Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

Otišao u ambiciozniji klub (Drinčić) ej Vošo moja na čega si ti spala da jedan lopovski klub bude ambiciozniji od tebe jedva čekam da im je vratimo za onu petardu pa da im onda vidim ambicije :twisted:.
Kec u Nisu

Post by Kec u Nisu »

Nekako slicno, ako ne i isto razmisljamo o Drincicu i mi u Nisu...mator definitivno (rado bi mi pustali svoju decu umesto njega da nam ovi iz Bg-a nisu sve razgrabili jos iz petlica...kod vas je poneko kvalitetan mozda i ostao) , ali sto je najgore taj Drincic u 34 godine ispada najkompletniji cm lige ( blizance ne racunam jer oni i sa dugovima od 50 mil placaju po milion-dva za obestecenja :shock: ) igra dobro i defanzivu i ofanzivu, dobar pas, odlican prekid i toliko o tome, pre svega o nasoj ligi,a i o nasim klubovima jer trenutno je pitanje da li kompletnijeg veznjaka od njega imate i vi i mi...
Pomenuste Mirosavljeva , gledali smo ga prvo kolo u Nisu , decko vec deluje mocno, a mislim da ce tek biti.. Bas smo komentarisali na stadionu da li je vas igrac na pozajmici ili Proleterov, jer bice on dobar spic, vidi se.. Po meni bolja prica od Pavkova, gledljivija..
Da pohvalim Radovana Pankova, samo igracki, jer znam da ga ne volite mnogo, znam i zasto i u pravu ste, ali decko igra fenomenalno...
Inace je Radnicki mnogo vise od ovih koji ga sad vode, pa koliko god mozete ne poistovecujete klub sa istima, iako smo trenutno trn u oku.. A novom susretu se radujemo, pa probajte da vracate za onu petardu :)
E da, oko Nome..... pokusali vasi da ga preko menadzera posvadjaju sa klubom, da dobije raskid ugovora, cak i po cenu da ne igra 6 meseci pa da potpise za vas, bas mu napunili glavu, prica se da zato nije mogao da se prepozna u revansu sa izraelcima ( a mozda ga samo pojeli izraelci na terenu :) ), sve u svemu nimalo lepo i gospodski, ali sve sto prodje je valjda dozvoljeno...(poput onog kad ste nam uzeli Rosica i Ascerica na slicnu foru)..
Ps. crveni poceli i u evropi penal (upravo) i gol iz ofsajda po utakmici izgleda :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kec u Nisu wrote: Po meni bolja prica od Pavkova, gledljivija..
Da pohvalim Radovana Pankova, samo igracki, jer znam da ga ne volite mnogo, znam i zasto i u pravu ste, ali decko igra fenomenalno...
Zar postoji igrac bolji od Pavkova? :mrgreen:
Inace,gledao sam sve meceve Nislija u Evropi i moram priznati da je Pankov odigrao doktorski,cak mislim da Stanisavljevic moze mnogo bolje da igra,a Pankov je zaista maksimalo dao sebe.

Inace uvek pre za Simuru nego Nomu
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Cela priča oko Nome, ako ima imalo istine, jel iko normalan u ovom klubu? Već nam Grk i Slovenac čiste stolice na zapadu, šta, fali im i jedan Azijat, jer zašto da ne?

Što se tiče ove priče oko nagovaranja igrača, ako je istina, onda smo vam jednog maznuli, a za drugog smo vam itekako učinili veliku uslugu :) Tako da cenim da smo kvit za sada :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kec u Nisu

Post by Kec u Nisu »

Voja wrote:
Kec u Nisu wrote: Po meni bolja prica od Pavkova, gledljivija..
Zar postoji igrac bolji od Pavkova? :mrgreen:
Inace,gledao sam sve meceve Nislija u Evropi i moram priznati da je Pankov odigrao doktorski,cak mislim da Stanisavljevic moze mnogo bolje da igra,a Pankov je zaista maksimalo dao sebe.

Inace uvek pre za Simuru nego Nomu
Maaa pomenuste da moze da vam se desi "novi Pavkov" sa Mirosavljevim, pa ih zato uporedih :)
Stanisavljevic i igra sve bolje, dok se za Micica moze reci da igra sve losije, tako da smo i tu kvit..
Beonic

Post by Beonic »

Dnevnik wrote: Позајмице
У односу на играче који су били на летњим припремама, у Воши сада нема петорице млађих момака који су отишли на позајмице у друге клубове. Реч је о Предрагу Владићу, Ђорђу Пантелићу и голману Вукашину Пилиповићу, који ће играти у комшијском трећелигашу Кабелу, Милошу Зличићу који ће се доказивати у беочинском Цементу и Марку Мандићу, који је задужио опрему новог прволигаша Бечеја.
Turija

Post by Turija »

Beonic wrote:
Dnevnik wrote: Позајмице
У односу на играче који су били на летњим припремама, у Воши сада нема петорице млађих момака који су отишли на позајмице у друге клубове. Реч је о Предрагу Владићу, Ђорђу Пантелићу и голману Вукашину Пилиповићу, који ће играти у комшијском трећелигашу Кабелу, Милошу Зличићу који ће се доказивати у беочинском Цементу и Марку Мандићу, који је задужио опрему новог прволигаша Бечеја.
Po meni, ove pozajmice su OK i logicne.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Teski off topic, ali samo da napomenem kako sam danas cuo (valjda dobro) da je Dinamo prodao stopera za 13 milion funti... :lala:

Fudbal je ogroman biznis, ali nikako da nas strefi neko ko ce biti spreman da ulozi i istrpi nekoliko godina razvoja kako bi kasnije ubirao plodove. A kada se jednom zavrti...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dnevna doza bute:

http://www.butasport.rs/fudbal/butaspor ... a-rockova/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Načuh iz jedno šesnaeste ruke da je Zličić stariji poslat u Proleter na pozajmicu.
Danilo

Post by Danilo »

Rabba wrote:Načuh iz jedno šesnaeste ruke da je Zličić stariji poslat u Proleter na pozajmicu.
Kakav kadar imamo izgleda da cemo mi uzimati igrace sa klupe Proletera na pozajmicu
fare

Post by fare »

Pojačanja? Ili naša struka misli da smo dovoljno jaki da ostanemo u ligi? :o
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nemanja Subotić je izgleda završio u Slovačkoj, u klubu ŠKF Sered, članu prve lige.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Rabba wrote:Nemanja Subotić je izgleda završio u Slovačkoj, u klubu ŠKF Sered, članu prve lige.
http://mondo.rs/a1125394/Sport/Fudbal/N ... vacka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Vanredni broj fudbala javlja neke stvari koje smo znali, ali i informacije o manje poznatim igračima koji su i dalje naši igrači. Potvrđene su pozjmice Pilipoviću, Vladiću i Panteliću u Kabel, takođe, jedno ime koje se često provlači a nepoznato nam je, Đorđe Knežević, desni bek, je takođe otišao na pozajmicu u Kabel. Svi će tamo provesti celu sezonu. Ilić je potpisao za Voždovac, jel. Darko Jović, čovek fantom, nas je posle dosta godina i zvanično napustio i potpisao za ČSK.
Post Reply