Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
Zelim ja njima da daleko doguraju u Evropi, ali realno ako i prodju Spartu, tesko ce sledecu prepreku. I Sparti ako ne daju gol, bojim se da 2-0 iz Novog Sada nece biti dovoljno. Ovi su se napromasivali u Novom Sadu samo tako.
- naseljekolumbija
Следећа препрека ако прођу је Брондби, мислим да они нису бољи од Спарте
Koji su kvaliteti ovog Drinčića? 34 godine zadnji vezni, prethodna dva kluba Rad i Čukarički.
Verujem da je Drincic dobro resenje za klupu... korektan igrac skroz, ali ne verujem da ima snage za 90 minuta.
Svakako, glavni kvalitet mu je prekid (cuveni knuckle sut, jedini u nasoj ligi koji ume tako sutnuti loptu). Arsic levonog, Drincic desnjak... posle duzeg vremena imamo igrace koji mogu ozbiljno zapretiti iz slobodnog udarca sa svake pozicije. Ocekujem da ove sezone imamo najvise postignutih golova iz slobodnih udaraca.
Svakako, glavni kvalitet mu je prekid (cuveni knuckle sut, jedini u nasoj ligi koji ume tako sutnuti loptu). Arsic levonog, Drincic desnjak... posle duzeg vremena imamo igrace koji mogu ozbiljno zapretiti iz slobodnog udarca sa svake pozicije. Ocekujem da ove sezone imamo najvise postignutih golova iz slobodnih udaraca.
- Протомајстор
Мени је Јанко Тумбасевић бољи играч од Дринчића. Можда му је каријера нешто слабија, али бар је годину дана млађи од Дринчића који ће на зиму имати 35 година и нимало мотива да игра за распалу Вошу.
Ово говорим због тога што смо могли нашег Тумбу (одиграо преко 100 утакмица за нас) задржати све ове године за сигурно мању плату него што ће да узме ова матора гробарчина за тих неколико утакмица до краја каријере.
Ово говорим због тога што смо могли нашег Тумбу (одиграо преко 100 утакмица за нас) задржати све ове године за сигурно мању плату него што ће да узме ова матора гробарчина за тих неколико утакмица до краја каријере.

Bravo Proto.
Necu nikad zaboraviti kako se taj isti Drincic zaletao da se bije sa nasim igracima kad je igrao u partizanu.
Meni se ne svidja on ni malo, ni kao licnost ni kao igrac.
Necu nikad zaboraviti kako se taj isti Drincic zaletao da se bije sa nasim igracima kad je igrao u partizanu.
Meni se ne svidja on ni malo, ni kao licnost ni kao igrac.
Proto, osećao sam da nije trebalo to da izjavim, ali uradio si to umesto mene. Bravo. Raspala crna spodoba, sad ću da ga veličam? Hvala lepo, ima on takođe gde da igra.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Gde Janka iskopaste pa on i u najboljim danima nije bio neki fudbaler sa 34 kuku lele Drincic me nervira al bar ima sut centarsut i jak je u duelu kod Janka je sve to vise nego kilavo
Predpodstavljam kada neko ne zeli Drincica da misli na Zlicic,Mesarovic,Zlicic je odigrao 56-60 utakmica mozda i vise,i sta je pokazao sa svojih 20 i kusur godina?Tumbasovic je odigrao 100utakmica ostavio solidan utisak i nista vise od toga!Ko je gde igrao ,po 100ti put,bas me briga,ili zna ili ne zna,navijaci su tu da navijaju a fudbaleri koji dodju ili su izasli iz nase skole da pokazu igrom i zalaganjem da su tu zbog toga!Drincic je dokazao da zna,a siguran sam da moze bar jos godinu- dve igrati na tom nivou.
Obe ruke lagano uvek za Tumbasevića pre nego za Drinčića. E da, prijatelju, a gde si ti to zaključio da Drinčić zna? Glavni je u Čukaričkom, u Radu bio možda? Štelovana prvenstva je uzimao sa grokbarima. Kad je trebalo da prikoči lagano je to i uradio u svim ostalim ekipama. Ljigavac neviđeni.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Drinčićeva prošla sezona mu je možda i najbolja u karijeri što znači da još nije za bacanje.
S obzirom da imamo najmlađi i najneiskusniji tim u ligi potreban nam je nekoko će da uđe s klupe i da poveže redove kada ne ide. Očigledno nam je to i falilo ove dve utakmice.
Partizan ima Ilića, Zvezda Milijaša, Spartak Torbicu, Radnički Stojanovića. Kada već ne možemo Kačara da vratimo onda je dobar i Drinčić.
S obzirom da imamo najmlađi i najneiskusniji tim u ligi potreban nam je nekoko će da uđe s klupe i da poveže redove kada ne ide. Očigledno nam je to i falilo ove dve utakmice.
Partizan ima Ilića, Zvezda Milijaša, Spartak Torbicu, Radnički Stojanovića. Kada već ne možemo Kačara da vratimo onda je dobar i Drinčić.
Ja mislim da Drincic moze dosta da doprinese ovoj nasoj ekipi svojim iskustvom, sutom i cvrstinom u igri.
Mekana smo ekipa. Niko ne zna zesce da udje u duel, a to nam fali. Kod sudija ce imati daleko povlasceniji polozaj od nekog mladog igraca ili javnosti nepoznatog.
Djuricin ce, takodje, osveziti napad i naterati nase navalne igrace na vecu borbenost i efikasnost.
Konkurencija i novac su najefikasnija sredstva za motivaciju, rad i zalaganje.
Mekana smo ekipa. Niko ne zna zesce da udje u duel, a to nam fali. Kod sudija ce imati daleko povlasceniji polozaj od nekog mladog igraca ili javnosti nepoznatog.
Djuricin ce, takodje, osveziti napad i naterati nase navalne igrace na vecu borbenost i efikasnost.
Konkurencija i novac su najefikasnija sredstva za motivaciju, rad i zalaganje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Pera Centar
Pitam se sta ce nam igrac od 34 godine koliko god da je dobar.
Pogotovo sto lik potpuno odudara od naseg ambijenta i ponasanja kakvog bi trebalo da gaji FK Vojvodina.
Sto se tice Djordja Despotovica, tvrdim da bi bio ogromno pojacanje, a ima 26 godina.
Takodje mi se svidja sto je poceo da tvrdi da je profesionalac.
Ako dodje kod nas neka to i pokaze.
Pogotovo sto lik potpuno odudara od naseg ambijenta i ponasanja kakvog bi trebalo da gaji FK Vojvodina.
Sto se tice Djordja Despotovica, tvrdim da bi bio ogromno pojacanje, a ima 26 godina.
Takodje mi se svidja sto je poceo da tvrdi da je profesionalac.
Ako dodje kod nas neka to i pokaze.
- Grof Žekula
- Administrator
ДНЕВНИК wrote:Суботић отишао
Немања Суботић, фудбалер који је пред почетак прошле сезоне стигао у Војводину из редова Будућности из Добановаца, више није фудбалер новосадског суперлигаша. Код шефа стручног штаба Александра Веселиновића није био у првом плану и одлучио је да срећу потражи у некој другој средини. Одлуком УО ФК Војводина, с њим је уговор споразумно раскинут и може да тражи нови клуб.
„У договору са шефом, у понедељак сам одрадио последњи тренинг с екипом, а јуче сам био у ФЦ “Вујадин Бошков” како бих се поздравио са саиграчима и људима који раде у клубу“, рекао је Суботић.
„Жеља ми је да одем у иностранство, постоји интересовање неколико клубова, а уколико у томе не успем, имам понуде појединих екипа из наше Суперлиге.“
I Ilića su oterali. Nakon što su zimus potpisali ugovor sa njim...