oca i napisali su da prelazi u Vojvodinu.
Sad pitanje je da li su to trolovi ili ima istine u tome.

Sam Despotović je izjavio da se najverovatnije vraća u srpski fudbal, ali nije spomenuo nikakav klub.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ni slučajno.
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Rabba wrote:Ni slučajno.
Dragi Rabbo, igrace treba dovoditi po fudbalskom kvalitetu, ne po moralno politickoj podobnosti.

Veruj mi da svaki profesionalac prestane da navija za bilo koji klub (osim ako nije teska budala).

Tako da ako ovaj momak, bude postovao Vojvodinu i bude donosio fudbalski kvalitet, sto su u njegovom slucaju golovi, ja sam vise nego za da dodje ovde.

Uostalom u sampionskoj generaciji su ciganski "otpaci" bili Sestic, Punisic i Joksimovic, a ucinili su puno za nasu Vojvodinu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pera Centar wrote:Uostalom u sampionskoj generaciji su ciganski "otpaci" bili Sestic, Punisic i Joksimovic, a ucinili su puno za nasu Vojvodinu.
Zaista je jako bitno razgraniciti to sta mi smatramo ''otpacima'' od coveka koji se na televiziji pojavi u majici tudje navijacke grupe.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

gospodinFKV wrote:Zaista je jako bitno razgraniciti to sta mi smatramo ''otpacima'' od coveka koji se na televiziji pojavi u majici tudje navijacke grupe.
Ne bih ja tu ništa dodavao. Nije mu bilo dobro njegovo, bilo mu je bitno da svi znaju njegovo tvrdokorno ubeđenje i ljubav, nek se vrati svojoj ljubavi. Ipak sam dodao.
Post Reply